Коледа е близо вече, а във МАМА се е скрило ЮЛСКОТО човече-2!

• 32 080
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро, как сте днес?  За малко сутрешен смях ето едно клипче, как баща приспива детето си  newsm62
 https://www.facebook.com/photo.php?v=403212159772636
Благодаря ти  newsm62 newsm62 На мен ми дойде следобеден смях и определено ми пооправи настроението хи хи.Мъжо дойде от другата стая да пита що се хиля  hahaha

# 211
Момичета, влизам с надявам се последната лоша новина за бъдещите юлски мами.... просто моето ембрионче бе спряло да се развива и днес на прегледа се установи това плюс липса на сърдечна дейност и днес ме "почистиха". Сега съм в къщи и се опитвам да свикна с мисълта, както и да не се обвинявам, но е трудно....

Гушкам ви всичките много силно и ще спра да пиша, моля Мимито да ме махне от първа страничка като и е възможно, но ще продължавам да ви чета и ще чакам с вас много здрави и пухкави бебчета на финала!

# 212
 Hug Hug Hug Sad Cry Cry Praynig Praynig много лоши новини изведнъж !  Tired petita възстановявай се бързо и дано имаш сили по - леко да преминеш през това огромно разочарование  spoko

# 213
Мина, Дудуна, didi prokopova, много ми е мъчно за вас и много ви прегръщам  Hug Hug Hug Надявам се за тези,за които още има надежда,нещата да са добри на следващия преглед,а там където надежда няма,стискам палци за скорошни 2 чертички и успешна бременност. Силно вярвам,че всяка една от вас скоро ще се радва на детенце  Hug
Трудно ми е да продължа,много ми е мъчно  Weary
Два дни нямах интернет и доста време ми отне да ви изчета  Laughing
Честито на всички минали положителни прегледи и видели добри резултати от иследвания  Hug
Вчера и аз бях на преглед и най-накрая чух сърчице  Two Hearts За сега всичко е наред,имаме си краченца и ръчички и много мърда с тях  dance Върви 5 дни напред от лентичката,за което бях сигурна защото съм с ранна овулация. Записаха ме,пуснаха ми всички иследвания и на 04.01. пак съм на преглед  Wink Вече съм малко по-спокойна,но това ще е не повече от 5 дни  Confused

# 214
Момичета много ми е мъчно като ви чета ,а и от снощи ми се появи херпес и ми стана още по притеснено как са мъниците ми  ,а прегледа ми е далече  CryНа всички момичета пожелавам в най скоро време бебенцата да дойдат пак при тях ! Praynig

# 215
petita много съжалявам и за теб.  Sad Не очаквах,че докато пиша ще има публикувани още лоши новини  smile3518  Пожелавам ти бързо бъстановяване и много скоро да се включиш отново в редиците на щастливите мами  Hug Hug Hug

# 216
Petita съжелявам - скорошно възстановяване  - дръж се - не си виновна , никой не е  Hug Hug Hug Hug

# 217
Ама какво ставааа?Ееее
Аз ще разредя влизането тук,че нещо не ми понася...

# 218
Здравейте,
Аз съм бременна с първа бременност. Много се вълнувам Simple Smile
Терминът ми е на 15-ти Юли 2014г. В 10-та г.с. съм Simple Smile
Ще се радвам да споделяме емоциите и трепетите си.
Най-вече имам нужда от съвет за това кой гинеколог да посещавам.
На първите две консултации ходих при д-р Василева от гр.Плевен във ДКЦ-2,
но не съм доволна, защото не ми направи никакви изследвания.
В момента се намирам в Англия, при годеника ми, на 11-ти Януари се прибирам в България
и искам да си сменя гинеколожката. Чух, че д-р Вася Георгиева от Втора клинична база е добра.
Някой има ли мнение? Благодаря Simple Smile

