*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 313
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
  • v. turnovo
Здравейте, искам да попитам знаете ли къде мога да поръчам торта за рожден ден,която да се направи в неделя,всички места , за които се сещам работят до събота следобед,а на мен ми трябва една за неделя и една за понеделник Hug

# 661
Не се сещам, но знам, че в "Жанета" тортите се правят през нощта! Така са ми казвали от там. Примерно, ако си поръчаш торта за събота, ще е направена в петък срещу събота и тъкмо до неделя знаеш ли как добре ще са омекнали блатовете, ще са си поели сиропа  Wink Не вярвам да се развали до понеделник-все пак питай за срока на годност, но ние сме дояждали така останала от РД торта 1-2 дни след събитието Peace

# 662
  • Велико Търново
Здравейте, искам да попитам знаете ли къде мога да поръчам торта за рожден ден,която да се направи в неделя,всички места , за които се сещам работят до събота следобед,а на мен ми трябва една за неделя и една за понеделник Hug

Проверявала ли си в ЛА? Там работят всеки ден, но не съм сигурна за тортите как стои въпроса.

# 663
  • v. turnovo
Не съм, даже не мога да се сетя за къде става въпрос

# 664
В ЛА тортите са много хубави, избираш си блатове и кремовете отделно, поръчваш на парче. Цехчето се намира на ул."Ален мак" има и сладкарничка. Аз поръчах за първия рожден ден на малкия от там и съм много доволна. Имат фейсбук страница и отговарят на въпроси там.

# 665
  • v. turnovo
Благодаря Hug

# 666
  • Велико Търново
Не съм, даже не мога да се сетя за къде става въпрос

Вече са ти отговорили, аз също съм доволна от там. Можеш да им пишеш във фейсбук или да отидеш на място. Сладкарницата е в блок, отстрани на един фризьорски салон.

# 667
Ходих с ваучера във студио Фешън.Момичето не се лигавеше, не се заприказваше с другите от персонала на студиото.Но по едно време опрях с единия пръст по масата и си дръпнах рязко ръката.Тя ми направи малко забележка с по-особен тон.Имат един фризьор травестит, не ми направи добро впечатление.Съжалявам, но много зле изглеждаше и не ми беше приятно, докато съм там.
Иначе маникюра добре го оформи, а и лака вече повече от 48 часа издържа без да се олющи.
И аз заради това не ходя там.

# 668
Имате ли някакви отзиви за козметичен салон Flash? Сега във грабо има оферта за кола маска на цяло тяло за 13 и нещо и се чудя.
НАзад в темата- преди около година имаше отрицателни мнения.  На мен ми направи впечатление, че е доста мръсно. Не бих отишла на кола там, а и като се замисля- на нищо.

# 669
Имате ли някакви отзиви за козметичен салон Flash? Сега във грабо има оферта за кола маска на цяло тяло за 13 и нещо и се чудя.
НАзад в темата- преди около година имаше отрицателни мнения.  На мен ми направи впечатление, че е доста мръсно. Не бих отишла на кола там, а и като се замисля- на нищо.
Благодаря ти, няма да купувам тогава.  Hug

# 670
За 'Жанета" съм ви заблудила-явно торти, които се поръчват следобед, се правят на същия ден. преди 30 мин. бяхме там-едни хора бяха дошли да проверят дошла ли им е тортата, поръчана за 17ч. и още я нямаше. Днес работят до 20ч., утре не знам до кога. Но си мисля, че една торта от събота следобед до неделя или дори понеделник нищо няма да и стане Peace

За Flash аз бях писала по-рано и потвърждавам мненията на всички изказали се относно хигиената. За травестита във Fashion -вече не ми прави впечатление, че понякога дрехите са му мръсни и не си мете косите, нападали точно пред входа. Ако пък има много такива, най-демонстративно правя физиономия "уф, от къде да мина сега" и с огромно внимание прескачам/заобикалям. Ами какво да кажем за другата фризьорка, която люпи семки, когато няма клиенти Rolling Eyes
Маникюристката ме кефи заради бързата работа, а откакто козметичката си загради работно място (преди имаше само завеска), стана много добре-дори си има отделен вход и хич няма да ми пука да я помоля да мина през него, ако около главния вход ми се стори мизерно Naughty

# 671
  • Велико Търново

Проверявала ли си в ЛА? Там работят всеки ден, но не съм сигурна за тортите как стои въпроса.

И аз съм много доволна от Сладкарница LA - вече три години поръчвам от там и на двете си деца тортите. До колкото си спомням в събота работят до обяд. А за понеделник сме вземали тортата около 9,30 - 10,00 и директно в градината.
Ето и Фейсбук страницата им. Peace

# 672
  • В.Търново
Всички цехове за торти почиват в неделя.Срока на годност на тортите мисля е 4-5 дена и дават сертификат.Случвало ни се е да поръчваме торта за понеделник сутринта и като не работят в неделя я правят в събота.

# 673
  • Велико Търново
В понеделник, когато сме вземали торта за преди обяд винаги е правена в понеделник - за това мога да гарантирам! Peace

# 674

От къде да си смъкна мелодията като ringtone? Искам да си я сложа на телефона  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт