Коледа е близо вече, а във МАМА се е скрило ЮЛСКОТО човече-2!

• 32 041
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
Monik@ Благодаря ти ,мила!
За сега се държа -не съм качвала повече от 37.1. Току що си взех Мукоплант морска вода спрей за нос дано да помогне, че тоя запушен нос най-ме тормози  #Cussing out Спя на 3 възглавници, за да не ми се запушва носа ама...пак ми се запушва нощеска. А за подсилване на имунната система по време на бременност какво пиете?
josi_josi бързо възтановяване, спазвай си диетата и до юли да не съм чула,че някой е ходил в болница  Naughty

# 331
josi_josi: Ауу ама от какво това повръщане?От бременността или вирус? Горкичката. Радвам се, че си по-добре.

Относно ранния скрининг при мен излезе 80лв - 40лв БХС и 40лв ехографския скрининг.

Радвам се за хубавите новини на момичетата минали скрининга. Много е влънуващо, нали  Simple Smile

Момичета, весело изкарване на новата година утре и нека 2014 ви донесе много здраве, радости и пухкави и здрави бебчета!

Да, от бременността е, просто нормалното гадене и повръщане се обостриха много и повръщах по 15 + пъти на ден, дори без да приемам храна и течности. Наляха ме с доооста банки на системи и ме надупчиха с много инжекции венозно и мускулно, но ме вдигнаха на крака. Сега съм си вкъщи, пия лекарства през устата и съм на строга диета за захранване, за да се оправя и да не се връщам пак в болница.

Здравей,
ти си доста по-зле от мен Confused Надявам се да ти отмине бързо!!! Аз също лежах в болница за 4 дни, (повърщах 5+ на ден) но можех да се разхождам. 1-2 пъти на ден бях на системи, от време на време боцкаха.. След това, вкъщи пак продължавам с повръщането, но с 1-2 пъти по-малко.

Веднъж бях супер за 2 дни и си помислих, че всичко отмина, но уви - следващите две вечери имах страшни киселини.. Приех един Талцид и ми минаха. След това си продължавам с гаденето и повръщането (предимно вечер, докато си легна с напълно празен стомах...). Но май предпочитам това пред киселините  Sick

Довечера ще избягаме на село - тихо и спокойно. Пожелавам на всички да си прекарат весело и който може да яде - велик е!!! Аз ще се шмугна рано под юргана с празен стомах. Баткото се надявам да не вдигне пак температура, че е на село и снощи баба му ни вдигна на крак; дано не прекарваме часове в бърза помощ...

# 332
  • София
Благодаря ви, момичета!
Oranjevo, не ти ли дадоха схема за захранване, за да не ти се дразни стомаха? Аз не повръщам вече от 5 дни, да - първите 3 бях на пълен глад и дори без вода, от 2 дни хапвам само солети по малко и 1-2 кръгчета бейк ролс и малко парченце сирене (през 1 час). Гаденето продължава, но поне не повръщам. Е, при всеки е различно де, организма различно реагира на всичко.Иначе казват, че до 5 пъти на ден е горе долу нормално да се повръща.
Аз като цяло се чувствам много отпаднала и не ми се прави нищо, но съм оптимист, че всичко ще бъде наред.
Пожелавам на всички много здраве и успех през новата година и никакви оплаквания да нямате. В 4тия месец уж трябва вече да сме по- добре, така че нека на никоя повече не и е лошо!
Весело посрещане на новата година на всички!

# 333
Мили момичета , желая ви от цялото си сърце,весело посрещане на новата година и нека тя ни донесе  много здраве и любов.Да е мирна и честита, да е много плодовита.В сърцето си навеки доброта да носи всеки и със вяра и късмет да живеем занапред! Нека всяка от нас да износи бебчето си докрай и живот и здраве през юли да сме весели,засмени и в ръцете ни бебоците да спят и да ни носят щастие и радост цял живот !!! Целувам ви  Hug

# 334
Здравейте,мамчета!
Аз отдавна не съм се включвала,но бяхме на почивка и нямах достъп до интернет.
Аз от 10 дни се влача с хрема и болки в гърлото-какво ли не пробвах от позволеното-няма и няма полза.Поне нямам температура.Дано всички да сте здрави !

Пожелавам ви весело посрещане на новата година довечера!!!Ще ни е трудно да им влезем в ритъма довечера с нашите безалкохолни,ноо ще се постараем:)))

# 335
За много години мамчета!
Да са ни живи и здрави бебечетата и юли месец да си ги гушнем!
Аз направо ще се побъркам вече съм 13г.с а според ехографа върви и една седмица напред, а това гадене не спира всяка вечер е  Sick не повръщам но е ужасно  #Crazy

# 336
Да ни е честита новата година  Tada dazzler1  ura
Много здраве и хубави бебета през юли  newsm32

# 337
Честита Нова година момичета HugДано сме здрави,да имаме много късмет и само хубави неща да ни се случват през тази година Simple Smile
Момичета кога се правеше първата ФМ?Аз на 07.01 съм на БХС не трябва ли и ФМ да направим тогава,доктора нищо не ми каза..

