ТЪРСЯ филм, сериал.............Тема 6

• 88 852
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте.
Търся един филм. За съжаление имам много малко информация за това, което се случва в него.
Става въпрос за телефонен тормоз. Служителка в магазин е обвинена в кражба.
Почти целият филм се върти около кражбата и телефонният терорист, който обвинява служителката на магазина в кражбтата.

# 616
търся си not another happy ending с карен гилън. от доста време го издирвам, но никъде не мога да го намеря

# 617
Здравейте, момичета/момчета  Heart Eyes
Блъскам си главата вече два месеца за един сериал, от Замундата съм го теглила, ставаше дума за затворници, които помагаха на ЦРУ/ФБР и т.н. да залавят други, избягали затворници; бяха избирани, заради специалните им умения - един е опитен IT, друг беше на ти с оръжията... Някой сеща ли се как се казва?

# 618
Може да е Breakout Kings

# 619
  • в морето до колене
И аз само за Breakout Kings се сещам при това описание.

# 620
  • София
Дали някой може да се сети за името на един БГ филм .Антон Радичев играеше баща на едно момче,мисля беше железничар(Радичев) и отиде при бащата на приятелката на сина си ,който е професор.Искаше да се сватосва .Професора го попита дали иска лед за уискито ,а Радичев отговори:"Какъв лед на тоя студ бе,свате?" .Моля ако се сещате ,кажете заглавието за да го потърся и гледам отново .

# 621
  • Велико Търново
Моят мъж вече от две седмици се мъчи да се сети за някакъв филм, според него - с участието на Никол Кидман.
Много му е неуслужлива паметта, та си спомня само откъслечни моменти, затова не мога да бъда изчерпателна в обясненията.
Та...  Никол Кидман в даден момент се превъплъщавала в учителка или поне се преструвала на такава, а иначе като че ли играела роля на съблазнителка. Спомените му са свързани със заснемане с камера или пък апарат.
По думите му това е "уникално тъп филм", но му е необходим, за да изреже някакви кадри от него.
Съжалявам, че питането ми е "подплътено" само с леки маркировки, но... много се надявам да може някой да ми помогне. А ако не - здраве да е!  Wink

# 622
Моят мъж вече от две седмици се мъчи да се сети за някакъв филм, според него - с участието на Никол Кидман.
Много му е неуслужлива паметта, та си спомня само откъслечни моменти, затова не мога да бъда изчерпателна в обясненията.
Та...  Никол Кидман в даден момент се превъплъщавала в учителка или поне се преструвала на такава, а иначе като че ли играела роля на съблазнителка. Спомените му са свързани със заснемане с камера или пък апарат.
По думите му това е "уникално тъп филм", но му е необходим, за да изреже някакви кадри от него.
Съжалявам, че питането ми е "подплътено" само с леки маркировки, но... много се надявам да може някой да ми помогне. А ако не - здраве да е!  Wink

DamaPika ,дали не е този:
http://zelka.org/details.php?id=95498

# 623
  • Велико Търново
Търся The Wolf of Wall Street, ако е възможно магнет линк, със субтитри на български.
Здравейте! Не мога да намеря във замунда няколко филма, ако някой може нека ми даде линк, благодаря!
Игрите на глада 2, Възпламеняване
Вълкът от Уолстрийт
Явно са свалени.  Thinking
Игрите на глада 2 го има в Арена.
Вълкът и там го няма...
В Замунда и Арена - не, но го има тук:
Вълкът от Уолстрийт - І част и Вълкът от Уолстрийт - ІІ част

И... Игрите на глада: Възпламеняване

За съжаление - не.

Последна редакция: сб, 09 авг 2014, 21:43 от DamaPika

# 624
dwayne и мячик, благодаря Ви   bouquet  bouquet
Точно той е  Heart Eyes

# 625
Здравейте аз търся  един точно определен филм .
.
Става въпрос за един антиквар който продава предмети със сантиментална стойност. Един ден той се запознава с някакво недостъпно момиче което също има антикварни предмети и той предлага да продава нейните ,,съкровища,,. Прави изложба с грандиозен успех...женят се и т.н..
Един ден обаче тя внезапно изчезва и филмът свършва...
Мисля че жанрът е нещо като трилър но и романтика.
Който се сети да помага Simple Smile
БлагоДаря! Wink

# 626
звучи ми като тъпия The best offer

# 627
Не мога да открия Отчаяни съпруги с бг аудио. Искам да си ги изтегля, преди ги имаше сега не мога да открия нищо...

# 628
  • Велико Търново
За "Отчаяни"-те пробвай оттук, но са със субтитри, не с дублаж.

# 629
  • София
Здравейте,
За Amor a mil (Любов на скорост) някой нещо?

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт