Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 871
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 490
  • Пловдив
Падащото меню ми се показва само в най-горния край на дадена страница и като скролна надолу се скрива, а и някак си много ми бяга наляво по екрана и показва разни статии, които не ме интересуват, затова ми беше по-бързо и удобно преди от началната да влизам в подфоруми, защото имам странични бутони на мишката и мога просто да кликна мързеливо без да си мърдам много пръста и да се върна в началната страница, където преди бяха много ясно подредени нещата. Сега обаче оттам като цъкна на форума, в който знам че се намира съответният подфорум, който искам да посетя, положението е объркващо поради ситния шрифт на изписването му при това под картинка и първоначално го подминах, мислейки го за текст към рекламата и затърсих линк някъде измежду темите. А пък там където има няколко подфорума са изписани един след друг вместо един под друг и това също първоначално ме обърка и не видях каквото търсех, затова реших, че тъй като съм отскоро просто не съм запомнила кое къде е. Явно само аз имам проблем с ориентацията  Blush
За да ме ти се скрива падащото меню натисни катинара в дясно. Има една картинка на отключен катинар. На тъмносинята лента, точно където свършва светлосинята.

# 2 491
  • София
Въобще не ми излизат новите мнения в темите, в които съм писала, от бутоните Отговори и Нови отговори?! Трябва първо да вляза в някой подфорум, независимо в кой, и едва тогава отгоре на Отговори ми излиза цифричка с броя на темите, в които има нови отговори. Връщам се тогава на бутон Отговори ими излизат темите, в които съм писала. Ако въобще някой ме разбра Crazy ще помоля да ми обясните при всички ли е така?

# 2 492
И при мен е така.Не всеки път в "Отговори" са актуални темите , в които има такива.
Като рефрешна с F5, тогава се появяват.

# 2 493
Янтра благодаря   bouquet

# 2 494
  • Варна
Никога  Naughty преди не съм ползвала падащото меню , сега ми се наложи да разузнавам чрез него кое къде е . ooooh!
Винаги съм ползвала индекса с всички основни форуми и подфоруми .
Освен че беше прегледен , имаше и иконка пред всеки форум , която показваше дали има нови мнения , без да отваряш форума , за ориентация . Peace
И аз си ползвах индекса. Явно сме едни от малкото...
А какво ще кажете за идиотската реклама на Щерев, която заема половин екран, останалата половина е празна и трябва да скролваш надолу, за да видиш, че темата се е заредила. Що за безумни рекламни формати взеха да вкарват? Един от друг по-дразнещи.

# 2 495
Да живее адблока ! Всички реклами ги блокирам . Mr. Green

# 2 496
Да живее адблока ! Всички реклами ги блокирам . Mr. Green

Направо се родих! Сложих го по всички компютри и лаптопи в родата, в офиса, навсякъде, където сядам, дори и за минута.  Mr. Green

Но трябва да кажа, че много ми харесват бързите връзки отляво. Изнесените извадки отдясно ги намирам за комични, даже понякога ги чета на глас като виц. Досега нито една от тях не ме е привлякла да кликна и да прочета.

# 2 497
На мен не ми харесват .
Точно тези неща никога не са ми били интересни .
Затова сега ми се налага да откривам падащото меню и да си търся форумите от там . Crazy Crazy

# 2 498
Не мога да преценя дали бързите връзки са някаква извадка, но гледам, че всичко необходимо, го има -  клюкарник, красива мама, кино и тв, хоби, деца, бебета...  newsm78

# 2 499
  • Варна
Еми няма ги всички, основните и най-важни подфоруми ги няма, точно тези, в които мненията "се отчитат", което уж значи, че в тях има най-много полезна информация, но явно така са преценили отгоре.
Добре де, с този Адблок какво има на мястото на рекламите, не остава ли празно място? В случая тази на Щерев ще я блокира и какво ще стане - празен екран, който ще скролваш надолу, докато дойде текстът или просто текстът ще се изтегли нагоре, все едно не е имало реклама?

# 2 500
Адблокът се сваля с едно кликане - няма инсталиране, няма никакви операции - гледаш, ако не ти харесва, пак с едно натискане се маха. Сложи го и виж какво. По екрана няма празно, поне такова е моето усещане, но може и да греша, защото вече не виждам рекламите. По целия екран си е разположено текстово съдържание. Понякога в момента на зареждане на страницата виждам най-отгоре два големи квадрата в средата им знак, че е имало картинка, която не е налична, след което екранът премигва и мястото на тези квадрати изчезва, сякаш се свива и край, няма ги.

# 2 501
  • Варна
Ами не можах да го сваля, влязох в сайта, за който някой беше пуснал линк и въобще не можах да се ориентирам какво да правя, откъде да изтегля програмата и т.н.

# 2 502
Не мога да преценя дали бързите връзки са някаква извадка, но гледам, че всичко необходимо, го има -  клюкарник, красива мама, кино и тв, хоби, деца, бебета...  newsm78

Няма Родители , отглеждащи сами децата си , СО , Рискова бременност , Проблемно забременяване , Искам бебе , Родители в чужбина , Деца в училищна възраст .
Аз тези чета . Peace

Еми няма ги всички, основните и най-важни подфоруми ги няма, точно тези, в които мненията "се отчитат", което уж значи, че в тях има най-много полезна информация, но явно така са преценили отгоре.
Добре де, с този Адблок какво има на мястото на рекламите, не остава ли празно място? В случая тази на Щерев ще я блокира и какво ще стане - празен екран, който ще скролваш надолу, докато дойде текстът или просто текстът ще се изтегли нагоре, все едно не е имало реклама?

Ей сега блокирах Щерев . Sunglasses
Нищо няма на тяхно място , празно е , чистичко . Grinning

# 2 503
тия реклами не може ли да се излъчват както по телевизията и радиото - в определен час  newsm78  или пък да се направи отделна тема "Реклами" и който иска да си я гледа нон-стоп.
как има закон за ония медии , а няма за тази - форума  #2gunfire

# 2 504
Няма Родители , отглеждащи сами децата си , СО , Рискова бременност , Проблемно забременяване , Искам бебе , Родители в чужбина , Деца в училищна възраст .
Аз тези чета . Peace
едни теми ги дириш у лево , други отгоре.  да направят и у десно, и отдолу да има ,та картинката да е пълна. може и компас да монтират за да не се загубим из темите  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт