Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно ранния скрининг по време на бременност?
Как се лекува цистит по време на бременност?
Какви са мненията за д-р Боян Духовников, лекарят?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно ранния скрининг по време на бременност?
Форумът съдържа различни мнения за ранния скрининг по време на бременност. Някои майки се съмняват в полезността на тестовете, тъй като не могат да осигурят 100% точен отговор за наличието на аномалии. Други смятат, че ехографският скрининг е полезен, тъй като предоставя подробни измервания на бебето. Наличието на различни мнения подчертава важността на консултацията с лекар и вземането на информирано решение.
-
Как се лекува цистит по време на бременност?
Препоръчват се различни лечения за цистит по време на бременност. Те включват билкови таблетки, много течности, топли компреси и промивки със смрадлика/лайка. Важно е обаче да се консултирате с лекар, който ще препоръча подходящото лечение, като вземе предвид специфичните нужди по време на бременност.
-
Какви са мненията за д-р Боян Духовников, лекарят?
Форумът съдържа отрицателни мнения за д-р Боян Духовников, свързани с неговата некомпетентност и липса на правилно преглеждане на пациентките. Една майка споделя негативен опит с него, като посочва, че неправилната му оценка е довела до сериозни проблеми по време на бременността ѝ. Това подчертава важността на избора на квалифициран и отговорен медицински специалист.
-
Какви са мненията за д-р Кълвачева, лекар в болница Вита?
-
Какво мислите за доктор Станков в Шейново?

Пиша ви от Втора градска болница - в понеделник ме приеха с обилно алено кървене. Отначало много се изплаших, но като ми казаха, че бебето е живо и имам само отлепване на част от плоден сак или плацента (не знам точно какво), се успокоих и сега лежа тук с надежда за празниците да съм си вкъщи.
Как се разбира, че плода се е закрепил вече, колко време ще трябва да съм на лекарства.....? 

Пожелавам ви един прекрасен ден
и аз бях така - преди доста време загубих бебо в 8ма седмица - просто пулса му беше спрял. Изследвания да търся причина не съм правила, а и докторите го приемат като "случайност" когато е първи мисед. И до момента съм и в тревоги дали всичко е наред с бебенцето ми и много обнадеждена, затова за свое собствено успокоение ходя всяка седмица да си го виждам и така ще е поне докато не изляза от третия месец. А ти да се притесняваш и да не се притесняваш, то каквото и да има да става ще стане. Отиди си на лекар, сподели си проблемите и решете как ще постъпите за да бъде наред всичко
, но след два дена разучаване започвам да посвиквам.
малко по-малко. Много ми е хубаво
. Утре съм на преглед и ме предупредиха да си нося бурканче с пиш. Някой има ли представа дали има някакви специфики относно даването на пробата или стандартно, да не се изложа с нефелен пиш
Лагерите и всякакъв тип екскурзии винаги са ми били особено привлекателни, носят един заряд и едно настроение. Убедена съм, че и детенце ще се радва на планината, чистия въздух и ските.