Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 804
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 520
  • Монреал
Бутонът Всички също не работи, става въпрос за този бутон, който би трябвало да отвори всички страници като 1, а в момента излиза само 1ва страница на дадената тема.

А къде го виждаш този бутон  newsm78
И аз питах за това преди време. Сега въобще не виждам нищо подобно.
Точно до номерата на страниците, под името на темата, примерно 1 2 3 Всички

# 2 521
  • Варна
Айде и аз с Адблок, барабар Петко с мъжете Joy
Бонго,
таз на Щерев представлява един огроооомен четириъгълник, разположен на половин екран, в кармазъ червено, с текст, описващ какво предлага болницата или нещо подобно, не се зачетох, защото ме издразни. Излиза най-отгоре над полето на темата и фактически я скрива, виждаш екран разделен по вертикала на две - лявата половина бяла, дясната - с тази реклама. Ако пак ми излезе ще я снимам преди да я блокирам Mr. Green

# 2 522
Аз съм от 2 дни на гости - и тук монитора е "широкоекранен" - форумът е идеално центриран вив всички подтеми, теми и ... навсякъде  Crazy
Освен и вкъщи да си взема нов монитор (и без това старият вече е на двуцифрена възраст  Laughing).

# 2 523
  • Варна
Аз съм от 2 дни на гости - и тук монитора е "широкоекранен" - форумът е идеално центриран вив всички подтеми, теми и ... навсякъде  Crazy
Освен и вкъщи да си взема нов монитор (и без това старият вече е на двуцифрена възраст  Laughing).

Не е от монитора. Моя е 21 инчов, и с новата визия не е центриран. Naughty

# 2 524
Ми не знам от какво е - само монитора съм сменила. Не знам колко инча е, но е 2 пъти по-широк, отколкото висок.

Ето така изглежда:

# 2 525
  • Варна
Е, сега проверих и при мен е центриран, но вероятно не е заради размера на монитора, а са променили визията. Thinking

По принцип рядко влизам по подфорумите, следя само темите за които имам известяване. Та не съм забелязала откога е промяната.

# 2 526
Е, сега проверих и при мен е центриран, но вероятно не е заради размера на монитора, а са променили визията. Thinking

По принцип рядко влизам по подфорумите, следя само темите за които имам известяване. Та не съм забелязала откога е промяната.
Мда, и аз така.
Почти никога не гледам там, още по-малко откак ги смениха Simple Smile

# 2 527
При мен само главната страница е центрирана.От там нататък всичко си е пак в ляво.

# 2 528
При мен само главната страница е центрирана.От там нататък всичко си е пак в ляво.

Като логната или не ?
На мен като логната всичко ми е центрирано - и нач. страница и темите .

# 2 529
Бутонът Всички също не работи, става въпрос за този бутон, който би трябвало да отвори всички страници като 1, а в момента излиза само 1ва страница на дадената тема.

А къде го виждаш този бутон  newsm78

И на мен ми липсва бутон "всички". Crossing Arms

# 2 530

А къде го виждаш този бутон  newsm78

И на мен ми липсва бутон "всички". Crossing Arms

Ясно . Peace
Тъкмо щях да искам да го снимате този бутон , защото аз не го намирам .
Но и в старата визия не съм го използвала , така че не ми липсва .
Каква точно е функцията му ? Thinking

# 2 531
Явно са оправяли нещо, защото и при мен вече подфорумите са центрирани, а преди не бяха.
Скрит текст:
И да си похваля Операта, не помня да съм ѝ правила някакви специални настройки, но повечето реклами въобще не ми ги показва. А като влизах от друг компютър с Мозила и беше някакъв ужас - отвсякъде изскачаха някакви неща  ooooh!

# 2 532
  • гр. София
И на мен само заглавната страница ми е центрирана. Всичко друго (без самите теми) ми е ляво подравнено.

# 2 533
  • София
Ми не знам от какво е - само монитора съм сменила. Не знам колко инча е, но е 2 пъти по-широк, отколкото висок.

Ето така изглежда:

гледам я снимката и не ми е центрирана, да целия прозорец е в центъра, но дясната лента(с хороскопи и глупости) избутва полето за четене в ляво... иначе моят монитор е такъв и все си ми е така не - центрирано. Повече от това не ми е бягал форума, но за мен това си е достатъчно изкривяване и достатъчно неприятно.

За да е ок, би трябвало  форумната част да е колкото цялото поле и така централно на екрана както е сега с дясната лента глупотевини, а те да са изнесени настрани, там където сега ти се вижда една лилавикава реклама.

# 2 534
happy mama- аз го използвам честичко. С него отваряш всички изписани страници по темата до момента. И после само скролваш и четеш. Използвам,ако съм изпуснала доста по дадена тема и искам да я прегледам набързо. Peace

Общи условия

Активация на акаунт