Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 625
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 715
Да преместят дясното празно поле вляво. Да го засипят с каквото искат, но мненията да са в центъра. Crossing Arms

# 2 716
От 14 години съм в този форум, имало е промени, но такова чудо още не е имало. Изкривих си врата и ме заболяха очите...а още не съм намерила бутона "Редактирай"... Май е време да се изнасяме Simple Smile  Да си останат само рекламите...

Редактирай е в дясната част на мнението, едно моливче точно над "информирай модератор"  Peace .
При мен липсва въпросното моливче

# 2 717
  • София/Горна Оряховица
От 14 години съм в този форум, имало е промени, но такова чудо още не е имало. Изкривих си врата и ме заболяха очите...а още не съм намерила бутона "Редактирай"... Май е време да се изнасяме Simple Smile  Да си останат само рекламите...

Редактирай е в дясната част на мнението, едно моливче точно над "информирай модератор"  Peace .

Аз нямам такова моливче. Имам само "Информирай модератор".

Ето редактирам - сега видях.

http://prikachi.com/images.php?images/472/6976472q.jpg

# 2 718
За моливчето - търсете го само в собствените си мнения.
И аз първо реагирах, че при мен го няма, но това беше защото гледах мненията на други потребители.

# 2 719
А НЕ, ПАК ЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ??????????????????
КОЛКО ПЪТИ ВИ СЕ КАЗА, ЧЕ НЕ ИСКАМЕ ТАЗИ ВИЗИЯ!

# 2 720
Предложение!

# 2 721
  • Варна
Ужас и безумие!!!!
Вместо да се чудите как да се..... изходите на метеното, да бяхте си оправили бутона за нови отговори в темите, в който сме писали, както и останалите дразнещи бъгове.

# 2 722
  • София
Аз още не мога да разбера защо залитаме у лево? Какво му е на центъра? И защо трябва да гледам бяло поле в дясно?
И аз тва не мога да разбера!  ooooh!

То полето не е планувано да е бяло, според мен, ще го засипят с рекламки.

Нека го засипят, но от двете страни, а мненията да бъдат центрирани  ooooh!

Извинявам се, но имам чувството, че задочно "разговаряме" с ...............  Sick

# 2 723
  • КиТ
Оф пак ли бе  ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Няма смисъл от коментари така като гледам,обмислям изселване  Peace

# 2 724
  • София
Като се изселим масово, тогава ще им дойде акъла на великите "творци"  ooooh!

# 2 725
  • София
Най-добре върнете старата версия. Хубаво е да гледаш и аватара в по-голям размер, и подписа и всичко. Сега е тъпо и объркващо, след мнението на някой, гледаш информацията на друг, подписа на трети, страшно объркващо е. А и няма нужда от реклами, те и без това са навсякъде, по телевизията едва ги търпим, то какво остава за тук.
И моля, някой модератор да си направи труда да прочете тази тема, и да види, че никой не одобрява. Все пак тук потребителите са важни. Аз съвсем скоро се регистрирах тук, и ми харесваше много, но сега съм отвратена. Бива ли, все пак е форум, трябва той да е в по-голям размер, а не да го намалявате заради едните реклами.

# 2 726
  • София
Кой тъ**нар измисли тая простотия?

# 2 727
  • Троян
Кому беше нужно отново да връща тази ОТВРАТИТЕЛНА ВИЗИЯ Sick Защо трябва отново да се водят всички дискусии и т.н.  ooooh!

# 2 728
  • София
Пак стана ужасно!!! #2gunfire
И тази сутрин си загубих половин час докато намеря "Счетоводител в нужда се познава", а хем знаех горе-долу къде да търся!!!
Ужасно НЕфункционална първа страница, ОСОБЕНО ако ти трябва някаква сериозна справка.

# 2 729
Ей не се спряхте значи... не разбрахте ли, че без нас този форум ще си замре като много други... напълно съм съгласна с  mijjjka а и преди имаше предложение всички дружно да се пренесем в някой друг сайт, къдеро ще се съобразяват с нашето мнение....все пак става дума за интернет, а форуми има много

Общи условия

Активация на акаунт