Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно ранния скрининг по време на бременност?
Как се лекува цистит по време на бременност?
Какви са мненията за д-р Боян Духовников, лекарят?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно ранния скрининг по време на бременност?
Форумът съдържа различни мнения за ранния скрининг по време на бременност. Някои майки се съмняват в полезността на тестовете, тъй като не могат да осигурят 100% точен отговор за наличието на аномалии. Други смятат, че ехографският скрининг е полезен, тъй като предоставя подробни измервания на бебето. Наличието на различни мнения подчертава важността на консултацията с лекар и вземането на информирано решение.
-
Как се лекува цистит по време на бременност?
Препоръчват се различни лечения за цистит по време на бременност. Те включват билкови таблетки, много течности, топли компреси и промивки със смрадлика/лайка. Важно е обаче да се консултирате с лекар, който ще препоръча подходящото лечение, като вземе предвид специфичните нужди по време на бременност.
-
Какви са мненията за д-р Боян Духовников, лекарят?
Форумът съдържа отрицателни мнения за д-р Боян Духовников, свързани с неговата некомпетентност и липса на правилно преглеждане на пациентките. Една майка споделя негативен опит с него, като посочва, че неправилната му оценка е довела до сериозни проблеми по време на бременността ѝ. Това подчертава важността на избора на квалифициран и отговорен медицински специалист.
-
Какви са мненията за д-р Кълвачева, лекар в болница Вита?
-
Какво мислите за доктор Станков в Шейново?
!В коя седмица момичета спря гаденето и повръщането и огромната умора при вас ,с нетърпение вече чакам да премине този период ?
Така, че явно е индивидуално. А пък умората не ме е напускала.

И аз в новата тема.
много си ни е хубава. Да я напълним само с хубави емоции
и понеже сина ни ми е одрал кожата му казах,че това прилича на него и затова така 
чак се уплаших като го видях,тя и докторката каза,че било много активно..., а сега май се очертава,че си нося мързелче