МАЙското човече тумбачето на мама рита вече- Тема 7

• 29 364
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте !  Hug

Аз ли съм неорганизирана, или напоследък наистина не смогвам с всичко не знам, но е факт , че не ми остава време да си пиша както си обичам Simple Smile Чета ви редовно и докъто изчета..аайде нещо ме завърти  Laughing
Сега пак имам много работра, но ако не драсна малко ще си мине цялата седмица Simple Smile

Аз съм добре. Днес съм на консултация. Имам няколко въпросчета, но сигурно няма да ме гледа на ехограф. Миналия вторник бях на втората ФМ, вече не помня писах ли тук.  newsm78 Всичко е наред, единствено околоплодните води били към долна граница, да си следя кръвното. Пък то ми е ок за сега, надявам се да не е проблем и по натам.
След като разбрах, че имаме едно здраво момченце, се поотпуснах и с покупките, засега все задържах. Накупих разни дреболии от намалението в Комсед. Взех и първата играчка  - http://www.hippoland.net/fisher-price-igrachka-za-kolichka-sl-nchice Много ми хареса Simple Smile В любимия ми магазин Овиесе имаше също намаление и се изкуших да взема и няколко дрешки. За новородено - не, но за 6м, защото страшно ми хареса една жилетка, а и цената и също. Първо нищо не взех и след няколко дни, като не ми излезе от главата отидох и я купих  Mr. Green Ето я - http://www.ovs.it/cardigan-con-cappuccio/007427082.html?dwvar_00 … 30-mesi%29_2_2013  и две долнища, едното синьо , другото оранжево като тези на жилетката Simple Smile
Имам много неща за момче, но такива ярки цветове много харесвам и няма как да не купя и нещо новичко все пак . Между другото в бг магазина цените абсолютно отговарят на тези в сайта италянския, а и като стока също. Това са наистина реални намаления. А като качество и модели много им харесвам нещата !
Абе изхарчих по намаления сума ти пари !  Twisted Evil
Днес осъзнах ( изведнъж ми просветна ) , че освен 45 дневния болничен, от болницата издават 42 дневен и след това педиатъра още до 135 дни...т.е. няколко месеца ще съм болничен и ще взимам парите като за болнничен, а не за майчинство. Което в моя случай е трагично направо - ще взимам по 150 лв. на месец, точно в началото и точно лятото...реве ми се ! Това много ми скапа настроението днес Sad

Вече съм + 5кг. За месец + 2, което е множко май. Аз много се ограничавам в яденето, ама много. Покрай празниците не съм се ограничавала и когато сме на гости също иии веднага ми се лепва. А и спортувам и пак.. В събота пак ходих 5 км, този път без детето и беше доста по - ефективно Simple Smile Ама си дебелея и туй то ! Crossing Arms

В Шейново много ми хареса ! Не бях ходила, откакто родих преди 6г и половина. Ако свекърва ми не беше подсигурила пари и не настояваше за Вита, със сигурност там щях да раждам ! Аз предпочитам тези пари да си ги изхарча за много други наложителни неща, но все пак тя ги дава и не искам да влизам в спорове с нея и без това не сме първи дружки...Не мога да отрека разбира се, че и спокойствието което ще имам и сигурността, която ми вдъхва доктора са си много ценни. Така че няма какво да го мисля повече !

Честито на всички ви , които разбрахте пола тези дни Wink
Танчее, радвам се много за вашата г-ца, дано си остане такава докрая !
Соник, чудесни новини за твоите резултати ! Всичко ще бъде наред ! Peace
Мира, ще свикнеш и ти вкъщи, но щом са казали ще слушаш Simple Smile Надявам се че и при теб нещата ще са ок до края !  Peace
Мяуче..отивай ти на преглед, явно наистина ще полагеруваш малко на спа, но както си казала - нека да се учат да се оправят...няма всичко да е идеално , но ще оцелеят и без теб няколко дни. Пък по-добре сега няколко дни, отколкото после месец например, нали ? Wink
Бейли, изпуснала съм влизането ти за "спа", но се радвам, че вече си си у дома и ти пожелавам повече да не се налага ! Страхотни покупки сте направили, т.е. е направил мъжът ти ! Е много е мило ! Heart Eyes Със здраве да си ги ползва малкото ти мъжленце !

На мен ще ми дадат ей такова мини легълце за в началото - http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7325&cat=105. Много ми е сладурско и ще си го разнасям навсякъде  Laughing

Ди, да се оправя бързо твойто детенце и дано не те прихване !
Соник, вие как сте?
Аз направо не мога да повярвам , че не съм болна...пу-пу ! След три месеца почтти нон стоп нещо дето ми имаше...

Ритничета аз усещам, но мнооого слабички и вялички. Отпред въобще не може да се усети и туй то. Ще се чака доста, докъто ММ и малкия усетят .
На ФМ беше напречно бебенцето. Е, сигурно се е завъртяло нанякъде , но истината е че не се усеща много. Ааа, докторката каза, че е с чипо носле ( и баткото е така и аз ) и че прилича на мен..хихихи.

Малко хаотично пиша, ама каквоте се сетя и бързам да напиша, че кой знае кога пак ще се наканя.

Да - за бебефона се сетих. На нас ни подариха видеофон предния път, но за съжаление се скапа нещо и сега нямам нищо. Е това беше едно от най-ползваните и удобни неща. И в нас и навсякъде , където ходим. Та това е едно от нещата които искам да си купим, ако никой не ни предостави Simple Smile Но ще гледам и аз от и беи и подобни, че тук са адски скъпи за съжаление. А функцията видео е супер удобство. С бебефона чуеш шум и скачаш, а така поглеждаш, виждаш че бебнцето само се завърта, или нещо си мърдуца, но си спи и ти е спокойно. Много беше сладко, когато си седя в хола, чуя бебефона, погледна и отпред една ухилена физиономия изправена ме гледа..това вече към 7-8 месец, когато почна да се изправя Любчо  в леглото:)

Козметиката бяхте обсъждали. Аз също мнооого харесвам Мустела. До скоро я ползвах, но е скъпичка като за по-големи дечица вече. Но бебнцето харчи малко и може би в началото ще си взема поне за къпането Мустела. Кремче ползвах Бочко против подсичане, а за тяло на А-Дерма, пак заради УЖ Атопичен дерматит..Имал ли е, не ли..не съм сигурна. Но е хубава козмметика. Сега може би ще пробвам и МИкса, преди ги нямаше.

ООо най-важното за малко да пропусна ! Малко Ангелче, честито ти четвърто момченце ! Хихи ! Е това се казва изненада. Нека са ти живи и здрави, пък това че не си в БГ и имаш кой да ти помага е страхотно!  Hug

Запетайче, беше питала за фит - бол. Аз имам и я ползвам за разни упражнения, много е удобна и практична !

За моренцето и Варна бяхте писали...ех така се размечтах тоогава. Много обичам Варна и покрай няколко майки, с които се запознах пак чрез форум покрай бременноста ми, я опознах и по-хубаво и всяка година минавам да си видя дружките задължително ! С голям кеф бих живяла там !
В Бургас никой не познавах.. до сега, но от това лято се надявам че и там ще имам възможност да се разхождам и да го опозная Wink Предполагам също толкова ще ми хареса, колкото и Варна Simple Smile

Еми ще приключвам, че прекалих вече. Ще се постарая и да съм по-редовна!
 Hug

# 541
Мацки идвам на бързо защото днеска ми е мтного натоварен график обаче 2 дена не съм ви виждала  Hug

Днес имам 3 изпита от който един сутринта мина силон се надявам да съм ес справила защото това ми е най-важният изпит от трите .

Ние си купихме бебофони 4 ри на брой . Намирам тези джаджички за доста удобни и практични . Защото специално при нас поместенията са и се затварят стаите и  и си  друго когато знаеш че бебчо плаче .

Питаха ме приятелки като изляза майчинство какво ще правя и аз им отговарям 
С четири момчета все ще се намери нещо  Joy

В този ред на мисли да ви питам вие замисляли сте за работа от вкъщи или за някакви курсове да речем . Аз съм се записала на курс но испанси език и ще посещавам университета задочно . Хич не ми се иска да изпускам материал защото лятото ми предстои стаж .

Хубав ден на всички   bouquet

# 542
Как сте днес мамчета? Embarassed
Вчера и аз се поразходих малко на природа - извън София времето беше повече от чудесно. Толкова много му се радвам на това слънчице, че място не мога да си намеря. Бях забравила какво е- то с тия мъгли и гадно време... После бях на кафенце с приятелки- чудесен завършек на деня. Но разбира се не можа да мине напълно перфектно - ММ така ми опъна нервите че още ме държи. От тия хормони и от това че се бях вбесила направо сълзи напираха от яд. Така не мога да го играя на желязна и сърдита и само се позабърсвах без да ме види. Даже и сега още ме държи...ама мъжка му работа - няма да се извини и да си признае, че е виновен..ами ще ми се прави  на луд и едва ли не аз сама си се навивам и ядосвам. Да бе да...айде да видим довечера като се прибере и се окаже, че няма нищо за вечеря. Войната продължава и съм решила да стачкувам.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
PUPUF за килограмите според мен си е индивидуално кой колко ще качи. Аз не пия витамини - моя док каза да хапвам разнообразно и да наблегна на полезните храни. Фолиевата също я спрях- пиела се до 20-та седмица според новите изследвания. По скоро самата бременност влияе различно на всяка от нас. Имам приятелка която ядеше като луда и качи 10 кг, и такава която си броеше хапките от страх да не напълнее и качи 15-20 кг. Така, сега и да се чудим и внимаваме истината ще цъфне на финала  hahaha
Бейли дано всичко при теб е наред вече и честити покупки. Grinning
Мяуче да ти минават тия болежки и никакво спа. Ако не бъркам май вече беше веднъж, не ти трябва пак.  Naughty
amonita честити покупки и браво за хубавите резултати. Само такива новини трябва да се чуват от всички Peace
malko_angel4e_  успех на изпитите - ти си герой и ще се справиш и с тях. Направо ти се възхищавам - очакват те 4 бебока, а ти мислиш и за курсове.  ShockedВ крайна сметка ако имаш време и сили защо пък не. Peace
Пожелавам ви много усмихнат ден  Heart Eyes

# 543
  • Burgas
Привет и от мен:))
Килограми обсъждате гледам  Embarassed . Този път започнах от 54кг. и сега съм 60кг.  Не ми се мисли до къде ще стигна. Гледам да не наблягам на хляба, шоколади и т.н. не хапвам. Когато ми се яде сладко хапвам сушени плодове,аааа и сутрин по една лъжица мед в овесените ядки, обаче си качвам килограми и това е. Предния път качих 30кг. (започнах от 48), но сега ми се иска да не си го причинявам отново. Въобще не се чувствах добре като малко слонче(аз съм 160см) Ще видим накрая какво ще стане да сме живи и здрави е най-важното:)) Аааа и витамини не пия освен фолиева киселина, която сега приемам по 3 пъти на ден. Хемоглобина ми пада, а желязото се оказа в норма сега чакам последното изследване, за да видим какъв вид анемия имам.  С първата бременност ми даваха желязо по 3 пъти на ден без никой да ми пусне изследване, за да се разбере от какво всъщност пада хемоглобина. Сега да видим какво ще излезе накрая  newsm78
Козметика ползвах и още ползвам Мустела за малката. Като беше бебе и беше много чувствителна кожата. Пробвала съм и други марки Клоран, Бюбхен, Чико, но пак се връщах на Мустела. Та и сега на нея ще заложа. За дупето Судокрем против зачервявания:)
Тези дни ходих с малката в магазина на Некст, еми толкова сладки дрешки имаше, че и намалени на 50%. За нея напазарувах добре, а за бебка в крайна сметка не купих нищо. Хем ми се иска да купя някои неща, хем искам да изчакам да вляза в 9 месец. Какво ми става и аз незнам  Crazy Явно ще пазарувам в последния момент:)) Бургаските мами, които нямат проблем с ранното пазаруване да се вдигат натам докато има размерчета:)))
Бейли, мебелите са страхотни  Heart Eyes  много ми харесаха!
cherry_spa, довечера идвам да ти правя компания:)) Снощи бях будна от 4 до 7 , и накрая тъкмо заспах и малката ме събуди в 7 и 30. Сега готвя и направи ми пада клепача, но до довечера има мнооого време:( Уж не лягам много рано все е след 11, ставам за посещение до 00 и край ... сънят изчезва!

Хайде стига толкова, че накрая и яденето ще замине, докато се чудя какво щях да пиша:))
Лек ден на всички

# 544
Привет и от мен:))
Килограми обсъждате гледам  Embarassed . Този път започнах от 54кг. и сега съм 60кг.  Не ми се мисли до къде ще стигна. Гледам да не наблягам на хляба, шоколади и т.н. не хапвам. Когато ми се яде сладко хапвам сушени плодове,аааа и сутрин по една лъжица мед в овесените ядки, обаче си качвам килограми и това е. Предния път качих 30кг. (започнах от 48), но сега ми се иска да не си го причинявам отново. Въобще не се чувствах добре като малко слонче(аз съм 160см) Ще видим накрая какво ще стане да сме живи и здрави е най-важното:)) Аааа и витамини не пия освен фолиева киселина, която сега приемам по 3 пъти на ден. Хемоглобина ми пада, а желязото се оказа в норма сега чакам последното изследване, за да видим какъв вид анемия имам.  С първата бременност ми даваха желязо по 3 пъти на ден без никой да ми пусне изследване, за да се разбере от какво всъщност пада хемоглобина. Сега да видим какво ще излезе накрая  newsm78
Козметика ползвах и още ползвам Мустела за малката. Като беше бебе и беше много чувствителна кожата. Пробвала съм и други марки Клоран, Бюбхен, Чико, но пак се връщах на Мустела. Та и сега на нея ще заложа. За дупето Судокрем против зачервявания:)
Тези дни ходих с малката в магазина на Некст, еми толкова сладки дрешки имаше, че и намалени на 50%. За нея напазарувах добре, а за бебка в крайна сметка не купих нищо. Хем ми се иска да купя някои неща, хем искам да изчакам да вляза в 9 месец. Какво ми става и аз незнам  Crazy Явно ще пазарувам в последния момент:)) Бургаските мами, които нямат проблем с ранното пазаруване да се вдигат натам докато има размерчета:)))
Бейли, мебелите са страхотни  Heart Eyes  много ми харесаха!
cherry_spa, довечера идвам да ти правя компания:)) Снощи бях будна от 4 до 7 , и накрая тъкмо заспах и малката ме събуди в 7 и 30. Сега готвя и направи ми пада клепача, но до довечера има мнооого време:( Уж не лягам много рано все е след 11, ставам за посещение до 00 и край ... сънят изчезва!

Хайде стига толкова, че накрая и яденето ще замине, докато се чудя какво щях да пиша:))
Лек ден на всички

dely би ли споделила къде е този магазин в Бургас на Next.Благодаря!!!!!

Момичета,чета ви отдавна.И съм записана в темата на Юнките.Термина ми е на 07.06,но тъй като живот и здраве смятам да раждам секцио,предполагам ще премина в май месец.
Преминах вчера и 2-тата ФМ всичко ни е ОК,ще си имаме момиче  stork-girl  261uu
Много здраве на всички майчета и ще ви следя редовно.
Хубава вечер от мен!!!!  bouquet

# 545
Катрин, добре дошла и леко бременеене  Hug
Магазина е в Странд  Peace
На мен нещо не ми се пише тези дни и само ви чета...

# 546
Здравейте мами Simple Smile Аз от доста време ви следя, но все не ми остава време да пиша. Та да се включа и аз при вас, с термин 3-ти май. Второ детенце ще ми е живот и здраве. Но вече ме е яд да си призная че още не могат да му видят пола. Всеки път или е в неправилна позиция, а днес след поредната консултация пъпната връв беше между краката на детето и пак нищо не можа да се види....пууу. Имам едно момченце на 4 години, но да си призная не искам повече момчета. То такова ревливо още от самото начало, такива ревове и чудесии и безсънни нощи не съм чула друг да е имал. по 2 часа на денонощие спахме само, то реве, аз рева, мъжа ми реве Simple Smile чудесна семейна идилия Simple Smile от която се сдобих с прескачания на сърцето и ходене по кардиолози. Но всичко отмина и се наканихме на второ дете, и ей ме сега тук сред вас.   bouquet
Днес бях на преглед - 24та седмица ми казаха, ниско кръвно и +4кг.
Знаете ли в коя седмица е препоръчително да се иде на 4Д, че днес забравих да питам докторката.
Все още не съм пазарувала нищо, макар че да си призная започнах да се позаглеждам по-така... има чудни бебешки неща, ама като не знам пола как да купя. Simple Smile освен жълто, зеленко, които пак са супер сладурски.
Айде като за първи път стига съм писала, ще ви следя и ще се включвам когато мога. Хубава вечер на всички   bouquet

# 547
Здравейте, момичета!
В петък направихме първите покупки за бебока, използвайки последния ден намаление в Комсед. В крайна сметка решихме да си купим комбинирания бебефон за движение и звук. Дано не получим някой инфаркт заради фалшива аларма за липса на движение Wink Но все пак, по- добре, ако има такива, да са само фалшиви.

За качването на тегло, направо не ми се говори. Аз имах едни планове, как няма да се отпускам по празниците, давах си максимум + 6 кг. до края на 2013, но ... сега съм вече +8,5 кг. Ще видим в сряда на консултацията доки какво ще каже по въпроса. Аз си бях дала максимум 12 кг. до края на бременността, цяло чудо ще е да се вместя в тях.

Движенията на бебчо в последните няколко дни бяха доста слаби, но днес си наваксва с пълна сила. Дано не ме стряска повече, защото ако не ритне поне няколко пъти вечер, не заспивам. ММ само иска да ме води до болницата, той се паникьосва повече от мен  Joy Предполагам, че дните с по- слаби ритници се дължат на позицията на бебчо, но ще питам доки и ще ви пиша.

От няколко дни, може би седмица, усещам режеща болка ниско в корема. А и коремът ми е доста твърд, въпреки магнезия. Чудя, при контракциите това ли усещате?

# 548
Катрин, добре дошла и леко бременеене  Hug
Магазина е в Странд  Peace
На мен нещо не ми се пише тези дни и само ви чета...

Благодаря ти missmall аз така и не съм стъпила в този Мол все още.Ще отида да разгледам.  bouquet

# 549
amonita  не съм съгласна с казаното от теб. Откакто майката излезе в болничен за бременност и раждане обезщетението е 90% , т.е. не е като за временна неработоспособност -80%.
Базата е 18 месеца осигур.доход назад.

Незнам какво имаш впредвид.

# 550
И аз съм тук  Hug и ви наглеждам  Wink

Аз съм вече 63 от стартови 55кг. Тези дни слез системите ми дойде апетит, че бях много зле и сдобих цвят, че достора така ме нахока, че всеки път по-жълта ме вижда  Whistling Пия витамини от две седмици плюс омега , може и те да ми отварят апетит. От няколко дни вземам и биозин мама, заради анемията, плюс ферофолгама 2х1. 2Х1 но шпа и вечер 1 саше магнезиев диаспорал...а и Це-те-бе по едно на ден  Crazy направо съм в шах кое кога, и дали не съм пропуснала нещо  Blush Ако някой ми беше казал преди време, че ще пия толкоз хапове, нямаше да се съглася  Laughing Обаче да ви кажа от витамините, или по-точно от вит.С ми спря кървенето от венците. Който има проблем да го има предвид  Peace
Мяуче, и тук да си кажа....не си прави шега, иди малко на системки да се закрепиш  Hug

Понякога ми се допива кафенце, когато ми замирише, но пък толкова отдавна не съм пила, че чак не смея  Blush И аз съм чела че безкофеиновото е по лошия избор  Peace
Ели, и мен някой ритник от бебчо понякога ми носи болка ниско долу..чак подскачам  Laughing

Амонитка и аз не смогвам с всичко напоследък, но се уча да не се насилвам. Честити ви първи покупки, много са хубави  Grinning И легълцето е супер удобно за началото. И аз ще ползвам кошче, макар място да не остана много в спалнята  Laughing Значи бебчо прилича на мама...нали казват, че момченцата са повече на мама, та и аз се надявам едно детенце и на мен да прилича  Wink

Козметика мисля да взема Мустела за началото...нещо за къпане и нещо за мазане. Предполагам ще се спра на лосион, не на олио, защото ще е топло времето.

Ангелче, браво за изпитите и ентусиазма!
Катрин, добре дошла и честити розови новини!
vpd добре дошла и на теб, и мисля че можеш да идеш на 4д...аз бях точно по това време.

# 551
  • София

От няколко дни, може би седмица, усещам режеща болка ниско в корема. А и коремът ми е доста твърд, въпреки магнезия. Чудя, при контракциите това ли усещате?

И аз от миналата седмица имам болки ниско долу. Получавам ги при ходене, лежане, седене. При лежане - най-вече вечер.
По телефона днес ми предписаха 3*2 Магнерод - това е магнезий.
Моля ако и някой друг има да сподели.
Чудя се дали да отида на преглед или да си изчакам часа за Четвъртък.

# 552
Здравейте и от мен  wavey Дълго време от празници и пътувания не ми оставаше време за форума, а сега започнахме и ремонта, та съвсем... Но нищо, наваксах най-накрая с четенето. Днес ми беше зле и не бях на работа, подозирам, че кръвното ми се беше вдигнало.. но знам ли като до сега не съм имала повече от 90-95 горна ганица (май е имало случаи и 100 да съм удряла), та днес ме беше едно странно усещането - главоболие, (а глава по принцип никога не ме боли), пари ми на дланите и стъпалата, горещо ми е, а по принцип ми е винаги студено и крайниците ми са като на влечуго.  newsm78 Та подозирам кръвното, ама с този ремонт не знам в кой кашон или торба е апаратът..
Радвам се, че всички сте добре. Чувам Бейли била на спа, но се радвам, че вече е ок. И нови мами се появяват.. е до края сигурно и нови ще изкочат. Добре дошли на всички.
Особено се радвам на малкото ангелче. Много ме впечатли как такива неща стават без инвитро и  разказах всичко за нея на ММ. Подозирам, че той се радва, че не съм на нейно място Joy Иначе подобна ситуация тук в България би била непоносима..
Гледам килограмите обсъждате - аз съм на фолиева киселина (в комбинация е и с други вит. B) и магнезий. Не бих казала, че съм била слабичка - 58 кг в началото (164 см) Сега съм +2 кг, но се отпуснах по празниците и тогава съм ги качила, много по-рядко ме връхлита гаденето и вече си хапвам що-годе нормално. Моята теория е, че от като съм бременна намалих до минимум всякакви купешки вкусотии и боклуци, съдържащи изкуствени подсладители и мазнини. Само шоколадче от време на време, а иначе каквото приготвя сама. Та забелязах, че само като спра тези неща и от самосебе си отслабвам.
Един въпрос имам, който ми се върти от началото на годината - как стои въпросът с полагаемата годишна отпуска при условие, че ще се водя тази година на работа само до март и после майчинство?

# 553
Добро утро !  Hug

Айде по кафенце , ама не мога да слагам картинки, затова от тези тук Simple Smile -   food010
Бих хапнала и една тортичка...ама нямаа Simple Smile
Кафенце си пия всеки ден. В къщи две-три глътки и после в офиса една чаша си правя с много мляко и го пия цял ден! Мисля че не е никакъв проблем. По празниците и доста кола пийнах, но само тогава. Е, ако ми се пие много ще си взема една. Laughing
Вчера бях на консултация , кръвното ми е съвсем ок - 100-60, такова си ми е винаги. 6 см + на корема и толкоз. Не ме гледа на ехограф, каза, че от другия месец вече ще пускаме тонове.
Сутринта дадох и кръв и урина и дано всичко е наред ! Simple Smile

Сиерчее, имам предвид, че мен ме осигуряват на 1/2 ден на минимална, т.е. се води че взимам 188лв. Сега съм в болничен ( но ходя на работа, заради парите все още..) и ми изплащат около 150лв месечно. Т.е. дали 80, или 90 % за мен няма никакво значение, все ще е около тая минимална сума. А аз мислих, ( бях забравила всъщност ) че само 45 дни преди раждане си болничен, после вече почва майчинството...а то не е така. После има 42 дни от раждането, който се издава от болницата и после до 135 дни от педиатъра и чааак след това майчинство, което прави доста време   При някои мами, които се осигуряват на добра сума, това може и да е в +, но аз така или иначе ще взимам майчинство 340 лв, та за мен си е направо пагубно. Sad
Не знам как ще се оправям. Но все някак ще се справим..

Зелделинче, много добре сте направили с разходката извън София ! Много обичам. Аз освен ходенето в Южния парк тази събота, никъде не съм ходила, а ми се искаше, но имахме семейни гостита и нямаше как. Тази пък събота и неделя съм на работа и пак няма да мога.. Има една възможност февруари да отидем малко на планина и ще е супер ако стане!

Катрин77, добре си дошла и тук, със сигурност ще ти е приятно  Hug Simple Smile То и аз може да мина в юнките, ако чакам да родя нормално, но при мен няма да се случи , поне се надявам. Ако всичко върви по план ще си родя и този път секцио и искам да е около 2 седмици преди термин.

vpd , добре дошла и ти при нас ! Ама защо мислиш, че ако е момче и второто пак ще е ревливо и неспящо Simple Smile Не се настройвай. Пък, ако е момиче не е сигурно пък, че ще е кротко Simple Smile Гаранция никой не дава, но ти пожелавам каквото и да е да е кротичко. Peace Но си е изнервящо ако искаш да знаеш пола още да не могат да ти го кажат. Дано скоро успеят да го видят Simple Smile Аз много налитам на бели неща и мисля, че освен ярките цветове, този път ще вкарам доста бели дрешки в гардеробчето на бебчо Simple Smile

LizyD , честит бебефон Simple Smile И аз го гледах, но реших все пак да поровя в e-bay за видеофон. Има избор, но ще поизчакам още.

Ангелче, ама ти тия курсове по време на майчинството ли мислиш и имаш предвид, или сега, преди да родиш ? Аз ако си бях вкъщи сега и не се налагаше да работя, със сигурност щях да помисля да си уплътня времето с нещо такова. Решила съм и докъто съм майчинство също да се пробвам с един английски да доизбутам, но ще видим. Но с 1-2 деца горе-долу си го представям, но с 4...хич не го виждам  Mr. Green

Cat eye , ти направо си перфектна с килограмите ! И аз стартирах от 58, даже лятото бях 57, а сега вече съм 63 Sad Почти не ям тестено, пак само по празници и на гости някой ако ни почерпи. Но не си купувам никога сама. Но хапвам шоколад. Вечер, от теези които покрай Коледа събра малкия и само му чопля в сладките неща. Ако не го правя, мисля че ще намаля темпа на качване, но много, ама много ми се яде сладко вечер. През деня нямам никакъв проблем и хапвам предимно плодове, салатка..вече пак нещо леко - риба със салата, супичка..ей такива Simple Smile

И се сетих, вчера правих една мноого вкусна и засищаща, че и полезна салата с авокадо. Скоро писахте за него. 1 авокадо, 1-2 домата, нарязани на малки кубчета, малко зехтин, сол, лук зелен, чесън на прах и настъргани ядки - орехи и кашу слагам аз. Може и малко магданоз който обича. Мммм колко вкусна ставааа !  chef

Е, хубав ден от мен, мятам се на работа Simple Smile

# 554
Добро утро бремелинки Simple Smile
Добре дошли на двете нови май-чета, дано да се увеличаваме още мноого, колкото повече толкова по добре Simple Smile и леко бременеене на всички.
VPD и на нашето бебче не можаха да му видят пола и се надявам вече утре на ФМ да ни кажат, важното е да е живо и здраво, но като се има впредвид че има 3д 4д и незнам какво и да не могат да ти кажат в 5-ия месец...гадно е, макар че те нямат вина, че нашите бебоци се крият Grinning
И така да продължавам , че пак ще забравя  hahaha Joy
И на мен ми харесаха много покупките на бейли, и също мисля да си поръчаме легълце от продавалник, ако си харесаме де...това на бейли е страхотно, нещо такова искам и аз в бежовко Simple Smile
И на мен ми се иска да пазарувам, но за сега нищо не сме купили, чакам да идем двамата с ММ .
Като гледам май всички са се запалили сериозно с пазаруването, чак заразявате  Joy
Имам и аз изпити, ама нямам никави лекции , конспектите даже нямам...много е зле положението, дано да се оправя някак, че другия семестър точно някъде около сесията, живот и здраве трябва да дундуркаме бебче... и не знам как ще станат и изпитите, ама все някак ще се оправя, неискам от сега да го мисля Grinning
Амонитка моля те не ме плаши така, защо толкова много време да е болничен, не е ли от момента в който родиш и да минаваш на майчинство...? Тези дни които казваш като се съберат стават 6 месеца на болничен, и преди това горе долу 2 месеца...и кога по точно си ползваме майчинството от 2 години  Thinking Или аз нещо не съм разбрала....
За сега приключвам момичета, това се сетих за момента  Hug

Общи условия

Активация на акаунт