Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 639
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 745
  • Варна
Кирливата ви НОВА версия е БЪГАВА!!!! Дясната колона с извадки от темички ми е пльосната върху полето за четене на темата! Оправете си тъпите бъгове, че не да псувам, ами не знам какво ми идва вече!!!! МЕга бясна съм!

# 2 746
Страшна тъпотия!
Изпълнителите все пак си искат парите за новата визия, а вие не искате да правите рекламация и да се карате с тях, така ли? Тогава ще останете без потребители. Така не може да се чете.
Запазете работата на некадърните уеб-дизайнери и си стойте в опразнения форум.

# 2 747
# 2 748
Некадърници

# 2 749
  • София
Много подъл номер, без предупреждение, без нищо, да пльоснете отново тая версия. Еми, извинявайте, ама скоро се изнасям и аз оттук. Миналия път спрях да пиша и да влизам във форума, явно отново трябва да го направя. За постоянно.

# 2 750
Добре, де, защо пак това! То като кучето на Павлов стана - експеримент: ще ли се надигне недоволството отново! Повечето ми познати се отказаха, но аз упорствах до последно, ще се предам вече! Confused

# 2 751
  • Варна
Да бе, как мазно я хързулнаха пак, направо не мога да повярвам!!!! Ехооо, дивите лопери, някой ще излезе ли да каже две думи????

# 2 752
Офффф изкриви ми се врата и ме заболеха очите ....... немога повече .....

# 2 753
Да ме извинявате за некомпетентното обяснение, но 1/3 от екрана е зает от ненужно меню! На кого му трябва новата визия?  newsm78 Ясно е, че болшинството не го одобрява!

# 2 754
Жалко, че не може да се трие профил.
Пуснете поне опция "деактивиране" и вижте колко хора ще останат.

# 2 755
Не ми допада.  Sick Ставам разногледа ...  Crazy Предпочитам стария вариант!

# 2 756
Моля, ако не друго, то поне ЦЕНТРИРАЙТЕ ТЕМИТЕ.

Дори и моля не заслужавате!

Peace
+ увеличение текста и показване на коя страница се намираме.
За нищо друго не моля Praynig

# 2 757
  • Варненска клюкарка
Вече ме боли главата, а няма и час откак влязох в мамата Rolling Eyes Пълен абсурд е това, което ни се предлага като  цитирам "по-добрия вариант" Така сбутани в ляво ми е клаустрофобично, взирам се и ще си докарам астигматизъм newsm09....Не ми се мисли за хората с очни проблеми и епилепсии, когато се напълни дясната половина с мигащи шарении Shocked
Определено вместо да ми е приятно като преди, тази визия ме напряга, непрегледна е- преди малко в една тема се чудех чия е основната мисъл и кой е цитирал, бледо е, даже си мислех да си сложа слънчеви очила, че тази белота ми "взе" очите ooooh!
Защо не запазихте варианта всички нерегистрирани да виждат новия ви облик?!? На тях и без това ще им е все едно, щом не пишат, а всички ние, които създаваме това приятно място, да продължаваме да имаме комфорта да го правим такова?!?

Определено по-рядко ще влизам! А от работа едва ли ще ми е възможно въобще- минутката или две свободно време, ще отиват  да опитвам да прочета нечия мисъл, ако изобщо открия, това което търся  и в същото двреме да внимавам да опазя здравето си Shocked Rolling Eyes
Наистина не сте добре- от една прекрасно работеща система, да направите това, което е сега...не сте наред ooooh!

# 2 758
  • София
Заслужавате дружно изнасяне на потребителите от това подобие на форум  Sick Голямо уважение към хората тук  ooooh!

# 2 759
  • София
Е, поне като бяхме със старата версия толкова време, се заблуждавах, че ще направите нещо по тази - така, че да стане по-приятна за окото и по-лесно за четене.
В момента е  Sick

Общи условия

Активация на акаунт