Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 633
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 610
  • Другата България
Аз пък съм сигурна, че го имаше и преди промените.
При мен поне такава отметка "ново" за редактирана стара публикация се появяваше и преди, но е възможно да е било не в "Отговори", а в "Известия". Известията и тогава и сега ги следя през профила.

Точно така. Беше в "известия". Както и сега е там.

На мен ми се е случвало да се появява това

когато за краткото време на рефрешване на "нови отговори" след последно прочетен такъв някой е успял да публикува в същата тема. И бутоните работят. Peace

# 2 611
За втори път ми се случва откакто започнаха промените във форума да ми изчезва  подписа и на негово място  излиза съобщение ,че подписът ми е изтрит. Когато вляза в настройки ,линкът за него е там ,но в действителност  когато се включа в дискусия той липсва

# 2 612
Линк към какво? Снимка, блог, сайт?
В момента има коте.

Ще помоля и за точния текст на съобщението.

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 15:30 от bubanka

# 2 613
Коте, което си играе с едно бурканче вода;)

# 2 614
  • Ямбол
Коте, което си играе с едно бурканче вода;)
Не си играе, а пие. И някаква патка го бута да се стресне, при което се вижда, че си удря гърлото.
Това е жестоко, не е забавно.

# 2 615
  • София
Според мен го събужда, не го бута.

Татко Мецан, подписа ви се вижда. Може би е имало временен проблем в сайта, където е ъплоуднато изображението.
Ако модератор или администратор на бг-мамма изтрие подпис, обикновено се оставя текст от рода на *премахнато от ...

# 2 616

Татко Мецан, подписа ви се вижда. Може би е имало временен проблем в сайта, където е ъплоуднато изображението.
Ако модератор или администратор на бг-мамма изтрие подпис, обикновено се оставя текст от рода на *премахнато от ...
Той подписа не е на Татко Мецан (който всъщност няма подпис) а на diana(Карнобатска стафида Випажийски Нарцис )

# 2 617

Той подписа не е на Татко Мецан (който всъщност няма подпис) а на diana(Карнобатска стафида Випажийски Нарцис )

Точно така, аз нямам подпис. Чак се стреснах! Какво се вижда? Аз лично нищо не виждам на моите постинги и нищо не съм слагал да се вижда де:)

Да, Лиляна е права, котето пие вода, но някой го погалва по гушката ми се струва, а че се стряска, стряска се:)

# 2 618
  • Ямбол
...
Да, Лиляна е права, котето пие вода, но някой го погалва по гушката ми се струва, а че се стряска, стряска се:)
Човек, като пиел вода и змията не го закачала. Ама патицата от гифчето си мисли, че котето може да се бута, когато пие.

# 2 619
...
Човек, като пиел вода и змията не го закачала. Ама патицата от гифчето си мисли, че котето може да се бута, когато пие.
котето е заспало докато пие вода от буркана и жената (не е патица, забележи че има пръсти) като го пипа, то се стряска.

# 2 620
аз предлагам да продължим с коментарите на клипчето с котето и да ги направим поне 10 страници. Ами ако е заспало, как пие вода?Simple Smile Лиляна е права, има такава поговорка, която още от дете знам, че като пие човек вода, и змията не го закача. Обаче нищо не се казва, ако котето пие вода, дали патиците да го закачат:)

# 2 621
Моля да се оправи проблема с известяването и Новите отговори. Следях една тема в Известия. Публикувах отговор, изключих я от Известия и тя не се появява в Нови отговори, когато има публикувани нови мнения. Пак я включих в Известия и сега я имам и на двете места. Като ми маркира ново само в Нови отговори и само понякога и в Известия.
Благодаря.  bouquet

# 2 622
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
аз предлагам да продължим с коментарите на клипчето с котето и да ги направим поне 10 страници. Ами ако е заспало, как пие вода?Simple Smile Лиляна е права, има такава поговорка, която още от дете знам, че като пие човек вода, и змията не го закача. Обаче нищо не се казва, ако котето пие вода, дали патиците да го закачат:)
Готово! И без това само един от вас уцели какво точно се случва. Малките котета често заспиват просто както си стоят, и както са си вършили други неща. Задрямват на секундата. Точно това прави котето! Не пие вода, а е задрямало. Жената лекичко го побутва да го събуди за да не се удави. Друг е въпросът, че то милото се стресва, което в случая е неизбежно.  Peace

Моля да се оправи проблема с известяването и Новите отговори. Следях една тема в Известия. Публикувах отговор, изключих я от Известия и тя не се появява в Нови отговори, когато има публикувани нови мнения. Пак я включих в Известия и сега я имам и на двете места. Като ми маркира ново само в Нови отговори и само понякога и в Известия.
Благодаря.  bouquet
Merida , ние молим за оправянето на този проблем откакто са я пуснали тази смотана нова версия. Засега безрезултатно. Confused

# 2 623
  • Ямбол
Благодаря.  bouquet

Как я спря от известията? Мама обясни как да я махнеш. През профила. Ако натиснеш спри следенето, тогава много ясно, че и в отговори ще я няма.

# 2 624
Благодаря.  bouquet

Как я спря от известията? Мама обясни как да я махнеш. През профила. Ако натиснеш спри следенето, тогава много ясно, че и в отговори ще я няма.
Ами не е ясно. Защото допреди промените винаги така съм действала. И не съм имала никакви проблеми.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт