*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 295
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
  • В.Търново
В понеделник, когато сме вземали торта за преди обяд винаги е правена в понеделник - за това мога да гарантирам! Peace
Е да, ама ако е поръчана например от Мина Елит няма как да е направена сутринта и да е докарана до обяд в понеделник, така че ако я искам за понеделник сутринта я карат в магазина им още в събота следобяд.

Зависи от коя фирма е поръчана.

# 676
  • Велико Търново
В понеделник, когато сме вземали торта за преди обяд винаги е правена в понеделник - за това мога да гарантирам! Peace
Е да, ама ако е поръчана например от Мина Елит няма как да е направена сутринта и да е докарана до обяд в понеделник, така че ако я искам за понеделник сутринта я карат в магазина им още в събота следобяд.

Зависи от коя фирма е поръчана.

Съгласна съм с теб, но по горе говорехме за Сладкарница LA и имах предвид точно нея  Wink

# 677
Здравейте,може ли да ми препоръчате добър АГ за следене на бременност?

# 678
Не, ти сериозно ли? Върни се малко странички назад, ползвай търсачката.....и ще видиш, че за никой няма изцяло позитивни мнения   Wink

# 679
  • Лутаща се
Аз в крайна сметка отидох при др. Ножарова днес. Прие ме дори без час, извънредно. Беше много мила.
Постъпи точно както мисля, че трябва да се направи. Преди да поставя диагноза и да предписва лекарства ми пусна микробиология.
Единствено ми беше странно, че въпреки че бях с направление се наложи да си заплатя за изследванията. Но това е малък кахър, ако в крайна сметка наистина най-накрая имам точното лечение.

А пък съм адски щастлива от нещо друго. Най-накрая ми доставиха отдавна чакана козметика от Мъртво море - шампоан, балсам и крем за лице с минерали, че и подаръци  newsm44

# 680
  • В.Търново
Да, д-р Ножарова винаги е много любезна.Но си прави експерименти с лекарствата.Ако всеки месец ходиш при нея и имаш постоянно гинекологични проблеми ще ти изписва различни антибиотици, дори да са от групата при антибиограмата.Ще я запомня като ми казваше "Ще пробваме с това...."Аз да не съм опитно зайче?!Д-р Бонева пък успяваше да ме оправи само със свещички и мазила, без антибиотици.Но при мен бързо се появяват на ново симптомите и няма отърване.И така ми изписваше всеки път едни и същи свещички.Сега е модерно да изписват Макмирор, който при мен въобще не помага и колкото да го обяснявам на докторите те пак си ми го изписват.
Мисля вече към Плевен да ходя.За Плевен кой предлагате?Д-р Бързашки или д-р Янкулов от Авис Медика или някой друг?

# 681
  • Велико Търново
Момичета, искам да пробвам някой нов детски лекар. Точков или Полендакова? Кого ще препоръчате? Трябва ми такъв, който не работи като джи-пи.

# 682
  • Велико Търново
Момичета, искам да пробвам някой нов детски лекар. Точков или Полендакова? Кого ще препоръчате? Трябва ми такъв, който не работи като джи-пи.

Аз съм за Полендакова. Много добри впечатления имам от нея и от детско отделение, когато лежахме с каката и когато е замествала Филева.

# 683
За Точков  съм чувала негативни коментари от родители.

# 684
  • shumen
Тонита,аз съм доволна от Точков,но от позната знам,че ако е болно детето иска да лежи в болницата всеки път.Ние ходихме при него,но аз му отказах влизане в болницата с малкия и не му стана много добре.За Полендакова не съм чувала нищо.Аз съм доволна и от д-р Катерина Попова,която работи в нова болница,но тя е джи-пи?Ти защо не искаш да работи като джи-пи?

# 685
  • в здрача

Аз съм за Полендакова. Много добри впечатления имам от нея и от детско отделение, когато лежахме с каката и когато е замествала Филева.
+1 без да имам впечатления от нея в болницата, а само при прегледи. Години наред водех при нея каката, а после и малката. Личната казваше - нищо му няма на бебето, да вярно ни температура, ни зачервено гърло, гърди чисти, но не иска да се храни и реве та се къса, тя му откри ушна нфекция, а беше само на 5 месеца.  Не вади тежката артилерия за здравей - здрасти, а само ако другото не помага. Ако препоръча болнично лечение значи положението е сериозно.

# 686
  • Велико Търново
Точков като д-р и човек е много добър,но.....изписва адски много антибиотици,ние при него ходим.Никога не е искал да влизаме в болница,но всеки път ни изписва по 2 ,а в повечето случай и по 3 антибиотика един след друг-за пълно излекуване,което е много стряскащо.И от други съм чувала,че така изписва много антибиотици,иначе е много добър,когато не е в кабинета ,вика в болницата за преглед.

# 687
Полендакова  Peace
Когато е замествала нашата лекарка, винаги е била на ниво!

# 688
  • Лутаща се
Абе какво им става на тези доктори с тези антибиотици?  ooooh!

Аз пък тъкмо се зарадвах, че Ножарова ме прати първо на изследвания...........
Щото от Ангелов се отказах именно защото ми предложи да ми изпишел широкоспектърен антибиотик, щото не се знаело точно каква е причината за проблема ми.

Снощи бях обаче наистина много неприятно изненадана, че се наложи да си платя изследванията, въпреки че отидох с направление. Дадох ги парите, защото искам да се излекувам. Ама.......
До момента вече съм 70 лв. назад и то все още БЕЗ да съм излекувана  #Cussing out #Cussing out

Интересно ми е каква е реакцията на д-р Ножарова, когато пациентът откаже да пие антибиотик и иска алтернативно лечение. Защото аз определено не искам да се тъпча с антибиотици, нито пък да си правят експерименти с мен.

# 689
  • Велико Търново
Момичета, благодаря!  Hug
Ще пробвам тогава Полендакова. Това, което пишете за Точков, не ми хареса.  Peace

danaeka, не искам джипи, защото си имаме. Освен това, лекарите, за които си мисля, че ще ми свършат работа, са все такива, които работят в детското отделение, не са джипи-та. Като имена ги знам, но нямам впечатления от тях като специалисти.

Общи условия

Активация на акаунт