Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 791
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 535
happy mama- аз го използвам честичко. С него отваряш всички изписани страници по темата до момента. И после само скролваш и четеш. Използвам,ако съм изпуснала доста по дадена тема и искам да я прегледам набързо. Peace

Благодаря , Merida ! Hug
Не съм я знаела тази функция . Wink

# 2 536
При мен само главната страница е центрирана.От там нататък всичко си е пак в ляво.

Като логната или не ?
На мен като логната всичко ми е центрирано - и нач. страница и темите .
Когато не съм логната.

# 2 537
Като нелогната - да . Не е центрирано .

# 2 538
Не знам дали въпроса ми е точно за тук , но ще споделя, защото проблема се появи след промяната във визията на форума.
Когато вляза във форума от телефона си и искам да проверя Новите отговори по теми, по които съм писала, ми се зарежда отново началната страница.
И за да видя дали има нещо ново, трябва да влизам в отделните подфоруми и да ровя от тема в тема.

# 2 539
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия
......
Току-що проверих как изглежда центрирането. При мен такова все още няма. Логната съм постоянно. Списъците с темите във Форум и Подфорум са залепени крайно ляво и не мърдат от там. Дясната половина на екрана /аз съм с широк монитор 16:9/ е чисто бяла.

# 2 540
  • КиТ
И при мен е в ляво  Thinking монитор 16:9  Rolling Eyes

# 2 541
  • Варна
Какъв ти е браузъра?  Thinking

При мен си е центрирано, с Мозила:
Скрит текст:

Ето и от подфорум:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 дек 2013, 15:24 от Хексе

# 2 542
  • КиТ
С Хром съм  Rolling Eyes
Ето и с Мозилата пробвах,пак в ляво  Crazy

# 2 543
При мен на 15,6-инчовия монитор е по към центъра и с Хром и с Мозила
а на 13-инчовия е вляво и на двата браузъра  Rolling Eyes

# 2 544
Когато едно мнение е написано с Italic не мога да го видя.  ooooh!

# 2 545
  • София
Аз съм с LG Flatron (16:9). Във всички броузери форума ми е центриран.

Скрит текст:

# 2 546
  • КиТ
AnMary за вътре във разделите/подфорумите/ като влезеш говорим  Peace
И на мен заглавната ми излиза центриран форума,но после отива вляво,както съм показала на скриншотовете  Peace

# 2 547
  • Монреал
Не знам дали въпроса ми е точно за тук , но ще споделя, защото проблема се появи след промяната във визията на форума.
Когато вляза във форума от телефона си и искам да проверя Новите отговори по теми, по които съм писала, ми се зарежда отново началната страница.
И за да видя дали има нещо ново, трябва да влизам в отделните подфоруми и да ровя от тема в тема.

Скролни малко надолу и ще видиш новите отговори. Така са го направили сега, че всичко изглежда еднакво, а нови отговори са като таб, точно под огромната картинка на заглавната страница.

За бутона "Всички" - аз го виждам, но не в Нови отговори, само в списъците на темите в даден подфорум, но все още не работи, а ми зарежда само 1-вата страница.

# 2 548
  • София
В случай, че някой от създаващите сайта чете тук... Simple Smile Като отворя мобилната страница на телефона за шрифта ми трябва лупа. А не мога да го увелича.

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 09:39 от Малката Ида

# 2 549
  • София
AnMary за вътре във разделите/подфорумите/ като влезеш говорим  Peace
И на мен заглавната ми излиза центриран форума,но после отива вляво,както съм показала на скриншотовете  Peace
В ляво е. Мислех, че има реклами, но не виждам такива.

Общи условия

Активация на акаунт