Прежда във Велико Търново

• 2 205
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте!
Зададох си въпроса в една друга тема, която е доста стара и не получих отговор, затова ще пробвам с нова тема.
Някой знае ли къде във Велико Търново има магазин за прежди, куки и всякакви други неща, свързани с плетива? Ако може и да ми обясните с по-ключови точки, конкретни улици и т.н. ще е много хубаво, тъй като съм нова в града и не го познавам много добре.
Благодаря предварително!

# 1
Мисля,че има магазин за прежди в уличката от Искра към бившия битак, но за по-сигурно си задай въпроса в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755437.msg27657104#new

# 2
Благодаря за бързия отговор! Проблемът е, че изобщо не знам къде се намира това кино "Искра"... и в другата тема, в която бях писала, споменаха за този магазин.

# 3
Кино Искра се намира на кръстовището с/у съда Peace Улицата на която е магазина се казва ''Мармарлийска"

# 4
Благодаря много!

# 5
Даже са 2 магазините на "Мармарлийска" - почти един срещу друг. Ако слизаш от бул. "Васил Левски" към училище "Патриарх Евтимий", на левия тротоар е единият магазин - по стълби нагоре, а другият е на отсрещния тротоар в нещо като гараж/приземен етаж (по-мъничък е от първия).

Ако знаеш повече заведенията в града, на "Мармарлийска" се намира "Камбаната"  Mr. Green

# 6
Ориентирах се! Заведенията не ги знам особено, но по-главните улици и училищата ги знам Simple Smile Благодаря и на теб!

Общи условия

Активация на акаунт