Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 595
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Варна
Там е, в Здраве и красота.

# 2 791
  • край голямата локва
Отвратително!  Sick

# 2 792
  • София
Изключително ми е трудно и затормозяващо да открия коментара между информацията за потрибителите и подписите.
Белия фон е ужасен за очите. От прегледа само на няколко страници вече почват да сълзят.

Жалко! Надявах се някой да прочете и да се вслуша в мнението на потребителите.

# 2 793
  • Някъде там
Върнете ни стария форум!!!!Защо се гаврите така с нас?

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 20:46 от Капризче!

# 2 794
  • София
Мен определено ме заболя и главата, и очите.
Ама не образно казано.

Отделно, не виждам нещо да е променено от преди месец, явно просто са чакали да преглътнем.

# 2 795
Не искам да "преглъщам!" Искам си старата версия поне на темите! Crossing Arms

# 2 796
  • София
Когато разглеждаш тема без да си влезнал в акаунта си, а после решиш да влезеш, за да пишеш, страницата, която четеш не остава. Зарежда се нова и пак трябва да търсиш интересуващата те тема. Дразнещо е. Може да се оправи.
Т.е. когато влезнеш в акаунта си, да не се зарежда точно определена страница, а да остава тази, която вече е заредена.

# 2 797
ОТВРАТИТЕЛНА ВИЗИЯ! ИСКАМ СИ СТАРАТА ОБРАТНО!

# 2 798
https://www.facebook.com/bgmamma     тук защо никой не пише? Явно не им пука от коменатарите в тази тема и анкетите в другите, та ми стана интересно в фейса как е и цоп излезе ми надпис " станете първия който ще пише..." Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Защото там се трият мненията. Не, че не може да се направи и тук.

Не се трият, а така е зададена страницата, да не се виждат мненията на потребителите.
пЪрдон Embarassed Как можах да си помисля подобно нещо за тези "добри" хора? Резултатът е един и същ - липса на мнения Mr. Green

Не го приемай лично. Казах го, защото и аз съм им писала и разбрах каква е случката.  Peace

zllate прекрасни деца!

# 2 799
Отвратителна е новата визия. Ужасно е трудно да се ориентира човек между отговорите и подписите. Не се разбира кое какво е. Самата теме заема само половината страница, 1/4 се заема от реклами и останалото е празно поле. Защо и кому беше нужно това?

# 2 800
  • София
  Tired  Какво да кажа...гнусотия и половина.
особено през телефон едва се влиза. Ако е на уеб версията-натискаш едно-друго се отваря, не можеш да натискаш бутони, защото нещо(обикновено тъпия хороскоп) ти е застанало върху тях.А пък мобилната версия е толкова глупава...
Отщява му се на човек да влиза.
Сега и през компютър да му се отще на човек.

# 2 801
Според мен е безсмислено да пишем повече в тази тема, защото ако имаше смисъл в писането ни досега, днес нямаше да сме на този хал с новата, пардон със старата пробна версия на форума.
Нито някой взе в предвид желанията ни преди, нито някой тепърва, ще се заинтересува от форумната ни болка сега, затова аз лично спирам да пиша повече в тази тема и от сутринта се ограничих до минимум само за по няколко минути във форума, защото не искам да се сдобия с куп болежки заради неудобната за използване платформа, която ни се предлага.

# 2 802
Благодаря ти alina_si   bouquet
Zlate-много красиви деца имаш.  bouquet
И, за да не си помислите,че е спам- просто ми трябваха около 5 мин да се ориентирам,че снимките не са пуснати като мнение(мислех,че Злате е объркала темите Embarassed), а са част от подписа й. Уникално малоумна визия на сайта. Която визия, аз лично, приемам като подигравка към редовните потребители.
След като 2 седмици се коментираше колко неудобна и нефункционална е, то само месец по -късно е пусната в абсолютно същия вариант, без НИКАКВИ промени и подобрения. newsm78

# 2 803

БГ-МАМА
  Дивите лопери в ролята на: bishop

# 2 804
  • от Луната
Изключително неприятно се изненадах днес като влязох във форума. Не знам кой болен мозък е направил тази визия, но е отвратителна, натоварваща и за мен много нефункционална  smile3515

Общи условия

Активация на акаунт