Коледа е близо вече, а във МАМА се е скрило ЮЛСКОТО човече-2!

• 31 981
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Момичета, аз малко се позагубих, но нямаше как - трябваше да обиколум всички роднини и така.
Гледа изписали сте толкова много! Докато ви изчета май ще има нова тема. Аз другата седмица съм на преглед отново. Вече съвсем леко ми личи, може би защото съм доста слаба. Сега сме в търсене на апартамент защото няма как да живеем с брата на ММ и приятелката му. Не че за нас е проблем  Mr. Green ама на тях няма да им е удобно живот и здраве лятото с едно ревящо бебе.
Иначе да се повхаля и тук ММ ми предложи на 1.01, та вече официално сме сгодени.  Heart Eyes
Аз също си купих бременни дънки и сега само ги пера и на парното защото другите ми стягат.  #Crazy Смятам да си купя още 1-2 чифта панталони и ще ги сменям.

# 526
Ехаа, колко много колички сте рагледали, супер! Само дето аз не мога да се "включа" т.к. на мен ще ми трябва двойна. Посъветваха ме да гледам хубаво колко тежат, да не се окаже после, че не мога да се оправям с нея.
Относно БХС-аз се записах и после се отказах да ходя! Причината е отново същата-близнаци. При тях този скрининг съвсем си губи смисъла, дори собствената ми лекарка каза, че ако тя трябваше да го прави, не би отишла! Мерихме само нухалните гънки, те са наред / на едното е 1.1 мм, а на другото е 1.5 мм/ По-нататък ще си отида на феталната морфология, най-вероятно във Фемина.
Питам се къде ли е katring, само аз и тя останахме с близнета във темичката.. Sad

Честито на mademoiselle90  за годежа!  bouquet

# 527
Не е ли рано още за колички?  Whistling Ние юлките какви колички трябва да търсим-летни или зимни? Честно казано на мен и 400лв ми се виждат много за количка...може и да се насоча към продавалника.

# 528
  • Бургас
Здравейте момичета,
 И аз като plesure и MiRa^  споделям мнението, че  една количка трябва - да е лека, маневрена, да минава навсякъде, да е стабилна, комбинирана, да има изцяло легнало положение, да е с 4 гуми, помпащи се, да може да се сваля текстила за да се пере, да има голям багажник отдолу и обща дръжка. Затова имам намерение на малко по-късен етап сама да обиколя магазините и да ги поразгледам "Око да види, ръка да пипне", замислям се и за кошарката. Харесват ми сгъваемите кошари, че са удобни и при пътуване, но от друга страна предпочитам по-масивните от този тип http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=12850&cat=105, но всичко с времето си.

# 529
В продавалник между другото  има много колички и на много достъпни цени аз ги разглеждам от сутринта бебешорските неща там  Simple Smile даже съм замислила полека лека да си купувам разни неща вече

# 530
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Чудесна атмосфера е в темата, говорите си за колички и покупки за бебоците.Още не съм на такава вълна, дори за имена нямам усещане.
От няколко дни усещам леко пърхане, като крила на пеперуда, бебенцето се обажда вече.Другата седмица на 14.01 съм на жк, нямам търпене.Коремчето си ми е заформено вече, нося си дънки за бременна, много са ми удобни.
Мademoiselle90, честит Ви годеж.Пожелавам Ви здраве , много любов и щастие.  bouquet

# 531
момичета,купих си домашен доплер за да слуашам сърчицето на бебчо,така ще ми е доста по-спокойно до следващия ппреглед

Може ли малко инфо от къде? Дали го има в аптеките?

# 532
Извинявайте за отклонението, но *Lilac* това на снимката ти ли си? Ако е така, много красива бременна жена си била, предполагам с предна бременност   bouquet

За количките аз по картинките не мога да се ориентирам. Искам да ги видя на живо та в този смисъл се сещам само за 2-3 магазина в София: Хиполенд, Комсед и Вис Виталис. Някой да знае други?

# 533
Мами, стресирана съм!!
Обадих се на доки, но утре сутринта ще може да ме приеме.
От една седмица получавам болки ниско долу и пия но-шпа 3х2. Преди малко видях, че имам зацапване и направо изтрещях от притеснение. Има ли други мами с такова явление, четох много и съвсем ми се омота главата и съвсем се притесних.  Sad
Между другото имам разминаване в определянето на седмиците, там са ме писали, че вече съм 14 г.с.

# 534
  • Бургас
Извинявайте за отклонението, но *Lilac* това на снимката ти ли си? Ако е така, много красива бременна жена си била, предполагам с предна бременност   bouquet

Петя, не съм аз!Имам няколко бремелински аватарчета и ще си ги сменям.Иначе във фейсбук съм Irina Boneva

# 535
Мами, стресирана съм!!
От една седмица получавам болки ниско долу и пия но-шпа 3х2. Преди малко видях, че имам зацапване и направо изтрещях от притеснение. Има ли други мами с такова явление, четох много и съвсем ми се омота главата и съвсем се притесних.  Sad
Между другото имам разминаване в определянето на седмиците, там са ме писали, че вече съм 14 г.с.

Ако зацапването ти е леко, отиди си утре, ако е обилно, отиди в спешния кабинет в Майчин дом. Там ще те прегледат и ще ти кажат, ако има проблем. Аз така направих веднъж и ме прегледаха, даже беше напълно безплатно, не че това е от значение в момента за теб, но ако отидеш в друг спешен кабинет, например в Токуда, се заплаща. Спокойно  Peace не се притеснявай.

# 536
  • Бургас
Мами, стресирана съм!!

Според мен се обади и настоявай най малко за преглед днес!Несериозно е отношението, при положение, че си със зацапване и да чакаш до утре.

# 537
А всъщност казах за Майчин дом и Токуда, понеже моята лекарка ми казваше, ако се случи нещо непредвидено да тичам там, били най-добрите. Същото важи и за раждане преди 32 г.с. или там някъде, пак така ми каза.

# 538
При мен е леко зацапване. Беше еднократно, ама въпреки това веднага се обадих на доки. Не съм от София, от Шумен съм...Но ако ме повтори ще тичам до спешното.
Въпросът ми беше до мами, които са получавали такова зацапване, на какво се дължи при тях, как е минало, медикаменти и т.н.

# 539
  • Пловдив
delizabeth, аз съм била със зацапване и са ми изписвали утрогестан вагинално.

Общи условия

Активация на акаунт