Четки за грим-4

• 66 701
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
някои ги почистват и с кърпички за сваляне на грим, но аз не ползвам, за това не се сетих да го напиша в горния пост

# 406
Аз моите ги почиствам с домашно забъркан разтвор за почистване  Peace

# 407
  • гр.Добрич
Мия четките вечер и слагам на парното. Ако ме мързи, почиствам с памуче, напоено в дегримьора.

# 408
  • София
Днес получих хвалената от Адри четка за сенките в бурканче на Лореал. Поръчах и спътница, за да не пътува сама. Днес ги взех и двете и изглеждат супер добре. Дървената ми се струва идеална за опушване на моливи  Party.
1 2

# 409
  • София
Аз не съветвам да се трупат четки. Не обичам натурията в нито един неин аспект. Naughty
Както се казваше в оная приказка: скромна съм! Задоволявам се само... с най-доброто Hug

Аз ползвам мокри кърпи за разгримиране директно след всяко ползване на четките. Винаги имам под ръка такава кърпичка и директно натривам във влажната повърхност замърсената четка. Ако ми се стори поизсъхнала, тогава пръскам спрей за почистване на четки. Разтвора на МАК, така го ползвам и е на 1/3 от обема си, купен миналата година. Wink Но, разбира се аз го обзаведох с помпа пулверизатор още с отварянето му и дозирам отлично всеки мл. Flutter
Това за моментното почистване и дезинфикциране на четките, затова за миене не пиша нищо. То си е отделна тема.

# 410
препоръчайте някакви по-обикновени кърпички, с които да си почиствам четките Hug

а иначе самото миене съм чувала, че веднъж седмично е достатъчно?

# 411
  • София
Бочко! Peace

# 412
Аз имам едни кърпички, които се водят за махане на грим с розова вода. Мисля, че бяха на Арома  Thinking Много са приятни и почистват добре  Peace

# 413
# 414
  • USA, Steak State
Аз не съветвам да се трупат четки. Не обичам натурията в нито един неин аспект. Naughty
Както се казваше в оная приказка: скромна съм! Задоволявам се само... с най-доброто Hug

Аз ползвам мокри кърпи за разгримиране директно след всяко ползване на четките. Винаги имам под ръка такава кърпичка и директно натривам във влажната повърхност замърсената четка. Ако ми се стори поизсъхнала, тогава пръскам спрей за почистване на четки. Разтвора на МАК, така го ползвам и е на 1/3 от обема си, купен миналата година. Wink Но, разбира се аз го обзаведох с помпа пулверизатор още с отварянето му и дозирам отлично всеки мл. Flutter
Това за моментното почистване и дезинфикциране на четките, затова за миене не пиша нищо. То си е отделна тема.

Копче, на теб не ти и трябва много. Ти си красавица. Ама ей такива като мен дето всеки ден трябва да прикриват по нещо на лицето си и да доизкусуряват си трупат. Simple Smile

# 415
  • София
 LaughingХхаха! Благодаря за комплимента! Hug Макар, че все пак никога не сме се виждали, ще го приема- добронамерено Simple Smile.
Може и просто да е въпрос на умение, но наистина, колкото и да съм добавяла нови четки, всеки път установявам, че ползвам и се връщам все към едни и същи доказали се четки. За това и от опит казвам-трупането на четки е излишно, но всеки си решава. Wink

# 416
  • USA, Steak State
LaughingХхаха! Благодаря за комплимента! Hug Макар, че все пак никога не сме се виждали, ще го приема- добронамерено Simple Smile.
Може и просто да е въпрос на умение, но наистина, колкото и да съм добавяла нови четки, всеки път установявам, че ползвам и се връщам все към едни и същи доказали се четки. За това и от опит казвам-трупането на четки е излишно, но всеки си решава. Wink

Aaa не, виждала съм те на снимки, пък и слава на хубавица ти се носи.  Mr. Green

По темата- трупам си четки, но моите не са само от високият клас. Удобно ми е когато ме е домързяло да си измия четките използвани предния ден.

# 417
  • Sofia
Имате ли отзиви за четка 101 на Зоева.  newsm78

# 418

Какво те интересува по-точно? За какво искаш да я ползваш?

# 419
  • София

Четката е много голяма, на мен лично ми е много удобна за пудра, заостреното връхче много добре минава през малките места в сгъвките на очите и носа.

Общи условия

Активация на акаунт