Коледа е близо вече, а във МАМА се е скрило ЮЛСКОТО човече-2!

• 32 016
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте мами! Честита нова 2014 г. Нека всички да си пожелаем здраве на семействата ни, много спокойствие, мир в душите и едни прекрасни здрави бебчета на всички!
Имам въпрос към майките от Варна: Има ли някакви намаления на дрехи за бременни по моловете...., докога са намаленията, в кои молове? Тук в Силистра няма изобщо такива дрехи, Варна ми е най-близо, но все пак не ми се пътува напразно. Ще се радвам някоя мама да ми пише? Благодаря и хубава вечер!

# 361
Честита Нова Година мили мамчета! Желая на всички ви една невероятна година, изпълнена само с положителни емоции, много здраве, късмет, щастие и едни сладки здрави и пухкави бебчета през юли месец! И аз днес минах ФМ, всичко е наред с бебчо, върви с 5 дена напред, доки каза на 70% момче, така го чуствам и аз, но все пак е рано още, резултати от БХС чакам в сряда.  това е от мен за сега smile3525

# 362
Здравейте,
да се включа и аз - Петя от Пловдив, с термин 13 Юли 2014, първа бременност.
13 г.с. Пожелавам на всички ни лека бременност и пухкави бебенца Юли месец 2014 !

# 363
Честно казано , много се обърквам с тези г.седмици. Аз съм с термин 5 юли и линийката ми показва 13+5 г.с. Сега виждам майка с термин 13 и пак 13 г.с.  #Crazy

# 364
Здравейте мами Simple Smile Честита Нова Година! Бъдете живи и здрави и много щастливи!
Кажете ми нормално ли е да се чувствам депресирана, ненужна и изнервена?
Най-малкото нещо или ме разплаква или ме изнервя до ненужна степен.
Бъдещият татко се отнася неангажиращо към моите състояния.
Това хем ме тревожи допълнително, хем ме изнервя допълнително.
Аз съм наистина млада (на 20 г. съм ) и едно от нещата, които ми липсват е шансовете,
които можех да си взема от живота, а ги пропилях.
Изпадали ли сте и вие в депресия? И как се справихте с проблема?

# 365
Момичета, искам да попитам тези от вас, които имаха болки в кръста с какво се облекчиха?

# 366
Момичета, искам да попитам тези от вас, които имаха болки в кръста с какво се облекчиха?
Бих искала да се присъединя към този въпрос. Днес ни се наложи да ходим да се разправяме с бюрократщина и в момента съм с ужасни болки в кръста, а не е като да сме вървели толкова много. Мъжът ми се опита да ми направи масаж, но не мога да лежа по корем, а настрани изобщо няма ефект ...

# 367
  • Ispania
Здравейте мами Simple Smile Честита Нова Година! Бъдете живи и здрави и много щастливи!
Кажете ми нормално ли е да се чувствам депресирана, ненужна и изнервена?
Най-малкото нещо или ме разплаква или ме изнервя до ненужна степен.
Бъдещият татко се отнася неангажиращо към моите състояния.
Това хем ме тревожи допълнително, хем ме изнервя допълнително.
Аз съм наистина млада (на 20 г. съм ) и едно от нещата, които ми липсват е шансовете,
които можех да си взема от живота, а ги пропилях.
Изпадали ли сте и вие в депресия? И как се справихте с проблема?

Защо да си си пропиляла шансовете в живота? С едно дете живота не свьршва, бьдещето, кариерата, амбициите...
Напротив Wink, сега ще имаш много пове4е хьс и желание за преуспяване и доказване.
Пьрвото ми дете се роди ,когато бях на 21. Не ми е свьршил живота. У4их, работих, развивах се... както вси4ки останали без деца. Нищо не свьрша с детето. С него само запо4ва Wink.

А за тези депресивни сьстояния, мисля 4е са напьлно нормални. Напоследьк 4ета за много 4есто срещаната депресия при бременните. Ами хормоните не си знаят работата и все в грешна посока отиват.
В този форум 4етох и за половинките на бременните, мьжете явно 4есто не знаят как да реагират, какво да направят и какво да кажат в тези моменти. На много от тях им трябва време(така казват/пишат).... Особено когато ще стават татковци за пьрви пьт.

# 368
  • Варна
Като човек страдащ от години от болки в кръста, мога да кажа какво ме облекчава горе-долу: хуубаво разтриване с ракия и намазване с един гел - Алгасан (зелен на цвят) и е изцяло на билкова основа, поради което и сега го ползвам, когато се наложи. И разбира се много почивка. Другото, което много ми помагаше беше йогата. Правех от тази 20-мин. "Йога зона" по телевизия Фиеста и наистина се чувствах много по-добре. За съжаление, в момента няма как да я правя, тъй като повечето от упражненията не са подходящи за бременни.

