*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 54 389
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
Къщата на глада- НЕ!
Вие точно кетъринг ли искате/разбирам го като доставка до някъде/ или нискобюджетно меню за хапване на място?
Ако е второто- в ресторанта на хотел Аквая мисля че могат да приготвят такова.

# 361
dannyny,  d. h. , благодаря за отговорите... и аз не зная реално какво искам, искам място, откъдето да има избор за нещо набързо, "на крак" да се поръча и да хапнат децата. Някак в ресторант не ми се вярва да е на ниска цена, но пък не пречи да проверя  Rolling Eyes

# 362
И аз си търся някакво заведение, ама и аз не знам какво.  Mr. Green Ще се събираме за бала роднини и се чудя къде да е. Хем да не е много скъпо, хем да е добро като рана и обслужване /аз много държа на обслужването/. Какво смятате за Асневци и Воденицата? Как са цените на Воденицата, понеже не съм ходила скоро, а в интернет няма менюта. Или ако се сещате за някое друго място, където да има тераса или градина... 

# 363
Камбаната предлагам. СПС също е добро.

# 364
Ако е Воденицата в Интера- обслужването им куца. Иначе съм ходила там с ваучер и беше вкусно.
Пицария Равена на Пишмана е ок като качество- цена, тераса не се сещам дали имат.
Каза Миа бива- средностатистическо е.
Bianko на Картала- имат тераса.

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 20:20 от d. h.

# 365
Камбаната предлагам. СПС също е добро.

В Камбаната напоследък доста им куца осблужването.

Ако е Воденицата в Интера- обслужването им куца. Иначе съм ходила там с ваучер и беше вкусно.
Пицария Равена на Пишмана е ок като качество- цена, тераса не се сещам дали имат.
Каза Миа бива- средностатистическо е.
Bianko на Пишмана- имат тераса.

Равената имат тераса, на която се излиза да се пуши. За маси не знам да има там.

Има Бианко на пишмана  Shocked Rolling Eyes

# 366
Офф, на Картала, ще се редактирам. Peace

Сега се сещам че като излизахме в Равена да пушим зимата, имаше маси и столове на терасата. Peace

# 367
За колко големи деца и като брой става дума и за каква точно храна,...може с някоя пицария да се уговорите Бианко,Уникато и другата срещу пожарната.А може и с някое кафене по центъра където правят сандвичи...

# 368
В Камбаната ходих скоро и не бях доволна от обслужването. Сигурно, понеже не им изглеждаме надеждни клиенти ни тряскат чашите по масата и чакаме по 20 минути за сметка, но не смятам това да удачно обслужване. Равена ми е даже на удобно място, трябва да проверя имат ли тераса. Иначе за Бианко на Картала не съм се сещала, а ми звучи добре - мерси за идеята!
Жалко, че обслужването на Воденицата е лошо, иначе ми харесва и заради хубавата гледка.

# 369
На Воденицата обслужването е кофти, в смисъл че много се бавят. Там персонала е зает с много неща извън длъжностната им характеристика и затова така.
Иначе е страхотно мястото. 

# 370
Ние понеже ще сме с куверти предварително, понеже ще сме около 30 души, дали ще е така? В смисъл, че няма да се поръчва на момента освен безалколколни и алкохол. Ще отида да видя все пак, но ще имам предвид коментарите ви. Благодаря.

# 371
Така ще е, така мисля. Освен вас сервитьорите ще обслужват и масите навън с майките с деца, а това е голямо тичане за тях.
Равена ти е идеален вариант, но ти си решаваш.
 Peace
И да покажеш после снимки.

# 372
Ще видим как ще я докараме, ще показва снимки после.
Много ми се искаше да е събирането на открито място с хубава гледка, затова малко съм резервирана към Равената, но ще помисля.

# 373
За колко големи деца и като брой става дума и за каква точно храна,...може с някоя пицария да се уговорите Бианко,Уникато и другата срещу пожарната.А може и с някое кафене по центъра където правят сандвичи...
Кикси, благодаря, ще си запиша и ще намеря връзка със заведенията, ако решим да е такова. по принцип да, такава ни беше идеята, да   нещо "на крак" и бързо.
 Hug

# 374
Срещу пожарната е Хъшове. Могат да направят пици с айрян за бързо, хубаво готвят.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт