В категория "Не" са ми:
1. Камбаната-кофти обслужване, кофти кухня
2.Равена-лошо обслужване и сме намирали съмнителни неща в храната
3. Бианко-на Картала: лошо обслужване, високи цени
4. Най-първото Его, на главната улица-скъпо е и се пуши вътре
5. Механа "Гурко"-слабо меню, високи цени
6. Имаше едно ловджийско заведение до Корпус 5, ама не му помня името-бавно обслужване, нелюбезни сервитьорки
7. Ла Скала-близо е до пътя и това дразни, особено много. вътре ми харесва само на горния етаж, но не и ако се окажа до кухнята
В категория "Да"
1. "Щастливецът" в ц-р Полтава-разнообразна и интересна кухня, добро обслужване
2. Пицария "Темпо'-много са любезни и експресни, дори когато си поръчаш храна за вкъщи
3. "Етно" -където беше "Аквая"-прилични цени, добро меню, прилично обслужване, гледката
4. "Его", което е на мястото на "Улицата" и "Винарната"-има доста място, дори за самостоятелни банкетчета. Обслужването е добро, храната-също.Има гледка
5. р-т "Иван-Асен"-там си заслужава най-вече гледката
И в категория "Може би"
1. Тремол на триъгълника-прилична кухня, кофти място
2. "Каза миа" сррещу Пени маркет-нищо особено, детската площадка е неподдържана. Кухнята си я бива, а обслужването зависи от натовареността
3.Ресторантът и механата на х-л "Аквая"-за там препоръчвам предварително уговаряне на менюто, без своеволия....евтино е
4.ресторантът на х-л "Алегро"-много са любезни сервитьорите, но ако са по-натоварени в кухнята, се чака.....ама така сладко се извиняват
5. механата под бинго Глория-интересно място с добра кухня, но няма възможност за сядане на открито
6.Руски клуб-нагъчкан двор, но вътре е приятно. Останалото е прилично
7.механа "Воденицата"-хубаво място, детската площадка е предимство, кухнята е добра, а обслужването-на късмет
8. пицария "Хъшове" с/у Пожарната-навън е гадно, защото е до пътя. Пиците са добри
9."Фасони"-става само вътре да седнеш. Кухнята я бива

. Тогава обслужването беше много бавно, не знам винаги ли е така? Беше делничен ден и нямаше много хора. Наистина е евтинко и порциите си ги бива. Ако наистина се пуши, надявам се да е само във външното помещение, иначе....
Е бяхме внесли и малко наш алкохол, но все пак...