Коледа е близо вече, а във МАМА се е скрило ЮЛСКОТО човече-2!

• 32 040
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
ЧНГ момичета !! Нека 2014-та ни донесе само усмивки на лицата и здрави бебчета !

РоСи - ранния скрининг, който се прави до 3.6 г.с. би трябвало да включва биохимичен скрининг + ултразвуков такъв. Плащат се отделно и са пожелание, разбира се, но вървят ръка за ръка. Би трябвало да минеш първо през ехограф и после да ти вземат кръв в рамките на следващите 2 дена. Говори пак с лекаря.

При мен гаденето уж отшумя още 7 г.с. , но понякога ми се появява отново, дори придружено с повръщане. Един ден може да ми е зле и следващите 10 да съм екстра. Не знам защо така.
Сега ми се появиха нови проблеми - проклетите киселини  #Cussing out (някой да знае как да се справя с тях??) и нещо ми се възпалиха венците. Чух,че и това се случвало. Грр досадно.

# 346
  • Ispania
4естита Нова Година моми4ета!!!!
Бьдете щастливи, оби4ани и винаги здрави!
Нещо сьм изпуснала края на предишната тема, и сега намерих 4ак тази Joy.

На мен пьрвият ехограф ми мина на 20 декември. Вси4ко изглеждаше добре. Сега си 4акам резултатите от изследванията .

# 347
Monik@, и аз съм така с венците направо е ужасно по някога толкова ме болят че имам чувството че зъбите ми ще изпадат  Banghead

# 348
  • Бургас
Честита Нова година!Нека в Новата Година, здраве и любов да има.
Да е мирна и честита, да е много плодовита.
В сърцето си навеки доброта да носи всеки и
със вяра и късмет да живеем занапред!

# 349
Нека новата 2014 година бъде
година на здраве и щастие,
година на богатство и мъдрост,
година на мир и просперитет,
година на радост и светлина,
а също и година на любовта и смеха!
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Здравейте и от мен, мили дами! Включвам се с нетърпение! Simple Smile
Поздрави от Шумен!  bouquet

# 350
Честита Нова Година милички !!! Бъдете живи и здрави и много щастливи !!! Нека 2014 година ни донесе едни прекрасни,здрави бебчета,много положителни емоции и поводи за усмивки  Hug

# 351
Здравейте и от мен момичета! Да ни е честита новата година, да ни зарадва с живи и здрави бебоци!   Gift Аз днес минах на ЖК, едното бебче се спука да играе, направо накрая взехме да се смееме. Другото лежа лежа, по едно време махна два-три пъти с ръчичка и не ни отрази повече  Laughing Според доктора по-буйното му е заприличало на момче / аз за другото вярвам че е госпожица ,  но още е рано да се каже newsm04/

# 352
Честита нова 2014 година Юлски мами!
Аз не смеех да пиша ,само ви четях,но днес бях на частен гинеколог и всичко е наред.А по празниците така се бях притеснила ,тъй като нямах симптоми и викам не недей отново,не искам да ми се случва отново.Звъннах сутринта и веднага ме прие гинеколога за мое учудване ,дори и лист за ранен скрининг вече ми написа .Утре ще ходя в Майчин дом да давам кръв ,но нямам спомен на гладно ли трябва да ходя да ми взимат кръв или няма значение .Иначе бебока сега е в 10г.с +4 дни ,много шаваше и не искаше да се обърне по корем ,дори заспа по едно време ,но успя гинеколога да направи нужните неща за ранен скрининг,само ми намери свити мускули на ехографа което означава че имам контракции един вид по чувствителна ще ми е матката ,с първата бременност нямах никакви проблеми ,явно с тази ще е само лежане и почивка,Изписа ми да пия ношпа 3*1.Засега е това от мен ,стискам палци на всички мами и на мен самата да изкараме докрай.

# 353
ЧНГ  Hug
Пожелавам ви  много здраве,щастие и през юли най-здравите бебоци  Heart Eyes
Аз съм по-добре от тези капки за нос. Пръскала съм си 5 пъти и запушването на носа изчезна,е имам още малко хрема,но е поносимо и поне не ми се запушва нослето. Подкашлям от време на време и отидох при ЛЛ да ми изпише нещо,но като видях колко е пълна поликлиниката и колко ще трябва да чакам се врътнах и си тръгнах. За сега ми помагат медените лукчета и чай от липа и шипки+мед (ама не на пакетчета)
Честито на момичетата с хубавите резултати от ФМ  Hug все така

# 354
Честита Нова Година!Пожелавам ви една година изпълнена с невероятни емоции,много здраве,щастие и успехи,бъдете винаги прекрасни и удивителни дами,а от юли едни невероятни мами.

# 355
Честита Нова година, мамчета!!!  Hug  bouquet

# 356
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА mamma

# 357
  • София
 bye Щастлива и успешна 2014 година!

# 358
и аз да се отчета момичета,връщам се от ФМ и БХС всичко е ок,отговаря си на 13 седмица,гледахме го и на 4д но много мърда и лекаркта неможа да види и даде предположение за пола,Но за мен важното е да е здраво  Hug сега чакам резултатите от БХС !успех на всички на които им предстои ,май всички бебчовци в тези седмици са много активни и ритащи и ръкомахащи  Laughing 

# 359
  • Пловдив
За много години! Живи, здрави, лека бременност до термин на всички от групата!

Ние днес се прибрахме, бяхме в Хисаря. Бяхме на преглед и бебо даже е една седмица напред. Цели 9 см и 90 грама е. Махаше с ръка  Heart Eyes. В понеделник съм на БХС. Имам леки притеснения, защото шийката вече се е скъсила с 2 см и до две три седмици ще правим серклаж. Сега съм в пълен покой и почивка на макс. Връщам се, че имам да наваксвам

Общи условия

Активация на акаунт