# 338
  • Варна
Честита нова година, момичета! Пожелавам ви много здраве, щастие, разбирателство и пухкави бебчета през лятото!

При мен гаденето отшумя в началото на 13-та седмица и сега изобщо не се чувствам бременна. Не знам да се радвам ли, да се притеснявам ли. Всъщност и другите симптоми не ги усещам и май повече се притеснявам. Следващият преглед ми е в събота, дано всичко да е наред.

# 339
Честита нова година!!!! Много здраве, успехи и който каквото си е пожелал в 12 ч да му се случи и да имаме пухкави бебенца юли месец Simple Smile
Аз все още имам гадене и през един или два дни повръщам, но само вечер, а и гърдите продължават много да са ми много болезнени. Утре съм на ЖК, нямам търпение да си видя човечето, а в понеделник съм на ФМ и ще давам и кръв за БХС и за антитела, че съм В-, а мъжа ми АВ+ и всеки месец ми следят антителата. За сега не съм имала, дано така да продължа Simple Smile

# 340
  • Варна
Честита 2014та година, момичета! Да я посрещнем и изпратим със здраве, веселие, сбъднати мечти!   bouquet
Охх с това гадене не мога съвсем да се оплача, макар че и аз съм в кюпа. Пак бивам де, в сравнение с всички повръщащи и с гадене цял ден - на мен ми се гади евентуално вечер и вече за втори път при пътуване..  Sick Днес едва се прибрахме.
Аз другата седмица съм на ФМ и нямам търпение.  Laughing Heart Eyes

# 341
Честита Нова Година,момичета!Желая ви най-вече да сте здрави,много щастливи и тази година всички да се радваме на здрави бебенца!Аз последно бях на преглед на 30.12,бебчето върви горе долу със седмица напред и лекарката изказа предположение,че засега евентуално и прилича на момче,понеделника съм на фм и бхс,само че ми е доста притеснено,защото съм болна тия дни,със силни болки в гърлото,какво ли пробвах,от днес имам и хрема и температура 37 и пих един панадол от страх да не я вдигна повече!Дано всичко е наред и не съм навредила на бебчо,въпреки че според лекарката най-критичния период е отминал.Пожелавам бързо оздравяване на всички болни мами!

# 342
Честита нова година момичета. Нека на всички ни тя донесе много щастие, здраве и любов. Нека всяка една от нас завърши пътуването със здраво бебче на ръце. Аз на 27 бях на фетална - лекарката каза че и прилича на момче - иначе всичко е наред - сега чакам резултата от БХС.
Иначе другите ми изследвания са кат в първата бременност  и като гледам пак ще ме карат да пия желязо ама - няма страшно ще стана железният човек. На 30,12 през нощта малко се стреснах че си имах една родилна контракция започна отпред и премина към таза, но взех но-шпа и полежах и отмина- иначе си ме боли - все така - дори на моменти и повече от преди - за съжаление лекарката не позна че ще отмине - но каквото такова лежачката и това е.
Признавам е не съм чела много много , но мъжа ми си беше в къщи 10 дни и не съм и пускала компа-ще наваксвам от утре. Хубава вечер на всички

# 343
Честита нова година и от мен!
Желая много здраве и щастие на цялото ви семейство и най- вече леко раждане Юли месец на здрави и пухкави бебоци  Heart Eyes Hug  bouquet

Мимето14 аз съм в абсолютно същата ситуация и за сега ми минава само и единствено като дъвча дъвка орбит (ментова, не плодова). Опитай, надявам се поне малко да помогне Wink

# 344
  • Телиш/Плевен
Честита Нова година, мамчета!!! Hug Нека бъдем здрави и щастливи през цялата година, а през лятото да получим най-прекрасните подаръци - нашите пухкави бебчета. Heart Eyes

При мен няма новини, все едно и също си е. Нищо не ме боли, не ми става лошо, абе изобщо никакви признаци не ми останаха. Laughing Обаче коремчето започва да расте интензивно и да се оформя. Дотук съм качила само един килограм, което ме радва много. Нямам търпение да дойде 20-ти и да видим бебчето. Ще ми правят и изследвания пак, дано и този път всичко е наред. Praynig

Връщам се назад да чета пропуснатото. Peace

Общи условия

Активация на акаунт