Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 240

• 32 978
  • 752
  •   1
Отговори
# 690

"Енгин Акюрек завинаги" - страницата, която ни дарява много радост, благодарение на обичта и нестихващото възхищение на Джейн Еър и ТалиДД към нашия любим актьор... Това е празничната им премяна.
Иде нов ден. Ден, в който всеки от нас ще бъде със своето семейство. Ден, в който ще заявим вярата и любовта си, ще си припомним отминалите дни и ще си пожелаем мир, здраве и любов за бъдещите.
Не знам дали ще имам време на сутринта да бъда с вас, затова сега ви изпращам своите пожелания за здраве, любов и щастие. В нощта на Рождество небето се отваря. Нека погледнем нагоре, към звездите и си спомним, че всеки има своя звезда, свой ангел хранител и свой път... Дай, Боже, да го извървим достойно. Бъдни вечер е най-светлият празник. Защото той е празник на надеждата за нов, чист и светъл живот и свят, пълен с любов. В най-дългата нощ на годината се ражда светлината на вярата в доброто.

Нека, събрани край празничната трапеза, споменем с благодарност и любов и този прекрасен човек - Енгин Акюрек - който ни даде много от себе си, защото видя нуждата от любов в нашите очи. Бог да го благослови!

Бъдете здрави и щастливи!

# 691

Сега се прибирам и естествено бързам да ви прочета, но вие вече сте се приспали.

Страхотни колажи сте слагали днес.

Марица, Хаяско наистина сте  много  добри. Браво момичета !

Мариянка прекрасен клип !  Предусещам, че и историята която ще ни разкажат Текин и Ейлюл също ще е прекрасна !

Гореща любовна история представена по средата на зимата - ще накарат май сърцата на зрителите да затуптят по-силно и учестено.

И тъй като всички отдавна спите, надявам се, че сънувате нещо красиво или празнично.

Утре сутрин ще ви сложа пожеланието полагащо се за днешният вече 24.12 - празничен ден !

Има празник, има подготовка, има празнуващи,има надежда и вяра за нещо ново и красиво - идващо с Рождеството Христово.

Всеки един вярва и чака своето Коледно чудо, което всъщност е в самият него - в сърцето и душата, в добрите дела и помисли, в това да дадеш - без да очакваш нещо в замяна.

На всички, които сте се отбили днес / вече вчера / и сте оставили своята позитивна и усмихната минутка - благодаря !

На всички, които тези дни ще се отдадете на празника - хубави моменти и много настроение !

И нищо, че сме "големи", щом в душите ни живее детето чакащо своята Коледна магия    - нека получим и ние своите подаръци под елхата!

Момичета - весели празници !

Скрит текст:
Това е от миналата Бъдни вечер.

Честно си признавам, че не правя ошаф и жито но винаги гледам да имам поне 7 или 9 неща на масата.

Тази година ще съм на дежурство, няма да мога да "контролирам" всичко.

