ТЪРСЯ филм, сериал.............Тема 6

• 88 841
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
  • в морето до колене
Да помоля пак за малко помощ със Сървайвър.
Търся субтитри за 13, 14, 15 епизод на 25 сезон.
Ако някой може да помогне, ще съм много задължена!

Merri_An, български май няма... Така като гледам, българските субтитри за еп. 12 са качени едва в края на януари тази година. При положение, че сезонът е от 2012.
Вероятно по-нататък просто не са преведени.

Английски има. В Адиктед примерно.

# 376
  • Другата България
Аз имам английски, ама не съм много ок с четенето.
Повече разбирам като се говори, та май така ще го карам..... Confused
Благодаря ти все пак за поредния бърз отговор!  bouquet Hug

# 377
Случайно някой да знае къде е качен последният епизод на "Столичани в повече"? Търсих, но не откривам.

# 378
Случайно някой да знае къде е качен последният епизод на "Столичани в повече"? Търсих, но не откривам.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=769466.msg27806771#msg27806771

# 379
  • София
Привет,
Търся сериал, по спомен мисля, че се казва "Психотерапия" (поне такава е темата)  Rolling Eyes

# 380
Намерих го!

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 22:43 от Anik@

# 381
  • Sofia
   Здравейте!   bouquet Търся един филм за двойка евреи през Втората Световна Война, за чийто сценарий, за жалост, имам само бегли спомени.

Във филма се разказваше за мъж и жена от еврейски произход, които се опитваха да избягат от нацистите, но по стечение на обстоятелствата се разделиха по време на бягството си, като жената трябваше да изчака мъжа в някакво село, за да продължат по-нататък отново заедно. Случи се така, обаче, че той се забави повече от предвиденото и за да се съгласи да бяга от приближаващите нацисти, жената бе нарочно подведена от другите в селото, че мъжът е бил ранен и е починал. След като тя успява да избяга, мъжът пристига в селото, но е прекалено закъснял и така и не разбира какво се е случило с любимата му, предполагайки, че е мъртва.

Много години по-късно, когато и двамата вече са на края на живота си, по стечение на обстоятелствата, съвсем случайно, те разбират, че другият е все още жив и се срещат в Ню Йорк. Макар и двамата са имат свои собствени деца и внуци, осъзнават, че една част от тях винаги е била мъртва, заради раздялата с любовта на живота им...  Cry

Много тъжен филм беше... А мисля, че и по действителен случай, но не съм сигурна за това.

Който може да помогне със заглавието или някакви други насоки, много ще го оценя.  Hug

# 382
   Здравейте!   bouquet Търся един филм за двойка евреи през Втората Световна Война, за чийто сценарий, за жалост, имам само бегли спомени.

Във филма се разказваше за мъж и жена от еврейски произход, които се опитваха да избягат от нацистите, но по стечение на обстоятелствата се разделиха по време на бягството си, като жената трябваше да изчака мъжа в някакво село, за да продължат по-нататък отново заедно. Случи се така, обаче, че той се забави повече от предвиденото и за да се съгласи да бяга от приближаващите нацисти, жената бе нарочно подведена от другите в селото, че мъжът е бил ранен и е починал. След като тя успява да избяга, мъжът пристига в селото, но е прекалено закъснял и така и не разбира какво се е случило с любимата му, предполагайки, че е мъртва.

Много години по-късно, когато и двамата вече са на края на живота си, по стечение на обстоятелствата, съвсем случайно, те разбират, че другият е все още жив и се срещат в Ню Йорк. Макар и двамата са имат свои собствени деца и внуци, осъзнават, че една част от тях винаги е била мъртва, заради раздялата с любовта на живота им...  Cry

Много тъжен филм беше... А мисля, че и по действителен случай, но не съм сигурна за това.

Който може да помогне със заглавието или някакви други насоки, много ще го оценя.  Hug
Мисля, че съм гледала и чела нещо от Даниел Стийл с подобна история и срещата на възрастните се състоя по повод на сватба на техни деца или внуци, които не знаеха, че са роднини..... Може би  библиографията и' ще помогне..... Само това за селото не си спомням......

# 383
  • Ямбол
  Здравейте!   bouquet Търся един филм за двойка евреи през Втората Световна Война, за чийто сценарий, за жалост, имам само бегли спомени.

Много години по-късно, когато и двамата вече са на края на живота си, по стечение на обстоятелствата, съвсем случайно, те разбират, че другият е все още жив и се срещат в Ню Йорк. Макар и двамата са имат свои собствени деца и внуци, осъзнават, че една част от тях винаги е била мъртва, заради раздялата с любовта на живота им...  Cry

Който може да помогне със заглавието или някакви други насоки, много ще го оценя.  Hug
Мисля, че съм гледала и чела нещо от Даниел Стийл с подобна история и срещата на възрастните се състоя по повод на сватба на техни деца или внуци, които не знаеха, че са роднини..... Може би  библиографията и' ще помогне..... Само това за селото не си спомням......

Дали не е този филмът - The Ring ?

# 384
  • Sofia
   Благодаря, момичета!   bouquet

Не съм сигурна дали филмът е същият, май по-скоро не, но е възможно и аз да греша, наистина не си спомням много ясно. Този, който сте посочили, също беше много хубав, по спомен, така че може и него да го изгледам отново.  Peace

# 385
Здравейте, отдавна се опитвам да си спомня заглавието или да открия филм, който съм гледала преди двадесетина години. Започва с това, че две жени чакат да пресекат улицата, едната бизнесдама, руса, а другата, чернокоса, с детенце. На жената с детето й прилошава, а то тръгва през улицата и русата се втурва да го спаси от колите. Тогава я блъска камион, мисля, и след това в болницата се оказва, че нейното тяло е много пострадало, но мозъкът й работи, докато майката на детето е получила нещо мозъчно и само тялото й е здраво. Така че, сложиха здравия мозък в здравото тяло и нататък не си спомням как се разви действието. Интересно ми е обаче да го гледам сега, явно като малка тази "трансплантация" ме е впечатлила. Дано някой се сети.

# 386
   Здравейте!   bouquet Търся един филм за двойка евреи през Втората Световна Война, за чийто сценарий, за жалост, имам само бегли спомени.

Много години по-късно, когато и двамата вече са на края на живота си, по стечение на обстоятелствата, съвсем случайно, те разбират, че другият е все още жив и се срещат в Ню Йорк. Макар и двамата са имат свои собствени деца и внуци, осъзнават, че една част от тях винаги е била мъртва, заради раздялата с любовта на живота им...  Cry

Който може да помогне със заглавието или някакви други насоки, много ще го оценя.  Hug
Мисля, че съм гледала и чела нещо от Даниел Стийл с подобна история и срещата на възрастните се състоя по повод на сватба на техни деца или внуци, които не знаеха, че са роднини..... Може би  библиографията и' ще помогне..... Само това за селото не си спомням......

Дали не е този филмът - The Ring ?

Определено не е този Sad.
В The Ring историята е по-различна.
Там се разказваше за брат и сестра, а не за двама влюбени.

# 387
Търся някакъв филм подобен на филма Special Force от този тип - военен. Благодаря предварително  Simple Smile

# 388
Здравейте,случайно се зазяпах една нощ в един сериал по FOX CRIME и ме заинтригува.Пропуснала съм няколко епизода от първи сезон и ако някой може да ми каже от къде да си ги изтегля ще съм му много благодарна.Търсих го ,но има само филма,който не ми хареса особено ...Това е сериала : Romanzo criminale - La serie ,а по FOX CRIME е КРИМИНАЛЕ.

# 389
  • в морето до колене
Ваня, в Замунда наистина има само филма. В Арена и това няма. Други български тракери не ползвам.

Има го сериалът в пиратите - http://thepiratebay.se/search/Romanzo%20criminale/0/99/0
и в КаТ - http://kickass.to/usearch/Romanzo%20Criminale%20category:tv/

но със субтитрите не знам, как стоят нещата.
Тук-там мернах торенти с английски субтитри, с испански, с холандски... не знам, дали това ти помага някак.

Общи условия

Активация на акаунт