*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 266
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
  • Велико Търново
Къде е  това Веста Декор?

В редицата магазини в блока, след кафе Елена, в посока Беляковско шосе. Доколкото си спомня, първо е един магазин за обувки, тип по 10 лв или нещо от сорта, после някакъв магазин за дрехи имаше и после мисля беше Веста декор. Продават завеси, спално бельо и подобни,  но имат и играчки.

# 556
Искам препоръка за ортопед. Знам, че няма кой знае какви специалисти в наше родно Търново, но и не искам да обиждам никого. Става дума за възрастен човек и по-специално за гръбнак/гръбначно изкривяване. Ако има доволни от някой конкретен доктор, моля да споделите.
Предварително благодаря  Hug

# 557
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Интересни дървени играчки съм виждала и в магазинчетата в Трявна.

Аз лично съм купувала от една от работилниците в "Етъра" - дървен кон с каруца - оказаха се много качествени.

Споделям го, понеже знам колко предпочитани са и двете дестинации за съботно-неделни разходки  Wink.

# 558
Здравейте,въпросът ми не е много за тази тема но не намерих тема за Лясковец а е близо до Търново и се надявам да имате някакви впечетления.
Скрит текст:
Какво гарадче е Лясковец-детски градини,училища,лекари,пътища?Какво е преобладаващотото население?Има ли някаква местна агенция за недвижими имоти?

# 559
  • велико търново
Здравейте,
Искам да ви попитам знаете ли къде в Търново се продават детски дървени играчки? Знам само в Хиполенд, но избора там не е много голям и ми се искаше да разгледам и други.
Разгледай в този сайт Бг .;http://katinatoys.com/-for-dolls/794--.html
От чужбина с доставка до Б-я ;www.my toys.de http://www.mytoys.de/catalog/searchlink?query=Eichhorn&searc … roductsPerPage=40
Има и тема в форума за дървени детски играчки.Потърси ,,на пазар,, . Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 22:05 от YSMIV4ICA

# 560
Здравейте,въпросът ми не е много за тази тема но не намерих тема за Лясковец а е близо до Търново и се надявам да имате някакви впечетления.
Скрит текст:
Какво гарадче е Лясковец-детски градини,училища,лекари,пътища?Какво е преобладаващотото население?Има ли някаква местна агенция за недвижими имоти?

Аз живея в Лясковец, преди бяхме в Горна, с кеф се преместих, много го харесвам  Embarassed Транспортът е много удобен, работя в Търново, през 20 мин е автобуса, с кола пък е направо пей сърце  Grinning За училищата още нямам впечатления, има ясла, детски градини, които са хубави по моите критерии, паркът е чист и поддържан, като цяло градчето ми се вижда поддържано и спокойно. Няма почти бездомни кучета. Три зими имам досега тук, винаги е бил почистен снегът. Преобладаващото население ми харесва  Mr. Green Между другото в нашия квартал има много ремонтирани и красиви нови къщи, та явно има и доста млади семейства с възможности, които го предпочитат за живеене, не е запуснато. Няколко църкви, хубава пътека през гората за разходки към манастира, към Арбанаси, басей лятото... Голяма реклама му направих  hahaha

# 561
Здравейте!
Влизам с молба ако някой знае къде в околностите на В.Търново расте див чесън(левурда)да сподели.Много искам да си набера,точно сега април месец е момента,но незнам къде най близо до града може да се намери.

# 562
Скрит текст:

Аз живея в Лясковец, преди бяхме в Горна, с кеф се преместих, много го харесвам  Embarassed Транспортът е много удобен, работя в Търново, през 20 мин е автобуса, с кола пък е направо пей сърце  Grinning За училищата още нямам впечатления, има ясла, детски градини, които са хубави по моите критерии, паркът е чист и поддържан, като цяло градчето ми се вижда поддържано и спокойно. Няма почти бездомни кучета. Три зими имам досега тук, винаги е бил почистен снегът. Преобладаващото население ми харесва  Mr. Green Между другото в нашия квартал има много ремонтирани и красиви нови къщи, та явно има и доста млади семейства с възможности, които го предпочитат за живеене, не е запуснато. Няколко църкви, хубава пътека през гората за разходки към манастира, към Арбанаси, басей лятото... Голяма реклама му направих  hahaha
Има 2 начални училища и 1 СОУ. Детските градини са 3, мисля. Има 1-2 по-големички хранителни магазина, 4-5 магазина за дрехи (детски и за възрастни), аптеката май е само 1. Има 1 книжарница в центъра, която е добре заредена с играчки и всякакви нещица. Заведенията не стават, пуши се в повечето от тях. Местното население ми го описаха като във филма "Д-р Куин-лечителката". Доколкото разбрах, не ти трябва да си имаш работа с хора от с.Джулюница  Crazy Здравните услуги не знам как са  Peace

# 563
Благодаря!За да не спамя повече ще пусна отделна тема за малките градчета по-късно. Heart Eyes

# 564
Ами тя темата от край време е за В. Т-во и региона, така че не се притеснявай да "спамиш" Peace

# 565
Здравейте Simple Smile бихте ли ме насочили към козметичен магазин и по точно ,където да има богато разнообразие на фон дьо тени ,заета съм много и нямам свободно време да обикалям и да търся,къде има такъв магазин,затова се надявам на вас Simple Smile Blush

# 566
  • Beyond the stars
Здравейте Simple Smile бихте ли ме насочили към козметичен магазин и по точно ,където да има богато разнообразие на фон дьо тени ,заета съм много и нямам свободно време да обикалям и да търся,къде има такъв магазин,затова се надявам на вас Simple Smile Blush

Срещу езикова гимназия скоро миналата година отвориха доста голям козметичен магазин  Peace
иначе Dm също е добре зареден  Wink Определени марки като Lumene има в козметичния магазин, който почти срещу ГУМ, нямам идея как се казва  newsm78

# 567

Срещу езикова гимназия скоро миналата година отвориха доста голям козметичен магазин  Peace
иначе Dm също е добре зареден  Wink Определени марки като Lumene има в козметичния магазин, който почти срещу ГУМ, нямам идея как се казва  newsm78

Много ти благодаря за бързия отговор,наистина много ми помогна Simple Smileдано да намеря това което търся,а по-точно марки като La Roche,M.A.C. или поне Essence Simple Smile

# 568
Искам препоръка за ортопед. Знам, че няма кой знае какви специалисти в наше родно Търново, но и не искам да обиждам никого. Става дума за възрастен човек и по-специално за гръбнак/гръбначно изкривяване. Ако има доволни от някой конкретен доктор, моля да споделите.
Предварително благодаря  Hug
аз бях постнала на 31 стр. да не се повтарям.

# 569
> имам въпрос>как си намират евтин транспорт за Горна Оряховица работещите във Велико Търново,налага ми се да се прибирам към полунощ..и няма нито автобуси нито влакове...Ще съм благодарна на всяка информация,моля които знае нещо по въпроса да ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт