Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 597
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 760
Вече ме боли главата, а няма и час откак влязох в мамата Rolling Eyes
Точно мислех да напиша, че вече ме болят очите, а аз съм премахнала всички реклами. Нещо тотално не в ред.  Crazy

# 2 761
  • София
Да бе, как мазно я хързулнаха пак, направо не мога да повярвам!!!! Ехооо, дивите лопери, някой ще излезе ли да каже две думи????
Остави ги, те сега са заети да си пресмятат бъдещите приходи от рекламите  Twisted Evil Никой не ни чете.

# 2 762
Оф... а аз наивно се надявах, че ще оценят липсата на недоволни коментари през периода с предишния вид на темите...  Tired
Към наивно надяващите се спадам и аз. Изключително неприятно изненадана съм от връщането на този безумен вид на форума.  Shocked Просто не се търпи!!!  #Crazy
Единственото положително нещо в цялата тази ситуация е, че отново спирам да посещавам форума и времето, което отделях за него, колкото и малко да е било то, ще бъде посветено на нещо по-приятно, което няма да натоварва по този зверски начин очите и вратът ми.
Силно се надявам този път някой да прочете внимателно коментарите и препоръките, дадени от потребителите на този форум!  

# 2 763
  • София, Бургас
Не знам кой е измислил тази нова визия, но пак останах неприятно изненадана, Мислех, че сте се отказали. То от толкова излишни неща, едвам намирам самите коментари...Много тежко и трудно е за четене така...Иначе заглавната страница е добра, но коментарите са ужасни просто...

# 2 764
  • гр. София
Изключително неудобно е изместването в ляво. Чета от лапоп и съм го сложила не централно пред себе си, а надясно. Но на другия компютър не мога да преместя монитора по този начин, защото няма къде.
Ако някой просто минава набързо може и да не му се натоварят очите, но повечето потребители прекарват часове във форума и със сигурност няма да им е удобно през цялото това време да гледат все наляво.

# 2 765
  • София/Горна Оряховица
Не знам дали някой въобще чете ...

ама имам известни подозрения, че и търсачката не работи като хората  Crossing Arms .

# 2 766
Не ми харесва особенно, доста объркващо и неудобно.Вижда ми се прекалено натрупано всичко и трудно за намиране на основни неща...

# 2 767
Еее, къде отиде стария вид? Ужасно трудно се чете и търси всичко .... Sad

# 2 768
Не ми харесва новия вид! Трудно се ориентирам в темите  кое мнение на кой потребител е. Не е приятно да се чете и чисто естетически не ми допада. По- добре би било предишния вариянт- само заглавната страница да е променена, а мненията в темите да останат със стария облик  Peace

# 2 769
  • в огледалото на живота
По назад прочетох отрицателно мнение за визията на скоро регистрирал се потребител....т.е видял е и старата и новата версия...
Ми вземете поне в предвид мненията на новобранците,като не ви пука за старите кучета... Mr. Green

Не чух някой да му харесва...споделяйте молим....... hahaha

# 2 770
В тази тема очакваме Вашите мнения и коментари, касаещи вече стартираните промени по визията на сайта.

Всички Ваши мнения се вземат предвид и ще се реагира и работи максимално бързо по отстраняването на евентуални проблеми и неточности.

Благодарим Ви!

Не зная кой чете, но явно никой не взема под внимание и предвид мнението ни. А без нас няма форум, нали?! Все пак потребителите са най-важни, някои са тук от доста дълго време ....

# 2 771
Пак ли този безумен вид на форума?  Sad

# 2 772
Пак сте оцапали положението. На Мак форумът ви е неизползваем. Като се уголеми текста рекламите и форума са един върху друг.

Няма да ви уври главата. Явно мнооого сте си го навили така да си го направите.

# 2 773
  • Варна
Съвсем нецензурно ми идва да се изкажа!!!  #Cussing out Толкова ли не ви пука за потребителите, че не сте взели предвид нито една от забележките и коментарите ни предвид?!

ОТВРАТИТЕЛНА ВИЗИЯ! ИСКАМ СИ СТАРАТА ОБРАТНО!

# 2 774
  • Варна
Пак сте оцапали положението. На Мак форумът ви е неизползваем. Като се уголеми текста рекламите и форума са един върху друг.
Не само на Мак. Мен особено ме дразни наглостта. Изпокриха се като лисугери и хързулнаха обратно това недоразумение без гък. То бива наглост, ама това мина границите.

Общи условия

Активация на акаунт