*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 54 389
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте!
Не съм от Велико Търново , но искам да попитам по случай днес 3 март дали ще има звук и светлина на Царевец?

# 331
  • Велико Търново
Здравейте!
Не съм от Велико Търново , но искам да попитам по случай днес 3 март дали ще има звук и светлина на Царевец?

По програма би трябвало да е имало снощи.

# 332
Имало е снощи, да.

# 333
В кои оптики се предлага безплатен очен преглед (да не е някой отбий номера) при закупуване на продукт от тях, без значение дали са лещи или очила. За вижън знам, но за други ме интересува. И имате ли впечатления къде е по-добре, кои са специалистите и тн.

# 334
  • Beyond the stars
В кои оптики се предлага безплатен очен преглед (да не е някой отбий номера) при закупуване на продукт от тях, без значение дали са лещи или очила. За вижън знам, но за други ме интересува. И имате ли впечатления къде е по-добре, кои са специалистите и тн.

Цвета оптик до кафе Елена, под стадиона  Peace Аз съм доволна и като обслужване и като преглед  Wink
И оптиката на ъгъла до поликлиниката, мисля,че беше City нещо си  Wink

# 335
На Независимост "Леонардо"
Приятелят ми си взе очила от там лятото. Прегледът беше безплатен.

# 336
  • Велико Търново
Още един глас за Цвета оптик. Изключително доволна съм, а и цените им са добри. Последните ми очила са от там, правих ги декември месец.

# 337
Благодаря и аз се зачудих напоследък точно за Цвета оптика и за Леонордо..май само там не съм ходила. А става ли със закупуване на лещи? Понеже ми идва времето да си купувам нов чифт и исках да се прегледам първо за да купя правилния диоптър.
А кои лекари са ви преглеждали там?

# 338
  • велико търново
Честита баба Марта !
Честит имен ден на Мартина /Мартеничка /!Кога ще отвори магазина на Англ.?
И нещо интерестно за децата ;http://www.borbabg.com/?action=news&news=32503
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile
https://www.facebook.com/zvukisvetlina
http://sever.bg/%D0%A7%D0%B5%D1%88%D0%B8%D1%82%D0%B8/-%D0%9F%D1% … 917_i.370272.html

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 18:20 от YSMIV4ICA

# 339
Здравейте търновски мами,

може ли да ми дадете идейки за това къде мога да запиша детенце на художествена гимнастика или пък някакъв друг мадамски спорт Simple Smile

# 340
  • в здрача

може ли да ми дадете идейки за това къде мога да запиша детенце на художествена гимнастика или пък някакъв друг мадамски спорт Simple Smile

Худ. гимнастика - стадион Ивайло - входа срещу детската градина - нагоре по стълбите в ляво. Всеки следобед са там след 13 ч. /ако са си запазили времето/. Но там момичета от 6 г /за по-малките в детските градини/.
Балет има в "Патриарх Евтимий"
Танци - на много места - в "Славейков", в Младежкия дом има 3 май танцови състава, "Ксани денс" не помня къде бяха.

# 341
Записче,че лаптопа ми го скапа един вирус и изпуснах темичката!

# 342
  • Велико Търново

Худ. гимнастика - стадион Ивайло - входа срещу детската градина - нагоре по стълбите в ляво. Всеки следобед са там след 13 ч. /ако са си запазили времето/. Но там момичета от 6 г /за по-малките в детските градини/.

Информацията ми е от есента - за художествената гимнастика на стадион Ивайло, вземат момиченца, навършили 4години. Занятията са 2 пъти в седмицата по час и половина, като отначало може да се отиде, само да се погледа, дали ще допадне на детето или не. Цена 40 или 45лв беше, не помня точно.

# 343
А става ли със закупуване на лещи?
Преди 2 години не ставаше Sad Надявам се сега да са променили политиката си.

# 344
Здравейте, дами, да влетя и аз при вас с въпрос. Знаете ли къде преглежда доктор Бенов (кардиолог)? Мерси предвариелно   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт