*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 335
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте на всички. Искам да си боядисам един памучен шлифер, а не знам дали и къде евентуално в Търново боядисват тъкани. Някой да има инфо.  bouquet

# 631
  • В.Търново
Дали ще има детски преди Великден?

# 632
  • shumen
Росина,мисля,че ще ги преведат преди празниците детските.

# 633
  • В.Търново
дано...

# 634
 Здравейте.
 Аз съм от Плевен,но ми предстои пътуване до Велико Търново и искам да ви попитам къде мога да намеря заведение с детски кът или само детски кът някъде по главната улица или в близост(общината,пощата и по посока Царевец).Трябва ми място,където да оставя майка ми с малкия да се забавляват докато аз си свърша работата.
 Благодаря ви предварително.

# 635
Здравейте.
 Аз съм от Плевен,но ми предстои пътуване до Велико Търново и искам да ви попитам къде мога да намеря заведение с детски кът или само детски кът някъде по главната улица или в близост(общината,пощата и по посока Царевец).Трябва ми място,където да оставя майка ми с малкия да се забавляват докато аз си свърша работата.
 Благодаря ви предварително.
Пицария Его малко след пощата в посока Царевец, но незнам дали детския кът работи през деня или е само вечер.

# 636
Ако е хубаво времето, могат да те изчакат в парк Марно поле, който е в близост до посочените от теб места. Не знам дали детския клуб, който беше там още работи, през лятото има батут за децата, но сега май е рано за подобни забавления.

# 637
  • В.Търново
Смехоландия вече не работи.Но има там дюшек и масички към заведението.Обаче  днес следобяд не беше надут дюшека, може би , защото беше облачно.

# 638
rosinau. , в темата за детските една мама от Благоевград е писала тази сутрин, че си ги е получила. Те май ги пускат по градовете по азбучен ред, така че може и за В. Търново да има днес-утре Peace

Детски кът по главната улица има в 'Щастливеца", точно до пощата и не е само за клиенти на заведението Peace

# 639
  • в здрача
Ако е хубаво времето, могат да те изчакат в парк Марно поле, който е в близост до посочените от теб места. Не знам дали детския клуб, който беше там още работи, през лятото има батут за децата, но сега май е рано за подобни забавления.
В парка има и хубава детска площадка, така че могат да се разходят спокойно и да поиграе детето.

# 640
Има детски днес.

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 16:33 от d. h.

# 641
  • В.Търново
Моите ще са може би утре или в други ден.

# 642
  • Стара Загора
Може ли да ми препоръчате пицария по главната улица /всъщност спираме до пазарчето/

Този Детски кът "Щастливеца" предлагат ли нещо за хапване?

# 643
  • Велико Търново
Вили, Щастливеца има претенция да е един от най-хубавите ресторанти в града. Simple Smile

# 644
  • Стара Загора
Благодаря beleva! Остава и да го открием  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт