Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 240

• 32 981
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
На админката на EAHS може да се вярва,
тя май придружава Енгин на всички снимачни площадки...
  bouquet Благодаря, Любов!

# 601

Момичета -

Една празнична рецепта от мен

Сложете  две усмивки, една доза любов, няколко целувки, щастие колкото поеме, настроение ... повече !

Смесете  всичко добре и "консумирайте"  !

Весели празници !

Мартичка, рецептата е супер!
А и твоите постове винаги ме зареждат с положителна енергия. Весели празници и на теб!Пожелавам ти върховно вдъхновение, за да ни зарадваш с нови клипове!

# 602
Е няма по-хубаво събуждане за мен. Simple Smile)) Привет, момичета!  Hug

Марта, колажът е супер! И съвсем в тон с предпразничното настроение. Simple Smile Според мен, осведомителната агенция "Фенове на Енгин Акюрек" вече затвърждава позицията си на истинност и актуалност в новините! Simple Smile (връъъъъъъъъъът от кеф на въртопче Simple Smile))))

И един прекрасен Енгин/Керим от Джейн. Simple Smile

# 603
На админката на EAHS може да се вярва,
тя май придружава Енгин на всички снимачни площадки...
  bouquet Благодаря, Любов!

newsm51
Това ми е тайната надежда, Аурелия! Весели празници!

# 604
Мисля,че чудото вече се е случило.Още в момента в който ни запозна със Керим и ни накара да се влюбим и в останалите му герои.Затова с такова нетърпение очакваме всяка добра новина около Енгин Акюрек и неговите бъдещи изяви.Да е жив и здрав и да продължава да ни радва,а ние ще останем негови верни фенове и почитатели.     Heart Eyes Hug  

# 605
Мисля,че чудото вече се е случило.Още в момента в който ни запозна със Керим и ни накара да се влюбим и в останалите му герои.Затова с такова нетърпение очакваме всяка добра новина около Енгин Акюрек и неговите бъдещи изяви.Да е жив и здрав и да продължава да ни радва,а ние ще останем негови верни фенове и почитатели.     Heart Eyes Hug  

newsm10 newsm10 newsm10 Абсолютно вярно, Ками.  Hug Hug Hug Чудото Енгин Акюрек вече го има. А ние сме от щастливците, които знаят за него и са свидетели (и почитатели) на красотата му - творческа и физическа. Simple Smile)

Скрит текст:
Град Ван, Турция.

Един от най-старите и все още населявани градове в света...

Ван е град, разположен в източната част на Турция, в близост до езерото Ван. Населението на града е около 361 хиляди жители.

За първи път градът се появява преди 3 000 години. С днешна дата Ван е модерен малък град. В града има археологически и етнографски музеи. Освен това, на необитаемият остров Акадамар, сред диви маслинени дървета се намира църквата „Светият кръст“. Църквата датира от X век. Според местните легенди, островът Акдамар получава своето име от трагична любовна история. Мъж се влюбва в жена на име Тамар, която живеела на острова. Той я посещавал всяка вечер, докато една нощ вълните на езерото не го погълват. Докато потъвал той извикал „Ах, Тамар!” и от там Акдамар. Местният фолклор смята, че езерото Ван е омагьосано и ангели редовно излизат от него.

http://patepis.com/?tag=%D0%B2%D0%B0%D0%BD --- един интересен пътепис - за любознателните

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 11:26 от marytza

# 606
  • Пловдив

Текин си го харесваме с визията. А Йомер с каква ли ще е? Какво ли решение са взели.....

# 607
Скрит текст:

Текин си го харесваме с визията. А Йомер с каква ли ще е? Какво ли решение са взели.....
Не знам, аз се радвам... сдържано още, но със сигурност няма да прилича на никоя от познатите ни,
този човек има хиляди лица...

# 608

Напоследък все по-често окото ми се спира на колажите на Елени... Красиво, нали?

