Четки за грим-4

• 66 692
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен
Здравейте  Hug Ще ме посъветвате ли към коя четка за нанасяне на ФДТ да се ориентирам - експерта или стиплинга на РТ, ползвам винаги течни ФДТ и ББ кремове  newsm78  Както и някоя четка за пресована пудра, някакъв достъпен и бюджетен вариант. Много благодаря  Hug
Имам и двете четки и харесвам повече експерта на РТ. Няма да сбъркаш, ако вземеш нея  Peace

# 76
  • София
viv_pl благодаря, и аз към нея клонях  Hug

# 77
  • Велико Търново
г-жа Стихийно бедствие ,оттук си поръчах сета- http://www.ebay.com/itm/Cosmetic-Brush-Makeup-Kabuki-Brushes-Fac … sh=item51b39b2145

# 78
  • Плевен

bouquet
Аз имам питане за четките на Wayne Goss. Някой си ги беше взел, но може и да съм изпуснала мненията за тях  newsm78

# 79
  • Стара Загора

bouquet
Аз имам питане за четките на Wayne Goss. Някой си ги беше взел, но може и да съм изпуснала мненията за тях  newsm78

Ел Мем си взе от тях. Flutter

# 80
ако говорим за този сет

големите четки от ляво на дясно
ще ти кажа аз за какво бих ползвала всяка четка, аз по принцип не гледам за какво е четката а за какво ми е удобно да я ползвам.
първата се води за руж, като имаме предвид че косъма и е изкуствен най добре ще се справя с кремообразните продукти, да кажем коректор ако не е много голяма или пък за контурирането със кремообразен продукт.
Втората е за пудра или руж, зависи също колко е голяма или пък колко големи ти обичаш да ползваш, аз за пудра обичам да е много голяма и тази бих я ползвала за руж.
Третата прилича на стиплинг четка и тях не ги ползвам но по принцип се водят за ФДТ.
Последната от големите бих я ползвала за ФДТ.
Всъщност като ги получиш пробвай всяка за всичко и ще видиш кое ти е по удобно.

# 81
  • Велико Търново
Много ти благодаря  bouquet

# 82
*Biskvitka*, китайците също имат нелош бюджетен вариант на МАК 217.
http://www.buyincoins.com/?r=category/index&cid=0&keyword=blending
Лично аз не съм виждала и ползвала оригинала, но китайката на пръв поглед и допир е доста добра блендираща четка (поръчвах я за съфорумка, не съм я ползвала).

# 83
  • Велико Търново
Благодаря ти,Pelagia ,за предложението  bouquet но от този сайт съм поръчвала един-единствен път и не ми доставиха нещата,а ми взеха парите-писах-ни вест-ни кост Confused добре,че сумата не бе голяма Tired

# 84
  • София
Може ли мнения за четките на Сефора?   bouquet

# 85
  • USA, Steak State
Вчера за първи път използвах четката за скулптуриране на Мак ( с прахообразне продукт) и съм очарована! Препоръчвам!  Peace

Чакам да видя и тази на Нарс ( която не знам длаи е менте или оригинал, уж е оригинал ама... Simple Smile Като не купя от официалният им сайт или кът не смятам за оригинал).

# 86
Може ли мнения за четките на Сефора?   bouquet
веднъж и аз питах ама никой не отговори, може би нямаме притежателки.

# 87
Aз ги намирам за доста хубави, но прекалено скъпи. Цената им е почти колкото на четки на МАС.

# 88
  • гр. София
Здравейте момичета.

Този уикенд си купих четка на Инглот 31Т за очната линия. Много ми хареса.  Heart Eyes
Но имам нужда от всички основни четки. Какво бихте ми препоръчали да си взема, което да е лесно достъпно ( да не се налага да освобождавам от митница и прочие ) и което да не е прекалено скъпо, но да е качествено?  newsm56

# 89
Shokoladche, разгледай Zoeva Peace четките им са прилични и на доста добри цени.
Особено пенсил четките, тези за опушване и шейдърите са им много хубави.
И най-хубавото е, че идват от Германия и няма да се занимаваш с митници.
Иначе ако си харесала четката на Инглот и останалите им четки са много добри и определено ги препоръчвам

Общи условия

Активация на акаунт