На море в Турция - тема 27

• 65 607
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
И ние искахме да почиваме в периода май-началото на юни, но синът ни е на 12 и учи до 15 юни.  За сега сме се сряли на Пайн бей, но искам да чуя едно предпоследно мнение за  батихан или Пайн бей?!
Според мен, Пайн Бей.  Peace
Били сме само в Батихан и останахме много доволни, но от отзивите Пайн Бей е малко по-висока класа.  bowuu
(Най-добре е Палома Клуб Султан newsm74)

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 22:47 от Лариса

# 46
genisi  Re: На море в Турция - тема 26  « #753 Вт., 17 Дек. 2013, 15:17 »
Хайде и аз най-накрая да се похваля с платена резервация за Палома Клуб Султан от 01.06 до 08.06.
Ако има още някой в този период ще се радвам да се запознаем.
За първа година ще сме в този хотел - надявам се да останем доволни.

maiche  Re: На море в Турция - тема 26  « #755 Вт., 17 Дек. 2013, 16:54 »
Здравейте!
Днес направих и аз резервация за Палома клуб султан за 20.06 с ТА Ориент-99...

Зомбайо  Re: На море в Турция - тема 26  « #754 Вт., 17 Дек. 2013, 15:48 »
Супер!!!
Ще се радвам за отзиви, защото ние ще сме чак края на август.

cska_kazanlak  Re: На море в Турция - тема 26  « #756 Вт., 17 Дек. 2013, 17:09 »
И ние ще сме там по същото време.
Ще се радвам да се запознаем!

ndimitrova  Re: На море в Турция - тема 26  « #757 Вт., 17 Дек. 2013, 17:58 »
Ха сега! Вие си тръгвате - ние пристигаме!

Е, как да не се радва човек на толкова много последователи - избрали Палома Клуб Султан Heart Eyes
Не се притеснявайте, ще имате прекрасни почивки и спомени Party
Очакваме вашите подробни коментари и много снимки Sunglasses
Май за първа година в Палома Клуб Султан ще има толкова силна българска група Grinning

# 47
  • Русе
Лариса, благодаря за пожеланията!

За моето семейство ще бъде първата ни почивка в Турция. А Палома Клуб Султан избрахме благодарение на положителните мнения на пишещите във форума и разбира се твоето обективно ревю за хотела.

Резервацията я направих с ТА "Турс клуб", защото тяхната оферта е със 100лв по-евтина от Ориент-99. Комуникацията с тях е отлична. Изпратиха ми на имейл концепция на хотела за сезон 2014. Подчертаното е ново за хотела.

# 48
  • Резерват "Северозапад"
maiche , много, много ти благодаря за концепцията на хотела  bouquet! Аз също исках да резервирам чрез Турс клуб, но при тях все още няма цени за 9 нощувки Tired....та избрах Ориент, от които хич не съм доволна досега Mr. Green...дано за в бъдеще се пооправят.

# 49
И ние искахме да почиваме в периода май-началото на юни, но синът ни е на 12 и учи до 15 юни.  За сега сме се сряли на Пайн бей, но искам да чуя едно предпоследно мнение за  батихан или Пайн бей?!
Според мен, Пайн Бей.  Peace
Били сме само в Батихан и останахме много доволни, но от отзивите Пайн Бей е малко по-висока класа.  bowuu
(Най-добре е Палома Клуб Султан newsm74)
Била съм и в двата - Пайн бей.

# 50
Да се похваля и аз, направих резервация за Роял Драгон, Сиде от 18.05, 9 нощувки .....дано да зарадвам мойте 2 "дракончета" с тази почивка... Grinning

# 51
Да се похваля и аз, направих резервация за Роял Драгон, Сиде от 18.05, 9 нощувки .....дано да зарадвам мойте 2 "дракончета" с тази почивка... Grinning
anika68,моите поздравления за избора ви. Сигурен съм че почивката много ще Ви хареса.Хотела е класа отвсякъде.И за "дракончетата" ще има много забавления. Laughing

# 52
anika68,моите поздравления за избора ви. Сигурен съм че почивката много ще Ви хареса.Хотела е класа отвсякъде.И за "дракончетата" ще има много забавления. Laughing
newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20...izbora na hotela dulja na teb,liv1892, za koeto bezkraino ti blagodarq! IZVINETE ZA LATINICATA!

