*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 331
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • Стара Загора
Само един МОЛ ли е в града?

# 647
Само един МОЛ ли е в града?

Да  Laughing И празничък.... но има търговски центрове Peace

# 648
  • В.Търново
Нормално да е празен при такива космически наеми... Grinning

В Гума не съм влизала много отдавна, там какво е останало?Има ли вътре заредени магазини?

# 649
  • Beyond the stars
Като стана въпрос за мола :

Гумът е повече от полупразен  Tired Има голям китайски магазин на втория етаж, първия е почти празен като изключим магазините с витрини към улицата  Peace

# 650
Тези, които гледат към главната улица си стоят и има стока, но вътре като влезеш сякаш празно стои  Confused Не съм влизала и аз скоро...само минавам транзит. На 5-то авеню са си пълни магазините  Peace

# 651
Вълшебство  Peace Супер, дано има хубави неща. От H&M - UK съм купувала само хубави стоки и то на добри цени  Hug И намаленията са намаления  Mr. Green

# 652
  • В.Търново
И аз като търся нещо все на 5 авеню слизам.Там има доста добри попадения.

# 653
Момичета, от къде мога да взема пресни и вкусни сладки? Сладкарница някоя?
Благодаря ви!  bouquet

# 654
  • Велико Търново
Благодаря ви!  bouquet

От "Хляб и приятели" - имат много голямо разнообразие.

# 655
Сладкарница Мина Елит- до хотел Аквая.

# 656
Благодаря ви!  bouquet
"Жанета" на Пишмана Peace

Вълшебство  Peace Супер, дано има хубави неща. От H&M - UK съм купувала само хубави стоки и то на добри цени  Hug И намаленията са намаления  Mr. Green

В единия МОЛовете в Пловдив има и е винаги пълен магазина! Редовно пазарувам за децата! Ако наистина отвори и тук, може би МОЛът ще живне Thinking

# 657
Имате ли някакви отзиви за козметичен салон Flash? Сега във грабо има оферта за кола маска на цяло тяло за 13 и нещо и се чудя.

# 658
За сладкарница, аз ходя редовно в Жанета на Пишмана, има сладки, торти, рула, пасти и са на добри цени, има насипни сладки доста видове и в ЦБА Парк до Практикер.
В Гума ходих скоро, не бях влизала поне година, ами много е зле, долу само за обувките и някой и друг от към улицата, другите даже има пълни, но тъмни и неработещи. Видях този Китайския, хареса ми, има доста неща, иначе и на втория етаж беше полупразно.

# 659
  • В.Търново
Ходих с ваучера във студио Фешън.Момичето не се лигавеше, не се заприказваше с другите от персонала на студиото.Но по едно време опрях с единия пръст по масата и си дръпнах рязко ръката.Тя ми направи малко забележка с по-особен тон.Имат един фризьор травестит, не ми направи добро впечатление.Съжалявам, но много зле изглеждаше и не ми беше приятно, докато съм там.
Иначе маникюра добре го оформи, а и лака вече повече от 48 часа издържа без да се олющи.

Общи условия

Активация на акаунт