Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 240

• 32 996
  • 752
  •   1
Отговори
# 180

Ще скрия останалите, за да не ме замеряте с домати..., че сега са много скъпи.Joy

Скрит текст:

[/b][/color]

# 181
Марианка,ако тази снимка е от миналата седмица аз не виждам  супер драстична промяна във визията,за която се говореше във връзка с новия сериал. Peace newsm78

# 182

Привет момичета !

Ще кажа само едно нещо - страхотни сте !!!  

За всичко ! Връщам се по няколко пъти назад за да гледам отново и отново снимките и трейлъра, да чета това което сте написали !

Разкошни Енгин и Фарах / прекрасни Текин и Ейлюл / !!!

Радвам се и за нещо друго -  написах ви го предната седмица или тази, всъщност не помня точно кога, защото аз непрекъснато го пиша.

Бъдете добри, бъдете позитивни, давайте от себе си на другите - макар и една малка, малка частичка !

И ... ще получите ... удовлетворение, ще получите любов, ще получите щастливи моменти !

Вярвахме и чакахме търпеливо, не предадохме любимият си актьор нито в мислите си, нито в делата си !

И сега сме възнаградени за това !

Получихме своя коледен подарък ! Гответе се за Новогодишният !

Някои от вас споделиха, че са плакали от емоцията да видиш  дълго чаканото появяване на Енгин на екран.

Вярвам,че всички са изглеждали като Текин виждащ Ейлюл и излъчващ очарование !

Очарован да види любимата си - така и ние !

Радвам се и за още нещо ... много обичам да налучквам нещата ! Малко нескромно прозвуча, но ... бях писала някъде назад, че по всяка вероятност проблема ще е в Ейлюл. И друго бях писала - още по-назад. Бях споменала, че някой ще има може би амнезия вследствие инцидент - но мислех, че ще е Текин. Ейлюл ще го води назад в спомените за тяхната любов - за да го върне. Всъщност май ще е така, но с обратен знак. Той ще "връща" нея.  И сега смея да кажа, че това наистина ще е спомен за тяхната преживяна вече любов. Чрез спомените си - те ще преживеят всичко отново. И може би Ейлюл отново да се влюби в Текин. / Ще се върна да си намеря поста където бях писала /

Най-много Текин да е претърпял някаква злополука или много силен нервен срив и да има амнезия. Живее си самотен на острова и естествено прави това което може -   рисува. Може би подсъзнателно ще рисува историята си - голямата си любов с Ейлюл. Тя ще види тези комикси и ще дойде да го търси. Той няма да я познае, но дълбоко в себе си ще пази любовта си жива. Нейната задача ще е да го върне към живота т.е. да му въздейства чрез спомените за изживяната им любов да си възвърне паметта.

На снимките които видяхме от острова - Текин  изглеждаше точно като човек на който му разказват неща, към които той все едно няма никакво отношение. Студен, отчужден, отсъстващ все едно. Живеещ в свой собствен свят - сам самичък. Може да си е бил по особен и преди това. Тази любов с Ейлюл може да е била като приключение за него - нещо ново и затова толкова силно.

Всъщност може и нито един ред от това което написах да не е вярно - но просто си мисля на глас, както се казва.

Ох, нямам вече търпение за този филм.

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 16:11 от Марта_49

# 183
  • Пловдив

https://twitter.com/fahribulut

Миналата седмица екипът на филма е имал среща в Истанбул. Всички станали приятели. Феновете благодарят за снимката и го молят да му предаде поздрави и поклони от всички. Интересно им е, че в заведението Енгин е с яке и шал. Пожелават му успех в бъдещи филми и сериали.
.......................
Велияна, нали писаха, че подготвят ПР на филма. А за новата роля, ако всичко е вярно, той не е в момента в роля - на снимачната площадка ги гримират и подготвят. Само дано да снима де. И ако от 16 са започнали - може да е с нова визия. Ох, чакане и надежди.....

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 16:07 от mariana51

# 184
Е,ние си го знаем-зиморничав е човекът!Това да му е кусурът,ако това е кусур дето се казва.Да се пази ,да не се разболява,че сериал го очаква.
Между другото,момичета,аз "прелитайки" в една друга тема прочетох,че феновете на Хазалчето нещо я спрягат за бъдеща партньорка на Енгин? newsm78Аз специално я харесвам доста,но ми се струва прекалено дребничка и крехка за неговия ръст-не знам как биха изглеждали заедно?Това разбира се сигурно е в сферата на фенските фантазии.

# 185

Мартичка, не ми говори за търпение! Simple Smile)))

# 186

Да видим и гифчето от този момент.  Grinning Heart Eyes

МАРТИЧКА
, привет!
  smile3525

# 187
Tanusha_,от всичките снимки,гифтчета и колажи като че ли това е кадърът,който мен специално най-много ме впечатли.Тези очи!

# 188

Нееее. Пак излиза от образ. Дали се подготвя за .... Йомер. Пише, че снимката е от миналата седмица.

На мен не ми изглежда да се подготвя за някакъв образ. За жалост.

# 189
  • Пловдив

Ах, ръцете му....

# 190

От всичките снимки и гифчета, забравих серията ...

Ама гледам

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 17:20 от Марта_49

# 191
 Smile Найс, а?

# 192

Какво да кажа и аз, освен: "Запазете спокойствие и обичайте краля"

# 193

Тъй като днес е хубав и празничен ден в темата ви поздравявам с любим танц:

Скрит текст:

# 194
  • Пловдив

"За мен, без да се гледа, за "Филм на годината" е избран "Малък септемврийски проблем"
.....................
Това са феновете от туитър, ФБ... И за мен е така - само от един трейлър и го избрахме, а като го изгледаме....

Общи условия

Активация на акаунт