"Болен съм, защото те няма тук при мен..."

Дето и Енгин не е сънувал
)) Аз в живота си не съм страдала за никой екранен образ така, както страдах и страдам за Булут. 

Обожавам го в тази му роля. Само тя да беше, пак щях да го призная за велик. Но като добавя и останалите... просто е НАЙ. Във всяко отношение. А самодисиплината му е умопомрачителна. Колкото и да не обичам тв-сериалите (заради разводняването на сюжетите с какви ли не странични линии и действия - най-вече), трябва да му призная, че владее по невероятен начин образите си на екрана. И то в продължение на месеци и години.
Когато мисля за това, почти се побърквам.
)) Затова разбирам стремежа му да избяга от образите, които е играл и да посяга към нови и различни роли като предизвикателство за таланта си. Иска се невероятна сила на ума и характера да запазиш себе си при това тотално себеотдаване на ролята, което прави той. Евалла!
))

) А да е толкова секси, упорит и верен? какво очи, ръце и пр. /просто губиш ума си!
)) Относно Нарин, обаче, те също се чудят и я определят като "непоследователна" в постъпките и. Ако самата Мелиса беше наясно с мотивацията на героинята си, вероятна нямаше да се чудим защо така, а не онака.
Затова повтарям, че филмът страда от слабото представяне на централната героиня в разказа. Бих се радвала, ако Нарин беше убедетелна така, както бяха Булут и Асие.
Колко недоразумения бихме избегнали без грешките в превода!
))Препоръчани теми