ТЪРСЯ филм, сериал.............Тема 6

• 88 848
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
Скрит текст:
magnet:?xt=urn:btih:960B70AD1E3AC2E923F93FA2921378C390E1B825&dn=five+dances+2013+limited+dvdrip+xvid+qafone+avi&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.openbittorrent.com%3A80%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Fopen.demonii.com%3A1337
Ето магнет за танците.

Aloft май не е излязъл, чакайте да привършат с монтажа поне... Crazy

# 646
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Този е, да, благодаря ви   bouquet

Ще пиша, обещавам, и тук, и в препоръките, и в 30-тарската, и навсякъде (голям мерак ми е този филм, но не личи, нали Whistling). И е излязъл, Флип, още зимата в Берлин му беше премиерата Simple Smile.

# 647

Ще пиша, обещавам, и тук, и в препоръките, и в 30-тарската, и навсякъде (голям мерак ми е този филм, но не личи, нали Whistling). И е излязъл, Флип, още зимата в Берлин му беше премиерата Simple Smile.

Ми, що го няма още?! Почвам да се нервирам... Crossing Arms Като спрем да го търсим ще се появи. Grinning

# 648
С филмите на Килиън е винаги така Crossing Arms. И предния, Broken, го чаках цяла година.

# 649
Аз сега се сетих, бях мернала преди един филм по телевизията... не беше български, но балкански някакъв, дано някой го познае. За едни луди-млади, все обикаляха по едни градчета и селца и лъжеха, че ще се женят. (Тя май ходеше и с фалшив корем) и вдигат сватба, празнува цяло село, дават им пари и на сутринта те взимат торбата с парите и изчезват към ново място.  Grinning

# 650
  • в морето до колене

Ми, що го няма още?! Почвам да се нервирам... Crossing Arms Като спрем да го търсим ще се появи. Grinning

Зимата в Берлин (на фестивала) не се брои, Джой.  Mr. Green
Много добре знаеш, че това не е място, откъдето може да се появи после торент.
Виж март месец Испания е по-обещаващо... ама пак надали - че вероятно е било лимитирано излъчване около фестивала. Както при вас в Прага показаха няколко филма от фестивалната програма на Карлови Вари.
Виж края на септември Албания  Crazy вече е изключително любопитно. Може пък в Албания да има читави кино-хакери  Wink Или в Сърбия.

Търсих го иначе... и попаднах на някакъв торент в някакви забутани тракери... но явно е кьорфишек. От онзи ден ми виси на компа и няма надежда да тръгне каквото и да било да се тегли.

# 651
А, аз само, че е готов, казвам, Мяч, иначе от фестивал на фестивал "Лок" го чакахме година почти все пак Joy
И не само албанците, и сърбите и македонците си имат дата, а ние тук- не и не Crossing Arms. С най-голямо удоволствие бих го гледала на кино, но надали ще ми се усмихне късметът.

# 652
  • в морето до колене
Здравейте търся 3-ти сезон на Perception /Възприятие/  с български субтитри. Някой знае ли дали може да се намери?

Тези 10 серии, които са излезли до момента от трети сезон (сега сериалът е в почивка - последните 5 ще се излъчат на полусезона прези зимата / януари-февруари-март вероятно...) ги има и в двете Замунди, и в Арена.
Със субтитрите е по-сложно.
В Адиктед има за половината серии готови + за 2-3 се превеждат в момента + за 2-3 не са почнали още да превеждат.
Ето линк - оттук можеш да свалиш, пък и да следиш, докъде са стигнали с преводите - http://www.addic7ed.com/show/2655

# 653
  • на изток от рая
Това да знаете дали го има по торентите http://www.imdb.com/title/tt2234261/?ref_=nv_sr_4 ?
Love Punch е филма, с Пиърс Броснан и Ема Томпсън.

# 654
  • в морето до колене
ganyusha, оказа се, че от 2-3 седмици го има вече в КаТ.
Можеш да си избереш рилийз - http://kickass.to/usearch/Love%20Punch/
Но субтитри не знам, дали има някакви изобщо...

# 655
  • на изток от рая
Мячик, благодаря. И субтитри намерих, дано да си паснат.
Ако някой се интересува, ето линк и за субтитрите: http://www.subtitleseeker.com/2234261/The+Love+Punch/Subtitles/English/

# 656
  • София-Лагера
Здравейте момичета.
Търся http://soindependentfilmfest.com/2011/bg/rabbit_hole.php
С бг субтитри.

# 657
# 658
ЗДРАВЕЙТЕ, СЕГА НАМИРАМ ТЕМАТА! МОЛБАТА МИ Е СЛЕДНАТА ПРЕЗ 2003 ПО ДЖИ ТИ ВИ ГЛЕДАХ ЕДИН ФИЛМ СЪС ЗАГЛАВИЕ =ПЪРВИЯТ ПАДНАЛ=  ИСТОРИЯТА БЕШЕ ЗА 5 ПРИЯТЕЛИ И ПЪРВИЯТ ОТ ТЯХ РЕШИЛ ДА СЕ ОЖЕНИ. ЗАБАВНА ИСТОРИЯ ПОДНЕСЕНА С  ДОСТА ИСТИНИ ЗА ЖИВОТА.  СЛЕД ВРЕМЕ ГО ИЗЛЪЧВАХА ПАК ПО СЪЩАТА ТЕЛЕВИЗИЯ, НО МАЙ С ДРУГО ЗАГЛАВИЕ.  ДАЛИ НА НЯКОЙ МУ Е НАПРАВИЛ ВПЕЧАТЛЕНИЕ И КАК МОГА ДА ГО ОТКРИЯ!
БЛАГОДАРЯ!

# 659
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте,
търся да сваля или да гледам някъде руския сериал Кухня със субтитри
Можете ли да ми помогнете?

Общи условия

Активация на акаунт