*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 54 389
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
  • Велико Търново
Здравейте търновски мами,

може ли да ми дадете идейки за това къде мога да запиша детенце на художествена гимнастика или пък някакъв друг мадамски спорт Simple Smile

Моята Преслава ходи в спортен клуб Зоки, тренировките са в салона на детска градина Соня. Танците са най-различни (джаз, характерни, модерн и т.н.) + голяма доза гимнастика. Вчера се върнахме от състезание в Румъния  Peace

Сега друго - защо нямаше заря нито при отбелязването на смъртта на Левски, нито сега за националния празник?

# 346
Здравейте, знате ли да има някъде химическо чистене по Пишмана?

# 347
  • Велико Търново
Здравейте, знате ли да има някъде химическо чистене по Пишмана?

В магазина за домашни потреби, който е на ъгъла като се отива от Тотото към Сладкарница "Жанета" до скоро приемаха поръчки,а самите дрехи се почистваха в химическото чистене, което е до МОЛ-а. После си ги получаваш също от магазина. Но сега дали е все още така не зная.

# 348
здравейте  момичета от Велико Търново, имам един въпрос към вас . Искам да знам къде в Търново има детски магазин на Мayoral .

# 349
В Мола на последния етаж предлагат дрешки Майорал. Не знам за друго място

# 350
Благодаря!

# 351
В кои оптики се предлага безплатен очен преглед (да не е някой отбий номера) при закупуване на продукт от тях, без значение дали са лещи или очила. За вижън знам, но за други ме интересува. И имате ли впечатления къде е по-добре, кои са специалистите и тн.
От години използвам очила и да ви кажа не се доверявам на безплатните прегледо но друго искам да споделя.
Купих си супер готини маркови очила на Мис Сиксти от Fashion days имат постоянно на цени от 50-60 лева докато същите или подобни модели в оптиките започват от 160 да не кажа че отиват и към 200-300лв. Доставка не съм плащала защото предплатих стоката. Дойдоха супер добре опаковани в калъф който също е супер.

# 352
  • Велико Търново
opelcorsa а как си купи очила, без да си ги пробвала? Мен лично това ме притеснява много, първо не всяка рамка е подходяща, пък и не всяка ми е удобна.

# 353
Здравейте!
Имам нужда от помощ момичета.
От къде мога да купя във В.Търново Прима памперс?
Благодаря предварително.

# 354
  • Велико Търново
Здравейте!
Благодаря предварително.

Мисля, че има в повечето детски магазини, но със сигурност съм виждала в едно магазинче на Триъгълника, над Уното, на ъгъла.

# 355
Бях гледала в "Щастливото бебе" на триъгълника дори бяха на промоция.

# 356
Здравейте!
Благодаря предварително.
Магазин "Кроки", до супермаркет "Стиви" на Триъгълника. Работи без почивен ден и доста до късно  Peace

# 357
Благодаря ви!  bouquet

# 358
Момичета, нахлувам в темата с молба за идеи и съвет, из нета сигурно мога да намеря отговори, но ми се ще да са от първо лице Wink

Препоръчайте ми кетъринг фирма или място, където може да се поръча/достави храна за 50 човека=деца и да не е скъпо Wink
Или някъде около Царевец или центъра на града, или...дайте идея къде може да се хапне набързо, но да е безопасно?

# 359
  • Велико Търново
Момичета, нахлувам в темата с молба за идеи и съвет, из нета сигурно мога да намеря отговори, но ми се ще да са от първо лице Wink

Препоръчайте ми кетъринг фирма или място, където може да се поръча/достави храна за 50 човека=деца и да не е скъпо Wink
Или някъде около Царевец или центъра на града, или...дайте идея къде може да се хапне набързо, но да е безопасно?

Къщата на глада, която се намира на уличката на глада до колкото зная зарежда хапки и сандвичи за детски партита

Общи условия

Активация на акаунт