# 53
anika68, през коя агенция резервира за драгона? С автобус ли ще пътувате? Иначе със самолет този хотел май излиза скъп.

# 54
Здравейте,за  Бодрум Холидей искам да добавя моето лично впечатление от тази година.А то е по-скоро отрицателно, от колкото положително.Като най-голям минус ще отбележа липсата на всякаква хигиена, в ресторанта, в басейна, в стаята....на всякъде!Дъщеря ми се поряза и на завивката и имаше петно от кръв, за целият ни престой не благоволиха да я сменят... #Crazy Друг недостатък е малкият и много сенчест плаж на морето.За тълпите руснаци и турци, превземащи от рано сутрин добрите места по плажа и басейна, дори не ми се иска да си спомням.
Положително впечатление ми остави много добрата анимация и зеленината, но не мисля,че това покрива очакванията спрямо цената която плащаме.
Като цяло, хотела за мен е едно голямо разочарование, но ако някой се интересува от подробности, мога да споделя и по-подробно.

# 55
  • Пловдив
За Бодрум Холидей Ресорт СПА-5 ли говорите ?
Ние бяхме от 13 септември и сме със страхотни впечатления !
Още като се върнахме писах .
Всеки ден ни сменяха бельото ,чистиха ,кърпите сменяха ,много доволни от всичко бяхме .
 Peaceс двете ръце съм за пак да отидем там ,но май няма да можем тъй като смених работата  Confused
Ами това е даже и снимки бях публикувала .

# 56
anika68,кажи моля те от къде резервира и цената ако не е проблем?

# 57
Здравейте, записвам се да ви следя, че и мен ме чака този избор. Миналата година почивахме в Кефалука Бодрум и беше страхотно! С най-голямо удоволствие бих се върнала, но тази година мислим да посетим Анталия, периода края на май, началото на юни. Все още чакам Тез Тур да пуснат всичките си оферти, и да почна да се оглеждам и за хотел. В Кефалука миналата година беше страхотно времето, края на май, ние сме без деца и това беше едно от изискванията ни, когато говорихме с агенцията, разпределението в хотела да е такова, че да няма малки деца да  тичат около нас с крясъци и т.н. Просто аз не успявам да си почина въобще с такава шумотевица, и от тази гледна точка нямахме никакви забележки. Само в един от дните имаше едно малко момиченце до нас, което скачаше в басейна правейки всевъзможни пози и искрено ни забавляваше.  bouquet Та ми се иска и за тази година да си намерим такова подходящо място, въпреки че ни казаха, че в Анталия ще е доста по-трудно, понеже е много по-пълно с хора. Ако вие имате идеи с радост ще ги чуя.  bouquet

Връщам се да ви чета..  Blush

# 58
Дивачка, след като държите на хотел в който да няма семейства с малки деца,обърнете се към Тез Тур със запитване. В момента техните предложения като цяло не са много подходящи за вашето изискване,защото навсякъде има почиващи с деца. Тази година бях 3 дена в един хотел в Сиде,който е на втора линия,но до плажа минавах край един от хотелите Алба,в който има възрастова граница. Лица под 16г. не се настаняват. Хотела е точно Alba Royal и е на първа линия,луксозен със страхотен плаж.Много ми хареса.Района е Чолъклъ,Сиде. Близо е до Royal Alhambra,като ориентир.Мисля,че нещо подобно Ви трябва. Simple Smile

# 59
  • София
Дивачка Можиш ли да дадеш отзиви за хотел Кефалука в Бодрум, относно хотела като цяло, обслужване, храна, плаж, имаш ли някакви забележки или всичко беше идеално. Благодаря предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт