*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 54 389
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
Понеже ще организирам годишна среща на випуска, скоро правих списък на заведенията в категория "Да" и "Не".
В категория "Не" са ми:
1. Камбаната-кофти обслужване, кофти кухня
2.Равена-лошо обслужване и сме намирали съмнителни неща в храната
3. Бианко-на Картала: лошо обслужване, високи цени
4. Най-първото Его, на главната улица-скъпо е и се пуши вътре
5. Механа "Гурко"-слабо меню, високи цени
6. Имаше едно ловджийско заведение до Корпус 5, ама не му помня името-бавно обслужване, нелюбезни сервитьорки
7. Ла Скала-близо е до пътя и това дразни, особено много. вътре ми харесва само на горния етаж, но не и ако се окажа до кухнята
В категория "Да"
1. "Щастливецът" в ц-р Полтава-разнообразна и интересна кухня, добро обслужване
2. Пицария "Темпо'-много са любезни и експресни, дори когато си поръчаш храна за вкъщи
3. "Етно" -където беше "Аквая"-прилични цени, добро меню, прилично обслужване, гледката
4. "Его", което е на мястото на "Улицата" и "Винарната"-има доста място, дори за самостоятелни банкетчета. Обслужването е добро, храната-също.Има гледка
5. р-т "Иван-Асен"-там си заслужава най-вече гледката
И в категория "Може би"
1. Тремол на триъгълника-прилична кухня, кофти място
2. "Каза миа" сррещу Пени маркет-нищо особено, детската площадка е неподдържана. Кухнята си я бива, а обслужването зависи от натовареността
3.Ресторантът и механата на х-л "Аквая"-за там препоръчвам предварително уговаряне на менюто, без своеволия....евтино е
4.ресторантът на х-л "Алегро"-много са любезни сервитьорите, но ако са по-натоварени в кухнята, се чака.....ама така сладко се извиняват
5. механата под бинго Глория-интересно място с добра кухня, но няма възможност за сядане на открито
6.Руски клуб-нагъчкан двор, но вътре е приятно. Останалото е прилично
7.механа "Воденицата"-хубаво място, детската площадка е предимство, кухнята е добра, а  обслужването-на късмет
8. пицария "Хъшове" с/у Пожарната-навън е гадно, защото е до пътя. Пиците са добри
9."Фасони"-става само вътре да седнеш. Кухнята я бива

# 376
Леле, Enidi, чудесен пост, страшно полезен! Благодаря ти много!

# 377
  • Велико Търново
Видяхте ли, че в Търново вече се е разположил Цирк Иванов? Simple Smile

# 378
  • В.Търново
Не.Какви номера ще представя този цирк?

# 379
Това намерих.От 14 март цирк "Иванов" ще зарадва Велико Търново с чисто новия си спектакъл ! Не пропускайте Супершоуто на Супергероите,супер много акробатика,супер много смях и супер супер много животни!
Делнични дни от 18.00 ч.
Събота и неделя от 17.00 ч.
Вторник концерт спектакъл на Румънеца и Енчев от 19.30 ч.
Сряда почивен ден!

Имат страница във фейса, но няма много инфо.

# 380
  • Велико Търново
Цирк Иванов е най-читавия малък цирк, който съм гледала, страхотни са!

# 381
  • Велико Търново
Благодаря, тъкмо видях, че ще има цирк и се чудих някой дали има инфо. Детето скоро питаше за цирк и ще се зарадва.

# 382
И моите девойки тръпнат в очакване на цирка! Остава да се надяваме наистина да имаме хубаво време с пролетни температури!

Ъъъъ, шоуто на Румънеца и Енчев част от цирковата програма ли е?  newsm78
Тези двамата съм ги гледала преди сигурно 15 години в Габрово, докато още бяха супер неизвестни и хич не можеха да пеят. А сега чак ми е любопитно да ги видя на живо какво могат (освен че са добри продуценти и автори) Laughing

# 383
Ето къде ще е увеселителния парк тази година : http://www.dnesbg.com/goreshti-novini/spirat-dvizhenieto-severno … 5-do-23-mart.html
 Enidi наистина изчерпателен списък.Бих добавила към добрите заведения и Уникато до пожарната, много любезно обслужване,не високи цени и не се пуши вътре,поне не съм ставала свидетел.Пиците са хубави.

# 384
kiksi007, само една поправка, в Уникато се пушеше през летните месеци, а тази година даже от края на февруари.

# 385
Някой знае ли къде във Велико Търново има магазин за прежди, куки и всякакви други неща, свързани с плетива? Ако може и да ми обясните с по-ключови точки, конкретни улици и т.н. ще е много хубаво, тъй като съм нова в града и не го познавам много добре.
Благодаря предварително!

# 386
kiksi007, само една поправка, в Уникато се пушеше през летните месеци, а тази година даже от края на февруари.
Била съм само веднъж в "Уникато", затова не фигурира в моя списък  Peace. Тогава обслужването беше много бавно, не знам винаги ли е така? Беше делничен ден и нямаше много хора. Наистина е  евтинко и порциите си ги бива. Ако наистина се пуши, надявам се да е само във външното помещение, иначе.... Naughty

# 387
  • в здрача
Някой знае ли къде във Велико Търново има магазин за прежди, куки и всякакви други неща, свързани с плетива? Ако може и да ми обясните с по-ключови точки, конкретни улици и т.н. ще е много хубаво, тъй като съм нова в града и не го познавам много добре.
Благодаря предварително!
Улица "Мармарлийска" /от пазара тръгваш надолу към читалище "Искра", но не от страната на поликлиниката, а от другата/ преди пресечката на училище "ОУ Патриарх Евтимий" /Патриарха, както си го знаем/ има 1 магазин /покрай книжарницата и магазина за пердета/. Качваш стълбички за да влезеш. От другата страна на улицата /малко по-нагоре от този магазин посока пазара/ има друг в блока, като за да влезеш слизаш по стълбички, до него пак има магазин за платове.
Лично аз други магазини за прежди не знам да има в града.

kiksi007 всеки ден минавам от там и ще докладвам когато пристигнат люлките.

# 388
^Благодаря!

# 389
  • Велико Търново
Аз също мога да предложа едно заведение. Пицария Пепе (бившото Лъки Ривър, бившото Да Да). Скоро го освежиха вътре и е много приятно. Малко е кофти мястото, но кухнята е добра и цените са достъпни. Като ориентир мога да кажа, че там правихме кръщенето на малкия - 30 души (салати, основно + питиета), дадохме капаро(по наше желание) 400 лв и след кръщенето, като ударихме чертата сметката беше 380лв, че така от капарото имахме ресто 20 лв  Grinning Е бяхме внесли и малко наш алкохол, но все пак...

П.П. За кухнята мога да гарантирам, мъжа ми е главен готвач там  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт