Четки за грим-4

• 66 707
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
На мен ми е много удобна четката , която върви с гел линията на Лореал-пробвала ли си я, имам и скосената на Есенс, но тя нещо не ми е удобна.

Аз не накисвам четките си, направо ги пера , също мисля че кисненето е противопоказно.

# 211
  • София
Препоръчайте ми добра и тънка четка за нанасяне на гел очна линия.
Имам на Елф ъгловата, но нещо не се справям добре с нея, струва ми се, че ми е необходима по-тънка и прецизна четка. Имам и РТ от комплекта, наклонената е по-дебела от тази на Елф, не съм я пробвала, но едва ли ще се получи, а тази тънката също е дебела. Нея съм я пробвала за очна линия, естествено нищо не стана и сега я ползвам за други работи.
На Зоева дали е хубава четката за очна линия?
Веднага препоръчвам.
31Т на Инглот. Hug Peace

# 212
Не, не съм си купувала очна линия на Лореал. Имам на елф в бурканчето, като й гледам количеството ще ми стигне за 10 години напред, само че не ми е достатъчно наситено черното, но това е една друга тема  Sad До сега правех линията с Первържън на UD обаче нещо много бързо почна да свършва моливчето и се присетих за тази очна линия и сега съм я заплюла като ежедневна  Mr. Green

kopche мерси   bouquet От известно време се чудех за какво да си ползвам талона от Пинкса, освен за сенки, ще погледна четката  Party

# 213
  • София
На мен ми е много удобна четката , която върви с гел линията на Лореал-пробвала ли си я, имам и скосената на Есенс, но тя нещо не ми е удобна.

Аз не накисвам четките си, направо ги пера , също мисля че кисненето е противопоказно.

Четката от очната линия на Лореал е удобна, но с нея няма как да направиш тънка очна линия  newsm78

За съжаление не съм налерила четка с която лесно да правя линия тънка като косъм. За това като искам тънка, си я правя с писец. В момента с този на лореал, а чакам днес и тризъбеца на Too Faced.

# 214
  • гр. София
31Т на Инглот, аз с нея нанасям и съм много доволна.  Peace

# 215
Не, не съм си купувала очна линия на Лореал. Имам на елф в бурканчето, като й гледам количеството ще ми стигне за 10 години напред...
Не се притеснявай, ще изсъхне доста преди това Wink Моята замина за по-малко от година, почти пълна и внимателно затваряна след ползване.

Аз ползвам двустранната четка на Catrice, острата ми е много удобна, скосената също до преди да се разлепи.

# 216

Четката от очната линия на Лореал е удобна, но с нея няма как да направиш тънка очна линия  newsm78

За съжаление не съм налерила четка с която лесно да правя линия тънка като косъм. За това като искам тънка, си я правя с писец. В момента с този на лореал, а чакам днес и тризъбеца на Too Faced.

Аз успявам да направя много тънка линия и с молив, но трябва да е доста остър, а тези на UD са меки, бързо затъпяват, остря често и моливчето бързо се изхабява.
Ще трябва да си взема и аз един писец, но искам и четка, за да си ползвам и гел-линията.

# 217
  • София
Новата/стиплинг/не съм я прала,а падат косми.Няма да я кисна.Аз я ползвам всеки ден понякога и по два три пъти дневно

# 218
  • София
Аз успявам да направя много тънка линия и с молив, но трябва да е доста остър, а тези на UD са меки, бързо затъпяват, остря често и моливчето бързо се изхабява.
Ще трябва да си взема и аз един писец, но искам и четка, за да си ползвам и гел-линията.

То с молив е ясно... ама си е занимавка да остриш, всеки път. Аз гел линията я нансям със същия писец  Embarassed

Искам да похваля едно кабуки.... много меко и приятно на допир. Нанасям с него травъл метеоритите на Герлен.

Купено от ДМ, на цена под 10лв.

# 219
Четки за очна линия имам поне ........, може би защото на различни очи с различна четка е удобно.
аз ползвам 4-5 четки за моя употреба.
1 която ползвам най четсто е новата ми четка от магазин за художници, хубавото и е че с естествен косъм мнооооого тънка и прави идеална линия в основата на миглите (най често такава нося).
2 Това е страхотна четка и за гел очна линия много ми пасва.

3 тази беше идеална, ама още от Украина е, така че е старичка

Ето тази на макеуп студио е върха на сладоледа, ама е скъпичка
Другите са скосени, с тях може би не всеки може да се справи.

# 220
  • на последния етаж
nad_tab, ново ли е това кабуки на Алверде? Не съм го виждала в ДМ.

# 221
  • София
nad_tab, ново ли е това кабуки на Алверде? Не съм го виждала в ДМ.

Да, май е съвсем нова, лимитирана серия на Алверде.

# 222
  • на последния етаж
Ще го потърся, но тази сутрин в БП София нямаше такова.  Thinking

# 223
  • София
Ще го потърся, но тази сутрин в БП София нямаше такова.  Thinking

Значи до ден два ще дойде  Hug

# 224
Помня че някой беше споменавал такава четка на Сефора или подобна
Искам да взема за подарък
къде и колко

Общи условия