*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 54 411
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
Моля за мнение за читав ортопед в града. Не прочетох нищо хубаво за никого.
Аз водих малкия на два пъти при Бързенски, много съм доволна. Единият път падна и ръката му отече жестоко, снимаха я но нямаше нищо и се оправи без никакви интервенции. Вторият път падна от стола у дома на земята и пак се поду ръката, пак всичко беше наред. Хубавото бе че бебетата са с предимство и не чакахме цялата опашка, защото той нямаше годинка, обясни ни че при бебето дори и да има пукване на костта много бързо се калцира и зараства и деца до годинка годинка и половиа рядко биват гипсирани.

# 451
Я да ви питам - във ВТ има ли нейде фитнес на открито?

# 452
И аз с питане:къде в града се продават скрийн протектори за таблети?
Намерих си в нета,но искам да ми го поставят и затова предпочитам от тук да купя.

# 453
  • В.Търново
Имате ли някакви отзиви за фризьорите в салон Огледала до Стадиона?
Направо ми писна вече с тези фризьори.......... ooooh!

# 454

Има на триъгълника, близо е до Мола ама не мога до обесня точно къде Sad

# 455
  • Beyond the stars

Детската площадка между Оборище 16 и Симеон Велики  Peace
И аз само за там се сетих, би трябвало да има и на други места в града    newsm78

# 456

Детската площадка между Оборище 16 и Симеон Велики  Peace
И аз само за там се сетих, би трябвало да има и на други места в града    newsm78

Точно там. Ето една снимка за ориентир. В ляво е края на мола по посока София. Подминавате го и свивате на дясно (където е стрелкичката). Вървите малко нагоре и ще видите площадката (пада се в ляво).
Скрит текст:

За друго място не знам със сигурност, защо си мисля, че и в парка на триъгълника имаше или се бъркам  newsm78

# 457
  • Beyond the stars
Мисля си,че има в парка до Патриарх Евтимий, но не съм много убедена  newsm78

# 458
В парк "Дружба" има ДА! В края на парка е, близо до детската площадка  Peace

# 459
Извинявам се за нахълтването, мами: можете ли да ми кажете какво представлява Самоводската чаршия в момента, има ли дюкянчета, какво е? И още нещо - къде има хубави магазинчета в Търново? Мои близки ще посещават града за празника и се опитвам да им събера полезна информация Simple Smile

Приемам всякакви препоръки и съвети за идеално изкарване на времето Simple Smile Хората са на средна възраст.

# 460
  • Beyond the stars
Извинявам се за нахълтването, мами: можете ли да ми кажете какво представлява Самоводската чаршия в момента, има ли дюкянчета, какво е? И още нещо - къде има хубави магазинчета в Търново? Мои близки ще посещават града за празника и се опитвам да им събера полезна информация Simple Smile

Приемам всякакви препоръки и съвети за идеално изкарване на времето Simple Smile Хората са на средна възраст.

http://www.velikoturnovo.info/bg/samovodska-charshia/ - за чаршията  Wink
Отделно на празника предполагам, ако е като предни години ,всички музей ще бъдат безплатни  Wink

# 461
Moмичета, благодаря ви за инфото за фитнеса на открито.Този в парк Дружба ми идва по-близко.

# 462
  • shumen
Момичета,има ли някоя от вас на държавната кухня за дете и доволна ли е?Досега бяхме на частната,но ми идва скъпо 3.90 на ден.А някоя ако има ли знае ли за утре менюто,че взех купони,а забравих да го погледна,че малкия много нервничеше.

# 463
И аз с питане:къде в града се продават скрийн протектори за таблети?
Намерих си в нета,но искам да ми го поставят и затова предпочитам от тук да купя.
ние вземаме от Вали. http://www.vali.bg/

# 464
Самоводската чаршия си е все същата с малките магазинчета с ръчно изработени неща и сувенири. Дори да не си купят нищо е приятно в това време да се разходиш.  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт