*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 54 391
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
Извинявам се, не става въпро за вт.Днес обикаляхме като гламави с мъжът ми и детето и посетихме както мол-а в Търново така и този в Габрово.Та за този в Габрово ставаше въпрос.Докато се усетя бях почнала да пиша в тази тема,после се светнах и мисля,че изтрих поста,но явно съм го публикувала.

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 22:22 от mariya2709

# 286
mariya доста смущаващо сигурна ли си,че са камери?

# 287
  • В.Търново
Здравейте. Малко по-напред в темата е споменато името на доцент Господинов от Плевен. Може ли някой да ми даде повече информация - кога и къде преглежда във Велико Търново? Ако имате наблюдения - работи ли с малки деца? Какви са впечатленията?
Ходи в козметичен център БЕЛЛЕ

5000, Велико Търново, ул: ”Полтава” 3-Б
Тел.: +359 62 58 88 20; 0885794341

Обади се да питаш кога ще идва и да си запишеш час, че има много желаещи.Аз водих малкия ми син при него.Прегледа беше 60лв.

mariya2709 , в самата тоалетна кабинка ли бяха камерите или в коридорчето пред тоалетните?Ако са в самите тоалетни това е мисля незаконно, но не вярвам да рискуват собствениците на Мола и да слагат камери.Да не е сигналното устройство против пожар или за алармата.

# 288

mariya2709 , в самата тоалетна кабинка ли бяха камерите или в коридорчето пред тоалетните?Ако са в самите тоалетни това е мисля незаконно, но не вярвам да рискуват собствениците на Мола и да слагат камери.Да не е сигналното устройство против пожар или за алармата.
[/quote]
Извинявам се, не става въпро за вт.Днес обикаляхме като гламави с мъжът ми и детето и посетихме както мол-а в Търново така и този в Габрово.Та за този в Габрово ставаше въпрос.Докато се усетя бях почнала да пиша в тази тема,после се светнах и мисля,че изтрих поста,но явно съм го публикувала.

Но да,иначе съм сигурна,че бяха камери,имахме такива на предната ми работа.Много съжалявам,че не снимах но другия уикенд ако пак ходим ще направя снимки.

# 289

Но да,иначе съм сигурна,че бяха камери,имахме такива на предната ми работа.Много съжалявам,че не снимах но другия уикенд ако пак ходим ще направя снимки.
[/quote]

Прави снимки и се оплаквай бързичко. Незаконно е Simple Smile

# 290
  • В.Търново
Здравейте, някой може ли да каже от къде мога да си купя черна текстилна боя във ВТ.  Хубав ден на всички!

# 291
Здравейте, някой може ли да каже от къде мога да си купя черна текстилна боя във ВТ.  Хубав ден на всички!

защо не пробваш в художествения магазин? Може и да имат.

# 292
  • Beyond the stars

Лятото купувах от магазинът за художествени материали на халите  Wink Но мисля,че трябва да се поръча ако искаш конкретни цветове  Peace

# 293
  • В.Търново
Hunny_Bunny, Вълшебство, благодаря ви, ще проверя там. Трябва ми черен цвят боя и то не много, за еднократно ползване за едно малко избелено петно на панталон Simple Smile

# 294
Включването ми е малко неадекватно и не по темата, но някой знае ли, дали на празника на града ще има звук и светлина? Търсих програмата за празника тази година, но нищо не намерих  newsm78

# 295
  • в здрача
Обикновено има, но все още е рано да се каже.

# 296
  • Beyond the stars
Ще има със сигурност, само 3D шоуто зависи от метерологичните условия.  Peace

# 297
  • В.Търново
И аз искам да заведа децата на Звук и светлина и на 3Д шоуто, но едновременно не знам как да стане това.На 3Д шоуто не съм ходила никога и не знам дали си заслужава.

# 298
  • Beyond the stars
Те са едно след друго обикновено  Peace Не е невъзможно да се съчетае, но имайте предвид,че на 3Д шоуто местата за гледане са доста по-малко и става голяма лудница.. Вариант е да се резервира от рано заведение с гледка към Асеневци и след Звук и светлина да се настаните там  Wink

# 299
А аз от някъде бях разбрала, че имало някакъв ремонт на Царевец и нямало да има звук и светлина  newsm78 дано да не е вярно  newsm17

Общи условия

Активация на акаунт