От РФ чрез АФ... Simple Smile) Дълга и широка, но накратко, инф. е, че след 3 седмици снимки във Ван, работата ще продължи на територията на Истанбул.

Р.Р. И още малко от РФ - за уточнение и забавление:

Скрит текст:
Элиза писал(а):   
вглядываюсь в него изо всех сил и это для меня не Керим и не Энгин, но ведь в костюмчике же, а совсем непохож или уже энгино- слепота ( по типу куриная слепота) появилась, болезнь, когда всё хочется только хвалить и восхищаться.Наверное, это стадия такая, кроме того все заметили,что вознеслись на новую степень безумства, а ещё и фильма нет в прокате.
LOL LOL LOL   

Елена писал(а):
ЭТО СТАДИЯ ВЛЮБЛЁННОСТЬЮ НАЗЫВАЕТСЯ !!!
Причиной влюбленности являются биохимические процессы, сопротивляться которым практически бесполезно. У влюбленных вырабатывается гормон дофамин, поэтому ощущаются постоянные приливы энергии, появляется вдохновение и силы. Однако, помимо этого, возникает чувство тревоги, так как в организме образуется много адреналина. Повышенное сердцебиение и дрожь в коленях при виде любимого или при получении каких-либо известий о нем так же обусловлены выработкой этого гормона. Влюбленные становятся более разговорчивыми, с охотой всем все рассказывают и беспричинно улыбаются.

ОФОРМЛЮ в коллаж !

За стадия на влюбване. Simple Smile) Няма начин да се окаже съпротива, а и не си струва. Simple Smile))
Интересното е, че в моя случай този стадий на възхита и желание да разкажа на всички за Енгин не отминава вече втора година. Simple Smile)) Както и "безпричинната" усмивка при всяка добра новина или снимка с него. Simple Smile)) Е, не ми се подсичат коленцата, нито пък имам желание да го прегръщам любовно, но тъй или инак го обичам. Simple Smile) Мдам... какво може да причини талантът на един скромен, но изключителен млад актьор... ooooh!

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 12:22 от marytza

# 609
  • Пловдив

Статус ва влюбване - постоянен.

# 610

Hug  Добър ден МОМИЧЕТА!  Hug
Наистина по КОЛЕДА стават чудеса!  

Grinning  За кратко време получихме такива хубави подаръци!  Grinning
 Но ние искаме още  Simple Smile ,

"жадни"сме и...

Скрит текст:
"Жаждата е необходима, защото тя единствено ни подсказва, че имаме нужда от нещо.
 Но не винаги можем да определим за какво сме жадни -
дали за любов, дали за наказание, прошка или промяна.
 Не спираме отчаяно да търсим начин да утоляваме жаждата си.
Понякога може да се успокоим само когато срещнем някакъв поглед,
а понякога един поглед може да успее да ни припомни, колко силна жажда изпитваме."

Радослав Гизгинджиев

[/b][/color]

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 13:36 от Tanusha_

# 611

Ехооооо  Simple Smile, къде сте?  newsm03
Скрит текст:

# 612
Танушка за спойлерите,мила   newsm51    Heart Eyes Hug 

# 613

Аз се отплеснах в разговори във ФБ. Simple Smile Още не съм започнала да реализирам идеите си за още колажи. Simple Smile))  Embarassed Но пък феновете не спират. Simple Smile

# 614
  • Пловдив

http://favoriforumum.net/threads/kara-para-a%C5%9Fk%C4%B1n-%C3%8 … lad%C4%B1.207202/

"Започнаха снимките на Kara Para Aşk във Ван.
Много скоро по АTV, ще се появи Kara Para Aşk производство на Ay Yapım с продуцент Керем Чатай. Sema Ergenekon и Eylem Canpolat пишат сценария, а режисьор е Ahmet Katıksız. Главните актьори все още официално не са обявени от продуцента. Sema Ergenekon написа в туитъра си, че предната седмица са започнали снимките във Ван."

Общи условия

Активация на акаунт