# 219
Здравейте момичета!Завърнах се и тук...до сега бях активна само във фейсбук групата, защото съм в командировка (започнах работа преди 2 седмици) в Пазарджих и там имам само мобилен нет и то супер бавен...Доста сте написали, за съжаление няма да мога да ви изчета..няма кога....  Cry
 Cry
Видях че има мами със лоши новини но се страхувам да ги прочета....доста ми е кофти последната седмица...Пожелавам на всички тъжни мами Бог да е с вас и в най-скоро време отново да видите  EFP и всичко да е нормално!  Hug
Аз съм леко болна (гърлото ме боли и носът ми е запушен) но не смея да пия нищо освен парацетамол и витамин ц, надявам се скоро да се оправя....
Надявам се на едни хубави Коледни празници,защото последните дни ми е доста кофти....Пожелавам и на вас, прекрасни и незабравими празници!  newsm51

П.П. За бебо нищо не знам, моля се да е добре, на 27 или на 30 ще ходя на консултация,но щом гаденето и повръщането продължава се надявам че всичко е наред....

# 220
  • Телиш/Плевен
Голяма прегръдка за момичетата, преживели загуба!
Мис Павлова, аз се записах при д-р Василева да ме следи и тогава ми пусна изследвания. Бях в 9 г.с. Много съм доволна от нея, но това е моето мнение. Дано попаднеш на добър лекар.
Момичета, рядко пиша, защото ви следя от телефона...

# 221
Преди да забременея ходех на рутинните прегледи само при нея и бях много доволна.
Един път се наложи да отида при друг и избрах въпросната Вася Георгиева.
Д-р Георгиева ми откри, че съм с двурога матка и даже се възмути, че толкова пъти съм ходила при Василева и тя не е разбрала, че съм с двурога матка. Когато отидох на първата си консултация, тя ми обясни много неща и всичко беше добре. Също така ми каза, че вижда две петънца в двата рога, но трябва време, защото не е сигурна какво ще стане. Изписа ми "Дуфастон", който и днес още пия. При втория преглед отиваме на видеозона, гледаме и аз я питам "Две ли са?", тя се смее. Гледа, гледа, аз пак я питам "Две ли са?", тя пак се смее. Говори, говори нещо и вика "Хайде, чакам те в кабинета.". Ставам и отивам в кабинета и тя вика "Ааа, ама ти идва миналата седмица, нали? С двурогата матка?" и аз й викам "Да." И тя "О, ами аз погледнах само в единия рог, в другия не. И ти ми викаш "Две ли са?" и аз само ти се смея". И се върнахме да ме гледа пак. Предполагам всички бременни знаят, че не е хубаво честото облъчване с видеозона, защото е вредно за бебето, а тя два пъти ме гледа за 20 мин !!! И най-вече това, че не ми направи абсолютно никакви изследвания не ми хареса. И също така ме гледа с вагинален видеозон, което не знам дали е редно, когато си бременна.
Изписах цял роман, но все пак да си бременна е нещо деликатно и мисля, че ще е най-добре да я сменя. Кажете някой добър гинеколог в Плевен мамчета Simple Smile

# 222
Здр.  Момичета прочетох много неприятни постове и ми стана доста тъжно. Но не трябва дв се губи надежда че всичко ще се подред! Желая ви го от сърце.
аз да си споделя че съъм от 2дни в болница надежда с кървене което поочити спря и се надяввам утре да ме пуснат да сее прибирам.  Че дребчо в нас много страда за мама. За сега това от мен. Усмивки и полжителни емоции.

# 223
Здр.  Момичета прочетох много неприятни постове и ми стана доста тъжно. Но не трябва дв се губи надежда че всичко ще се подред! Желая ви го от сърце.
аз да си споделя че съъм от 2дни в болница надежда с кървене което поочити спря и се надяввам утре да ме пуснат да сее прибирам.  Че дребчо в нас много страда за мама. За сега това от мен. Усмивки и полжителни емоции.
Стискам палци да се приберете за празниците  Hug

# 224
Здравейте мами,мен от вчера ме боли корем ниско долу като при цикъл,дали е нормално Cry

Общи условия

Активация на акаунт