*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 54 408
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
ориентировъчно можете ли да ми кажете колко време продължава представлението в цирка

# 436
Моля за мнение за читав ортопед в града. Не прочетох нищо хубаво за никого.

# 437
  • Велико Търново

д-р Антонов - МЦ Аркус

# 438
ориентировъчно можете ли да ми кажете колко време продължава представлението в цирка

Към 2 часа.

# 439

Преди години имах травма на коляното.
Лекува ме д-р Йорданов в поликлиниката.
Много доволна бях. Забавен, мил, бързо работи и като изключим неприятното усещане от рязкото дръпване на превръзката ми Mr. Green, съм само с добри чувства.

# 440
  • Велико Търново
Благодаря за пожеланията, днес ни изписаха и вече сме си в нас.

# 441
Scrye-  Hug
Посетихме днес панаира.  Понита нямаше, виенското колело не работеше, съоръженията бяха по- малко в сравнение с миналата година, а и място няма вече.
Батута е готин. Всичко е по 3 лв. Mr. Green

# 442
Здравейте, понеже много не съм наясно къде какво се публикува и пиша тук  Embarassed
Никъде не намерих тема за детските ясли в града и съответно мнения за тях?
Да вземем да ги обсъдим ли? Simple Smile
Мамите със скорошен опит да споделят мнения за малчуганите, че на нас ни предстои на есен  Confused
Благодаря

# 443
И Ивайла ще тръгва на есен. За сега съм се ориентирала към щастливо детсво. Надявам се да ми е добър избора

# 444
  • shumen
Дени ще тръгва септември в яслената група в Чолаковци.Ще видим как ще е и ако нещо не му е добре ще е на Триъгълника.

# 445
Scrye-  Hug
Посетихме днес панаира.  Понита нямаше, виенското колело не работеше, съоръженията бяха по- малко в сравнение с миналата година, а и място няма вече.
Батута е готин. Всичко е по 3 лв. Mr. Green
Така и не разбрах толкова ли няма други подходящи свободни терени за лунапарка- там където е цирка. мисля, че имаше цяло игрище.Просто ми е странно защо ще се прегражда шосе?

# 446
Беше преградено, но от страната на хотел Арена бяха преместили знака Забранено и си минаваха коли спокойно. Това към 18 часа.

# 447
  • в здрача
Тази сутрин имаше сложени още няколко въртележки за по-малките. Като гледам щерката как се е навила, а за нея освен виенско колело и блъскащи се колички друго подходящо забавление - няма, виж  малката  ще има да се чуди на какво да се завърти...
Определено в парка до Патриарха има много повече място, но нали е скорошно ремонтиран ... вероятно не искаха да го ... прецакват.

tanyto_85 тема специална за яслите няма. Щерката /голямата/ е ходила в Щастливо детство, но преди 8 г., така че информацията ми може да не е достоверна, иначе им обновиха съоръженията в двора наскоро /помня че кандидатстваха по проект още когато детето ми ходеше там/. Аз съм доволна, но все пак 8 години.

# 448
И ние сме записани в Пролет на Триъгълника, но май доста негативизми чувам и мисля Щастливо детство като др вариант и предпочитан от мен, само малко по-далечко ще ни е. Има ли сега бебоци да ходят в тези две ясли да споделят мнение мамите?

# 449
Благодаря  Tsv  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт