*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 350
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
  • Велико Търново
Тази вечер се сетих като си мислех за цитонамазката, която Маноилова ми взе в петък вечер.Вчера сутринта получих есемес, че е готова.Възможно ли е за 4 дена да е готова, не...нали?!Възможно ли е да се е объркала докторката?

И моята стана за толкова последния път като си правих.

# 616
Аз трябва да ходя на преглед и да ми вземат цитонамазка и направо се чудя при кого, в чуденка съм от всякъде.
scrye, ще те разпитам за Маноилова другият път като се видим, ако не забравя

# 617
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Не виждам нищо чудно в това резултат от цитонамазка да е готов за 4 дни.
На мен ми е излизал резултат и за няколко часа /в София/.

# 618
Винаги са ми казвали след 7 дена за цитонамазка. Не знам защо, може би зависи от броя цитонамазки пуснати в този период.

Аз нито от Ганчева, нито от Ангелов съм доволна.Не съм доволна от Маринова, Бонева, Витанова, Калейнски, имаше една Ванкова навремето, май сега я няма, от Ножарова не съм доволна.

То не остана  Laughing Laughing Ами сега гледам тези, които работят в КОЦ-а и са онкогинеколози. Имате ли впечатления за останалите?

Скрит текст:

# 619
Винаги са ми казвали след 7 дена за цитонамазка. Не знам защо, може би зависи от броя цитонамазки пуснати в този период.

Аз нито от Ганчева, нито от Ангелов съм доволна.Не съм доволна от Маринова, Бонева, Витанова, Калейнски, имаше една Ванкова навремето, май сега я няма, от Ножарова не съм доволна.

То не остана  Laughing Laughing Ами сега гледам тези, които работят в КОЦ-а и са онкогинеколози. Имате ли впечатления за останалите?

Скрит текст:
Аз ходих при Мирчева на преглед,прави ми цитонамазка,после ми гори раничка.Останах доволна.Работи в МЦ Дозис срещу ХЕИ.

# 620
  • В.Търново
Приятелка ходи известно време при Мирчева, тя пък не е доволна от нея.

# 621
  • В.Търново
Тази вечер се сетих като си мислех за цитонамазката, която Маноилова ми взе в петък вечер.Вчера сутринта получих есемес, че е готова.Възможно ли е за 4 дена да е готова, не...нали?!Възможно ли е да се е объркала докторката?

И моята стана за толкова последния път като си правих.
Обаждах се, имало е по-малко цитонамазки, за това е сатнала по-бързо.Мисля да се преорентирам към Плевен, но е голямо разкатаване.И по-рано съм ходила там при д-р Янкулов в Авис медика.Иска ми се при д-р Бързашки, но не работи с касата.

# 622
Здравейте, аз имам по-особен въпрос. Живея в Търново, но мислим да се преместим в едно близко село - Присово. С малко дете сме - почти на 2 години. Исках да попитам ако има майка, която да живее там как е уредено селцето - като транспорт с Търново, ясла, детска градина дали има, магазини, лекар. Най ми е болен въпроса с транспорта - тъй като работим в Търново, а не винаги мога да разчитам мъжа ми да ме кара с колата.  bouquet
Не знам дали не трябва да пусна специална тема за селото, но намерих само за родители по градове, а не за села. newsm78

# 623
Някой знае ли дали детски център 'Приказките' работят утре? И има ли къде родителите да пият кафе там?

# 624
Nil desperandum!, не знам дали работят утре, но има къде да се пие кафе и да наблюдаваш децата   Peace

П.С. Според Фейсбук работят утре  от 8 до 20.00 https://www.facebook.com/prika3kite/info

# 625
  • Лутаща се
Някой знае ли дали детски център 'Приказките' работят утре? И има ли къде родителите да пият кафе там?

Да, работят и в неделя.
Докато децата играят с аниматорите родителите си пият кафето пак там. Дори имало екрани и можело да наблюдаваш децата докато играят.

# 626
  • shumen
Приказките работят и в Неделя,но през почивните дни там е лудница,понеже обикновенно има рожденни дни тогава.

# 627
  • В.Търново

Да, работят и в неделя.
Докато децата играят с аниматорите родителите си пият кафето пак там. Дори имало екрани и можело да наблюдаваш децата докато играят.
Такива екрани не съм виждала.Има прозорец между двете помещения и се вижда голямата зала.

# 628
  • v. turnovo
Да се включа по темата с АГ-тата във В.Търново- тук не се доверявам на никого,от години ходя само в София заради проблеми,но искам да похваля д-р Митев от Габрово, който за провинциален лекар е изключително добър и никога не ме е подвеждал в диагнозите и в отношението си към пациентите.Работи с НЗОК и не е толкова далеч от нашия град

# 629
мерси за отговорите за 'приказките'

Общи условия

Активация на акаунт