Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 869
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 505
разкажете за какво е тази реклама на Щерев ?  при мен го нема и ша умра от любопитство  Joy

# 2 506
Деца в училищна възраст се достигат като се натисне деца. Другите наистина са изцяло изпуснати. Би трябвало да ги допълнят...  newsm78

# 2 507
Ами не можах да го сваля, влязох в сайта, за който някой беше пуснал линк и въобще не можах да се ориентирам какво да правя, откъде да изтегля програмата и т.н.

Просто натисни зеления бутон тук: https://adblockplus.org/bg/

Като говорите толкова много за този Адблок, реших и аз да го пробвам, въпреки, че не ми пречат рекламите... освет тази на д-р Йоткер, ама тя не ми е чак толкова голям проблем.

# 2 508
Деца в училищна възраст се достигат като се натисне деца. Другите наистина са изцяло изпуснати. Би трябвало да ги допълнят...  newsm78
в падащата лена горе  ги има в "За бебето и детето".  значи имаме повтаряне на някой теми , което като че ли е безсмислено  Laughing

# 2 509
За мен идеята на бързите връзки е да се изведат най-ползваните подфоруми, като администраторите естествено разполагат с най-точни данни къде се пише най-много и тези места се дават изнесени за улеснение. Потребител като мен е изцяло задоволен - всички места, където чета и пиша, са ми подредени. Но аз не съм млада майка и бебешката част изобщо не ме интересува. Което леко се конфронтира с декларираната насоченост на сайта към "бебе и мама", а на останалите теми да се гледа като на аксесоар втора категория.

# 2 510
може всичките теми да са на едно място и от тях да ходиш в подтемите. най-отгоре по естествен път да са най-четените теми. така никой няма да определя кое е най и кое не е.

# 2 511
Става, ако са фиксирани. Защото ако почнат да се местят според това колко са четени, ще стане мазало. В страниците - и интернет, и вестникарски, най-важно е читателят да знае точно на кое място какво ще намери и това да не му се променя при никакви обстоятелства.

# 2 512
Идеята с компаса ми хареса ! Grinning

# 2 513
а за излъчването на рекламите в определен час не ти ли харесва ? или пък да си има отделна тема за тях ?

# 2 514
Аз съм си махнала отвсякъде рекламите .
Не само от БГ Мама .
Изобщо , в никакъв час , не искам реклами . Naughty

# 2 515
никога не ми е бил по-изчистен форума. Няма нито една картинка. Освен рекламите махнах и аватарите, и подписите.
Новата визия си имаше и добри страни за мен. Нямаше да знам, че мога да постигна това.

# 2 516
Аз си върнах подписите , но ако дойде пак новата визия за теми със същия ужасен вид , ще ги махна пак .
Сигурно и аватарите ще махна , те и без това са под микроскоп да ги  гледаш . Twisted Evil

# 2 517
а за излъчването на рекламите в определен час не ти ли харесва ? или пък да си има отделна тема за тях ?

Ти сериозно ли? Виж им рекламната тарифа и разбивките на екранното поле. Плаща се дори линка, който се отваря по ключова дума.

Аз пък така и не открих как се блокират подписи и аватари. Не знам дали бих го използвала, защото те са част от идентичността на съфорумците, но все пак бих искала да видя как ще изглежда полето без тях.

# 2 518
  • Ланкър, планините Овнерог
........
Аз пък така и не открих как се блокират подписи и аватари. Не знам дали бих го използвала, защото те са част от идентичността на съфорумците, но все пак бих искала да видя как ще изглежда полето без тях.

Профил -> Настройки Изглед и Подредба -> чекваш Не показвай аватарите на другите потребители / Не показвай подписите на другите потребители -> промени профила и готово

# 2 519
Много благодаря! Мислех, че е опция на Адблок, която не намирам къде е  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт