*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 279
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
  • Велико Търново
И аз с въпрос, дайте препоръка за адвокат. Става дума за дело за издръжка.

# 541
Здравейте , мами !
Има ли в Търново детски нефролог и ако не , бихте ли могли да ме насочите към такъв специалист в региона ?
Благодаря ! Simple Smile

# 542
  • Велико Търново
Здравейте , мами !
Има ли в Търново детски нефролог и ако не , бихте ли могли да ме насочите към такъв специалист в региона ?
Благодаря ! Simple Smile

Последно се интересувах от детски нефролог 2010 година и нямаше. Водих тогава дъщеря ми при доц. Лилова в Токуда.

# 543
  • shumen
В Търново мисля,че няма детски нефролог.Аз съм ходила при Момчилов и Лилова в Токуда.

# 544
Ние ходихме в Плевен при д-р Венеция Боцова, тя е точно детски нефролог, но при нас проблемът се оказа друг и затова сега ще ходим в София, но там на уролог.

# 545
Здравейте,
Искам да ви попитам знаете ли къде в Търново се продават детски дървени играчки? Знам само в Хиполенд, но избора там не е много голям и ми се искаше да разгледам и други.

# 546
Мацки, до кога е срока за записване за предучилищна група от септември 2014 г. в училище /за "Бачо Киро'' питам в частност/?

# 547
  • shumen
Ида бебе и аз знам в Хиполенд и май в едно гаражче над енергото също има.В него има и дрехи и други неща,но мисля,че съм виждала там и дървени играчки.Аз също търся,че моя син сега се заглежда по на децата и все им ги иска.

# 548
  • Велико Търново
Здравейте,
Искам да ви попитам знаете ли къде в Търново се продават детски дървени играчки? Знам само в Хиполенд, но избора там не е много голям и ми се искаше да разгледам и други.
Веста Декор на България, има няколко марки. Сети ли се къде е или да обеснявам повече?

# 549
  • в здрача
Мацки, до кога е срока за записване за предучилищна група от септември 2014 г. в училище /за "Бачо Киро'' питам в частност/?
Бягай бързо, че започнаха да записват още на 20.01, до кога е срока обаче - не знам - на втория етаж в помощник-дирекцията се подават молби. Иначе и аз преди 5 г записах голямата април месец, ама преди 5 г.

# 550
Здравейте,
Дървени играчки съм купувала преди 2-3 години от един магазин до полицията (в новия блок,зад параклиса).Дано обясних добре и дано още го има магазина.

# 551
  • Велико Търново
Няма го.

# 552
Бях купила дървено влакче-строител от книжарницата срещу паркинга на цба на пазара, но кога ли беше, има 2-3 години сигурно  Rolling Eyes

# 553
  • Велико Търново
Веста Декор на България, има няколко марки. Сети ли се къде е или да обеснявам повече?

Там има страхотни игри и играчки. Иначе най-голямо разнообразие има в интернет, аз играчките специално не държа да ги пипна, преди да ги купя и всички дървени, които имаме са купувани онлайн.

# 554
Къде е  това Веста Декор?

Общи условия

Активация на акаунт