*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 340
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
  • Велико Търново
Момичета, в Търново има ли някъде магазин за Био продукти  newsm78

Имаше, но май го затвориха. До Полицията, параклиса, ако ме разбираш.
Био от магазин не купувам аз, само от село и познати производители.
Имам в нас едни био ябълки, купувани от Била- трета седмица не са мръднали, и едни био картофи пак оттам- ужасни са.

Сещам се за кой магазин ми говориш, но и аз не зная дали го има все още. Търся един био шипков мармалад на БИОВил, който си купувах от Метро, но отдавна го няма там.

# 586
  • Велико Търново
Има био магазин (чайове, сладка и други такива) малко преди самоводската чаршия. По-скоро е на тротоара между паркинга на Халите и чаршията, дано ме разбрахте  Peace

# 587
А магазинът за био-продукти, който се намира в Слънчев дом, срещу Carpet max  съществува ли още? И за още едно място се сещам-на ул. Ниш, където е магазинът за мебели имаше едно ресторантче, в което се предлагат био-храни?  Peace

# 588
  • в здрача
А магазинът за био-продукти, който се намира в Слънчев дом, срещу Carpet max  съществува ли още? И за още едно място се сещам-на ул. Ниш, където е магазинът за мебели имаше едно ресторантче, в което се предлагат био-храни?  Peace
Не съществува и то от скоро. Помещението е празно.

# 589
Има- за здравословни храни до у-ще Патриарх Евтимий/ако не е затворен Rolling Eyes
И още един: срещу пети корпус/улицата,където е хотел Аквая и Ла Скалла- срещу парка- Здравец ли е, здраве ли е...

# 590
  • Лутаща се
Здравейте!
Радвам се, че ви намерих.
Пуснах нова тема по един въпрос и ме насочиха към вас.

Трябва ми кадърен гинеколог. Изредила съм вече четирима. Омръзна ми да ме лекуват на принципа проба-грешка, да ми изписват скъпи лекарства, само защото работят с дадена фармацевтична компания, при положение че има по-евтина алтернатива.
Не ми трябва специалист по бременеене, не е такъв проблема. Нито пък ми предстои бременност

Искам да ме прегледат, да ми направят изследвания, антибиограма за резистентност към лекарства и чак тогава да ми назначат терапия.

.....................

А относно Лясковец.
Живях в този град 7 години и бяха едни от най-щастливите ми и спокойни години. Малко градче, но чисто. Няма много цигани. По средата е между два големи града.
Има и агенция за недвижими имоти: "Георгиеви".
Другите неща са ги написали вече, там нямам какво да добавя.

..............

Магазин за био-продукти има точно до пицария "Ла скала" - магазин "Здраве".

# 591
  • В.Търново
В Търново няма такъв кадърен гинеколог, няма!

Последните месеци ходя при Маноилова, не съм доволна и от нея.

# 592
  • Лутаща се
А къде да отида?
В Плевен? Но при кой лекар? Или в Шумен?
Не ми е проблем пътуването, и в двете посоки са стотина км.

# 593
  • shumen
Скарлет,няма такива кадърни доктори нито в Търново,нито в Шумен.Май в Горна и Плевен са най -добрите.

# 594
За в Тутракан съм чувала- двама гинеколози- баща и син.

# 595
Момичета, в Търново има ли някъде магазин за Био продукти  newsm78

Ние купувахме био храни от "Зелена Улица" - близо до Пени маркет, ако не греша - на пряка на Беляковско шосе, но отскоро магазинът е празен.
Възможно е да са се преместили другаде.
Имат и интернет магазин: http://greenstreetbg.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=5

Магазинът-ресторант на Билкария, на Ниш, не предлага биопродукти, а продукти от лимец и билки.

В момента пазаруваме от ДМ - имат щанд с доста добри биохрани на Алнатура, както и биокозметика, и единствени еко памперси (Babylove).

Някои неща купуваме и от здравословния магазин до Ла Скала - но той не е само за био продукти.

# 596
Някой има ли мелодията от 3D шоуто като ринг тон? Искам да си я сложа на телефона, но не знам къде да я търся....а съм чувала да звънят така телефони Thinking

# 597
  • В.Търново
В Горна чак толкова ли са добри гинеколозите, не вярвам.За Сотиров ли става въпрос?

# 598
  • Велико Търново
В Горна чак толкова ли са добри гинеколозите, не вярвам.За Сотиров ли става въпрос?

По мои наблюдения от преди 3 години, поне не парадират с излишно самочувствие, като тукашните.
Говоря за екипа на РО Горна Оряховица.

# 599
Аз съм много доволна от д-р Милатович в Горна, но не знам дали е добър такъв тип лечения, аз съм доволна свързано с бременност и раждане. Иначе в Горна ми вдъхват повече доверие всички, сравнение с търновските гинеколози

Общи условия

Активация на акаунт