Коледа е близо вече, а във МАМА се е скрило ЮЛСКОТО човече-2!

• 32 065
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
Мами искам да пожелая на всички ви прекрасни светли празници, изпълнени само с положителни емоции и много усмивки! Бъдете здрави и щастливи и вие и вашите семейства. На мамите, които преживяха тежката загуба пожелавам една нова успешна година, изпълнена с много сбъднати мечти и  само EFP Прегръщам ви силно!

# 241
В навечерието на Коледа пожелавам на всяка от вас здраве, много топлина и уют у дома, късмет и много любов!Дано ни очаква една щастлива и изпълнена с много положителни емоции 2014 година! Hug newsm51

# 242
Момичета ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ и нека всички ние да сме живи и здрави и 2014 година да бъде най-щастливата за всички ни  Hug

# 243
Добро утро, дами! Hug
Пожелавам Ви весело посрещане на Коледа!
На мен ми прилошава вечер, кръвното ми е ниско, знам си го, пия течности, но и забравям от време на време.Цял ден почти не сядам, вечер усещам леко придърпване, но рядко се случва.Главоболие ме мъчи, опитвам се постоянно да се разсейвам, за да не мисля колко ми е лошо.
Miss Pavlova, какво имаш предвид дали са две, относно двурогата матка?
 Hug

При жени с двуроги матки се получавало отражение на плода или две бременности при някой.

# 244
Весели празници, много здраве и щастие и само щастливи моменти Simple Smile

# 245
  • Бургас
Честито Рождество Христово!Пожелавам Ви здраве, много топлина, хармония и семеен уют!

# 246
  • Бургас
Честито Рождество Христово на всички с пожелания за много здраве,щастие,късмет,любов и хубави пухкави бебчета през новата година

# 247
Честито Рождество Христово мили момичета!
Нека топлината на семейния дом и богатата трапеза стоплят душите Ви не само за празничните дни, но и през предстоящата нова година.
Бъдете здрави, обичайте и уважавайте ближния си и никога не губете вярата в доброто! Усмихвайте се повече и помнете – няма невъзможни неща за Бог!
 Нега Бог бъде с вас и със семействата ви!!!
  newsm51

# 248
Честито Рождество Христово,милички мами !!!  Нека съумеем да запазим магията на Коледната нощ през цялата година,за да бъдем по-добри,да се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден - една усмивка,едно добро дело,един топъл жест ! Бъдете живи и здрави и истински щастливи !!!

# 249
  • Варна
Весела Коледа! Бъдете здрави, щастливи и обичани!

# 250
  • Варна
Честито Рождество Христово! Пожелавам ви много здраве, щастие и красиви и здрави бебчета през лятото!   bouquet

# 251
Весела Коледа,момичета!Бъдете здрави,щастливи и благодловени! Hug

# 252
  • Сандански
Честито Рождество Христово и от мен момичета, с пожелания за много здраве, щастие и топлина в нашите семейства. Нека бъдем по-позитивни, по-добри и усмихнати.
Весело посрещане на Новата 2014 Година. Tada

# 253
Честито рождество христово и от мен ! Бъдете преди всичко здрави, обичани и много щастливи !

# 254
Весела Коледа на всички!
Здраве, щастие и любов!

Общи условия

Активация на акаунт