# 369
  • Варна
Miss Pavlova в никакъв случай не си мисли, че си си пропиляла живота - напротив. И мен в началото ме беше обзела мисълта как едно майчинство, продължило 5-6г. определено ще ми е спънка в професионалния живот, но после пък минах на идеята, че така поне като се върна на работа, вече ще съм на линия и няма мърдане. А не сега да се бях върнала, после след 2-3г. пак да изляза по майчинство.. Желание и хъс да имаме, работата не е заек да избяга. Във всеки случай всякакви такива мисли и тревоги са напълно естествени за бременна.  Hug
bee_di честит ти  мъж! Радвам се, че всички е ОК. Замислих се, че май повечето научили пола са ги зарадвали с момчета, а всички напирахме за момичета.  Laughing Дано и аз следващата седмица се похвала с новини за чудесни резултати и пол.
Namiby да не те подведа, че аз не съм фенка на дрехите за бременност(по-дълга блуза или една рокля вършат същата работа), но по спомени в ХМ имаше дънки и панталони за бременни за по 30лв. В Уайкики също има сектор за бременни, но дали има намаление..  newsm78 При всеки случай, ако се наканя тези дни да отида, ще обърна внимание.
pival почивай си, всичко ще е наред!  Hug

# 370
И мен ме боли кръста, дори в последно време и по-надолу таза .Явно съм започнала да се разширявам Thinking Аз си имам проблеми отпреди и наистина упражненията много помагат,но сега не може.Кръста и гърба ме болят дори от дамската чанта,която нося през рамо  Shocked Не знам как се справям - просто не ходя много,не нося нищо тежко,ама нищо ,лежа повечко,мъжа ми ми прави масаж по 3-4 пъти на ден в странично положение (няма как иначе) и след време ще си взема колан за бременни -много помага  Peace ..То някак си е на приливи и отливи - един ден много ме боли,после другия минава от самосебе си...С две думи и мен ме боли,ама лекарство няма  Wink

# 371
  • София
Дрехи за бременни могат да се намерят и онлайн, например тук http://www.9plus.bg/search/?sq=%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B8 или тук http://www.mammawebshop.com/bg/drehi-bremenni.html?gclid=CPLG1on … bsCFYZd3godwi0A7A, в Продавалник също могат да се намерят съвсем нови дрехи за бременни с добро качество. Аз скоро търсих в Младост 1 един магазин Дева с такива дрехи, но бяха ужасно грозни и накрая си поръчах страхотни дънки от Продавалника.

# 372
Честита Нова Година мами, да сме живи и здрави и на финал с пухкави бебоци!
Да се отчета и аз, че отдавна не съм влизала. Вчера моето АГ ми прави ФМ всичко е наред и в нормални граници, днес бях и на БХС в Майчин дом и съм силно възмутена. Страшна мизерия е в тази лаборатория, жената която ми взе кръв го направи без ръкавици, като преди това взе кръв на друго момиче и не си изми ръцете дори, памучето със спирта си го беше оставила просто така на масата, абе нямам думи, реално нямах избор защото вече си бях платила за изследването. Съжалявам че отидох там, по принцип избягвам всякакви държавни поликлиники и болници, а със сигурност вече ще избягвам и Майчин дом. Това още веднъж ме наведе на мисълта за избор на болница за раждане. Моето АГ има договор с Тина Киркова и много ми се искаше един лекар да ме следи и изражда, но сега не съм сигурна, ако не беше заради лекарката отивам в Токуда без да се замислям. Не знам как да постъпя вие какво мислите по въпроса?

# 373
  • Сандански
Честита Нова Година и от мен мами. Само хубави неща пожелавам на всички да ни се случват през 2014 година  Hug
Аз вчера бях на преглед, и да ви се оплача бебо ми обърна гръб   Grinning еее след това се обърна и ми помаха с ръчички Joy
Стана ми много странно, защото лекаря каза че ФМ ще се прави в 20 седмица, за сега само ми взеха кръв за БХС. Това значи ли, че изпускам първата ФМ и ще ми правят само две  Thinking , нещо много се обърках  ooooh! Повечето мами в тези седмици (11-12) са им направили ФМ.

# 374
Честита Нова Година и от мен мами. Само хубави неща пожелавам на всички да ни се случват през 2014 година  Hug
Аз вчера бях на преглед, и да ви се оплача бебо ми обърна гръб   Grinning еее след това се обърна и ми помаха с ръчички Joy
Стана ми много странно, защото лекаря каза че ФМ ще се прави в 20 седмица, за сега само ми взеха кръв за БХС. Това значи ли, че изпускам първата ФМ и ще ми правят само две  Thinking , нещо много се обърках  ooooh! Повечето мами в тези седмици (11-12) са им направили ФМ.

http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 45&Itemid=100

Общи условия

Активация на акаунт