Коледа е близо вече, а във МАМА се е скрило ЮЛСКОТО човече-2!

• 32 069
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте мами,мен от вчера ме боли корем ниско долу като при цикъл,дали е нормално Cry

Вземи си но-щпа и почивай максимално

# 226
Здравейте мами,мен от вчера ме боли корем ниско долу като при цикъл,дали е нормално Cry

Вземи си но-щпа и почивай максимално
Силно ли те боли или слабо,постоянно или от време на време ?? Не е нормално да те боли дълго време така.Пий но-шпа както са те посъветвали и ако продължава отивай на доктор,според мен -за успокоение... Peace Първа бременност ли ти е? Мен ме заболява подобно ниско долу до костта ,но като ходя много време и си знам тази болка,че е от това-почивам и съм 6...Почивай и ти !!!!

# 227
Ами не ме боли силно и е от време на време и като си почина ми минава.Да първа бременност ми е.

# 228
Ами не ме боли силно и е от време на време и като си почина ми минава.Да първа бременност ми е.
не бой се всичко ще е наред baby_neutralи мен ме поболва единия яйчник и доктора каза че е нормално защото сега е уголемен от стимулацията smile3503

# 229
Много,много лоши новини... Hug
Пожелавам кураж,сили и вяра на майчетата при който все още има макар и малка надежда, нали на Коледа се случват чудеса...  Hug  Praynig
Аз и бебоки сме добре, нищо не ме боли. Днес цял ден шетах вкъщи и всичко е наред-освен маникюра ми  Crazy
Сутринта ми поприлоша малко, но към това като че ли привикнах и мн., много не го отразявам +болката в гърдите...
Много се радвам за мамите с хубавите резултати от БХС и ФМ - дано да сме все така доволни и щастливи всички след всеки преглед.
 Hug на всички и весело посрещане на празниците  Heart Eyes

# 230
Привет мами, много много тъжни новини в нашите редици. Пожелавам на всички момичета с лоши новини да се съвземат по-бързо и голяма Hug
Иначе моят първи преглед в петък мина ОК. Д-р Клисурски от майчин дом беше повече от лаконичен, единственото инфо, което му се откъсна беше че има жив плод със зачатъци на ръце и крака, който се развива точно според седмиците. Регистрира ме и ми взе проби за цитонамазка и т.н... Обаче разни подробности и прочее ooooh!, ама наистина нищо, нито сърце чух, нито нещо ми показа на ехографа.. Въпреки това говорих с ММ и двамата решихме, че ми е пуснал изследвания, регистрирал ме е и ми е дал съществената информация, така че ще остана при него.
След това лирическо отклонение искам да пожелая на всички хубаво посрещане на коледните празници и много радост за малките и големите в семейството!

# 231
  • Варна
Голямо затишие тука, но по празниците нормално. След всички лоши новини, пожелавам на всички ни догодина да се радваме само на здрави бебета. Нека и мамите със загуба скоро пак се похвалят.  Hug
Мен също ме боли корема, особено като се понатоваря. Ако взема да вдигам/нося бъдещия батко, вчера пък се юрнах по сериозно да чистя и веднага ме стегна. После пък на шопинг и след 2ч права и разхождайки се пак ме заболя.. Като се случи зарязвам всичко и сядам. Много бързо ме успокоява.
bebe2 ее лаконичен или не, важното, че новините са добри.  Hug

Весело посрещане на празниците! Да сте много здрави вие и всичките ви близки!   bouquet Hug

# 232
  • Бургас
Добро утро, дами! Hug
Пожелавам Ви весело посрещане на Коледа!
На мен ми прилошава вечер, кръвното ми е ниско, знам си го, пия течности, но и забравям от време на време.Цял ден почти не сядам, вечер усещам леко придърпване, но рядко се случва.Главоболие ме мъчи, опитвам се постоянно да се разсейвам, за да не мисля колко ми е лошо.
Miss Pavlova, какво имаш предвид дали са две, относно двурогата матка?
 Hug

# 233
Весело посрещане на предстоящите празници,най-вече здраве и само хубави новини.нека новата година ни донесе само положителни емоции,спокойствие и за финал едни  прекрасни бебешоци!

# 234
Здравейте момичета! От 2 дни много ме боли гърлото Cry иии незнам какво да пия? Званях на Лекарката но тя не отговаря.  Днес се сабудих и не мога да говоря изчезнал ми е гласа newsm78
Това ми е първа бременност и незнам кое мога да пия и кое не..Моля ако някой знае да пише Hug мерсии

# 235
мими121, най-важното при болки в гърлото е да се пият много много течности и то леко топли. Освен това прополки, на мен ми помогнаха червените и другото е гаргара със сода или гаргара със запарка от лайка- 1 ч.л. лайка се запарва в 50 мл вряла вода. Прецеждаш и после гаргариш, на всеки час и редувай лайка със сода. От аптеката може да си купиш и Исла Мус, много помага, а за общото състояние, капки Кармолис, пият се по 16 капки в чаша чай, 3-4 пъти на ден.
Стискам палци

# 236
Мерси много  Hug дано ми помогнат саветите ти

# 237
  • София
Здравейте, момичета, аз тези дни рядко влизам тук, защото се чувствам много зле- гадене, повръщане, главоболие и даже се чудя как ще приготвя празничната вечеря за довечера...
Искрено съжалявам за момичетата с лоши новини, желая ви късмет от тук нататък и кураж да се справите с мъката и разочарованието. Другия път всичко ще бъде наред  Hug
На всички четящи и пишещи в темата - весели празници, много здраве, любов и безоблачно щастие! Топлина в сърцата, усмивки на лицата и много подаръци под елхата Simple Smile  cheers

# 238
Здравейте мами,аз преди малко се върнах от лекар,всичко с бебо е наред,болките са от матката която контрахира,вдигнахме дозата на папаверина и повече спокойствие.Така се успокоих,пожелавам ви една усмихната и щастлива Коледа:)

# 239
Здравейте на всички.
Минавам да ви пожелая светли и щастливи празници! Дано се чувствате добре и всичко мине спокойно и приятно.

Аз съм добре като изключа тежките мигрени. Мен също ме заболява корема като поседя дълго време права, но това е нормално и сигнал на тялото ни, че трябва да си почиваме.

Така че почивка и спокойни дни !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт