Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата на частната и държавната болница за раждане?
Какво е мнението на участниците във форума за съхранението на стволови клетки?
Какви са мненията за избора на болница за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата на частната и държавната болница за раждане?
Предимствата на частната болница за раждане включват по-голям избор на лекар и по-персонализирано отношение. В сравнение, държавната болница предлага безплатни услуги, въпреки че изборът на лекар може да бъде ограничен. Решението за избор на болница може да зависи от предпочитанията и възможностите на бъдещите майки.
-
Какво е мнението на участниците във форума за съхранението на стволови клетки?
Участниците във форума имат различни мнения относно съхранението на стволови клетки. Някои смятат, че това е добра идея като запас за бъдеща употреба, надявайки се да не им се налага да ги използват. Други обаче изразяват съмнения и колебания относно ползата от съхранението на стволови клетки, особено в контекста на разходите за тази услуга.
-
Какви са мненията за избора на болница за раждане?
-
Какви са мненията за новата визия на форума?
-
Какви са симптомите и препоръките при разкъсване на шийката на матката по време на бременност?

Чета ви редовно и докъто изчета..аайде нещо ме завърти
Всичко е наред, единствено околоплодните води били към долна граница, да си следя кръвното. Пък то ми е ок за сега, надявам се да не е проблем и по натам. 

Със здраве да си ги ползва малкото ти мъжленце !

Явно ще пазарувам в последния момент:)) Бургаските мами, които нямат проблем с ранното пазаруване да се вдигат натам докато има размерчета:)))

Пия витамини от две седмици плюс омега , може и те да ми отварят апетит. От няколко дни вземам и биозин мама, заради анемията, плюс ферофолгама 2х1. 2Х1 но шпа и вечер 1 саше магнезиев диаспорал...а и Це-те-бе по едно на ден
Ако някой ми беше казал преди време, че ще пия толкоз хапове, нямаше да се съглася
Дълго време от празници и пътувания не ми оставаше време за форума, а сега започнахме и ремонта, та съвсем... Но нищо, наваксах най-накрая с четенето. Днес ми беше зле и не бях на работа, подозирам, че кръвното ми се беше вдигнало.. но знам ли като до сега не съм имала повече от 90-95 горна ганица (май е имало случаи и 100 да съм удряла), та днес ме беше едно странно усещането - главоболие, (а глава по принцип никога не ме боли), пари ми на дланите и стъпалата, горещо ми е, а по принцип ми е винаги студено и крайниците ми са като на влечуго.

Или аз нещо не съм разбрала....