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 02:27 от Марта_49

# 692
  • AMS
Енгин, Текин, Керим, Булут,  ... Низипли.
Моля, следващият да заповяда.
Чакам го с голямо нетърпение.

Слагам  моето Позитивно!!! Нищо лично! Само искрено!  в спойлер, че стана много дълго.
Скрит текст:
Знаех си аз, че нощеска както пуснах новината - потвърждение, няма да я зачетете. Е, източник не съм аз, а дружките Пити и Кобра от Универсала, но все пак го е изчуруликала сценаристката Сема Д.... Даже я прередактираха. Ама нейсе. Аз не съм гъста с Пити и Кобра. Не се сърдя, защото е важно това, дето е под косата на Енгин, а другите нямат значение.
Дори дойде следващата по-хубава новина -  Започнаха снимките на Кара пара от миналата седмица във Ван, а Енгин е от 3 седмици там. Последното е много вярно, защото на админката на EAHS може да се вярва. Тя май придружава Енгин на всички снимачни площадки...
Дано е вярно, защото за нас това е най-важното. А иначе и да има сериал, ако е без Енгин, все едно, че няма...Всички чакаме чудото...Осведомителната агенция "Фенове на Енгин Акюрек" вече затвърждава позицията си на истинност и актуалност в новините! Това ми е тайната надежда. Мисля,че чудото вече се е случило. Чудото Енгин Акюрек вече го има. Какво ли решение са взели.....Този човек има хиляди лица...За стадия на влюбване, - ли? - Статус на влюбване - постоянен.
Ох, пак ме търси някой - Ехооооо, къде сте?  В спойлера. Още не съм започнала да реализирам идеите си.
Аз вече казах, но да повторя, защото не бях първа. - Sema Ergenekon написа в туитъра си, че предната седмица са започнали снимките във Ван.
Говоря универсалният език на чувствата, с който Енгин ни завладя...
От агенцията EnginAkyurekww, пак се обаждат - "Снимките на сериала "Kara Para Aşk" започнаха във Ван и Енгин Акюрек е в главната роля." - Добре, разбрах. Благодаря.
Да - това е резултат от разговора ми във ФБ. Още от 2009-та  -  В очите на хората виждам такава нужда от любов... , ама сега и на английски.  Не сме го забравили...
Как докарахте този налудничав поглед?, - ме питат и отговорът - Той ще счупи рекорда по гледаемост. Няма друг. Поне засега.
Обичам да обичам. Говорят за любов, а тя само рефлектира в тях като пинг-понг... А Енгин й се отдава... Чооооооооооок... Защото той разбира какво играе,...  А подценяването като прочит е... индивидуално усещане.
Къде е темата за КВФ, сериала които го направи известен не само у нас Няма я.
 ЕНГИН НЕ Е КЕРИМ. Енгин Акюрек е повече от КВФ. КВФ е само спирка. Енгин е всеки от тези герои и никой от тях. ...актьорът е НАД образите, които създава. С нетърпение очаквам да се запозная с Текин
Моята лудост. Толкова е хубаво когато не си сам в лудостта си.  
Пожелавам му да получава предложения, на които не може да устои, да работи с жестоки екипи, с красиво-семпли хора, какъвто е той,
И него ще го гледаме докато го научим наизуст...  
5 555 - запомних го, защото харесвам числото 5 , ... 7...
Но тука може и друго да се прочете ... Дето и Енгин не е сънувал... тази негова луда любов успя и нас да поболее. Обожавам го.... велик.... просто е НАЙ  Когато мисля за това, почти се побърквам. Иска се невероятна сила на ума и характера...
Евалла!
Да споделя....И да ви предупредя. Той не го заслужава
Сладък, сладък, сладък. Така имам възможност да се радвам на любими моменти с часове. Хайде да се порадваме....Мамин кокорчо. Бих се радвала, ако Нарин беше убедетелна така, както бяха Булут и Асие.
"Нали е прекрасен?"  "Моя вина" Поправка. "Моя съдба" ... в тези сцени е в състояние да накара и шматка като мен да заохка.
Нещо за моноспектаклите да кажете? И аз мисля, че ще има много Фара в този филм и още приятелите и, семейството, масовки, куче, а Енгин ще е за около половин час, което, разбира се е по-добре от 13 минути ... Бих искала да гледам как стои на масата, за да я украсява, за такова нещо Фара не ми е нужна, бих се съгласила целият филм да е за един художник с всичките му странности, не ми е нужна история на любовта, само Енгин на фона на музиката да гледа морето, да събира плавей или раковини, как работи в кафето, как се вози на своя таралясник,  - 2 часа как е изживял не септември, а поне един негов ден от сутринта до вечерта, само да го гледам по-дълго на екран
Явно изкушението да вярваме в красиви илюзии е много голямо, и масата зрители лесно му се поддава.
Всичко е толкова осезателно при него, че можеш едва ли не да го пипнеш с ръка - и да го погалиш, за да изтриеш сълзите му. Въпросът не е да показваш емоция, а да я преживяваш ТИ
Да не забравяме, че филмите и сериалите са за масата зрители. Радвам се, че и ние сме част от тях.
Тачно затова говорих по някое си време за емпатията  Важното е резултатът... той си знае. Щом казва, че "бърка в душата си", коя съм аз да му противореча? Просто не мога да спра да му се възхищавам, че не играе, а Е това, което виждам.
тази вечер ми напълни душата!
Утре е ден за подреждане на елхите
Момичета, къде е Гони?
Ние сме Негово величество Зрителят Аз избирам за себе си кой ми харесва и кой - не. Като обикновен, редови зрител. Споделила съм своето мнение на място, където се обсъжда. От тук нататък мисля, че е излишно да се критикува моето виждане.  Аргументгирано.
Dedicoducu çocuk:  "Направиха първите снимки в замъка/крепост във Ван на "Kara Para Aşk"."
Ох, ще ни побъркат! наблягам на Енгин Акюрек. Защото за мен той е двигателят, той е човекът, Другите просто не ме вълнуват.
И нашето мнение е от значение.
Избран от Бога Енгин...
МОМИЧЕТА, страхотни сте!
Благодаря за прекрасното Коледно настроение ,с което сте изпълнили темата  ,за всичко направено и сложено с толкова обич.
Енгин Акюрек завинаги. Нека, събрани край празничната трапеза, споменем с благодарност и любов и този прекрасен човек - Енгин Акюрек - който ни даде много от себе си, защото видя нуждата от любов в нашите очи. Бог да го благослови!

Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено.
Не е лесно да се пишат по 33 поста на ден.

Весели празници!!!

# 693
Енгин, Текин, Керим, Булут,  ... Низипли.
Моля, следващият да заповяда.
Чакам го с голямо нетърпение.

Слагам  моето Позитивно!!! Нищо лично! Само искрено!  в спойлер, че стана много дълго.
Скрит текст:
Знаех си аз, че нощеска както пуснах новината - потвърждение, няма да я зачетете. Е, източник не съм аз, а дружките Пити и Кобра от Универсала, но все пак го е изчуруликала сценаристката Сема Д.... Даже я прередактираха. Ама нейсе. Аз не съм гъста с Пити и Кобра. Не се сърдя, защото е важно това, дето е под косата на Енгин, а другите нямат значение.
Дори дойде следващата по-хубава новина -  Започнаха снимките на Кара пара от миналата седмица във Ван, а Енгин е от 3 седмици там. Последното е много вярно, защото на админката на EAHS може да се вярва. Тя май придружава Енгин на всички снимачни площадки...
Дано е вярно, защото за нас това е най-важното. А иначе и да има сериал, ако е без Енгин, все едно, че няма...Всички чакаме чудото...Осведомителната агенция "Фенове на Енгин Акюрек" вече затвърждава позицията си на истинност и актуалност в новините! Това ми е тайната надежда. Мисля,че чудото вече се е случило. Чудото Енгин Акюрек вече го има. Какво ли решение са взели.....Този човек има хиляди лица...За стадия на влюбване, - ли? - Статус на влюбване - постоянен.
Ох, пак ме търси някой - Ехооооо, къде сте?  В спойлера. Още не съм започнала да реализирам идеите си.
Аз вече казах, но да повторя, защото не бях първа. - Sema Ergenekon написа в туитъра си, че предната седмица са започнали снимките във Ван.
Говоря универсалният език на чувствата, с който Енгин ни завладя...
От агенцията EnginAkyurekww, пак се обаждат - "Снимките на сериала "Kara Para Aşk" започнаха във Ван и Енгин Акюрек е в главната роля." - Добре, разбрах. Благодаря.
Да - това е резултат от разговора ми във ФБ. Още от 2009-та  -  В очите на хората виждам такава нужда от любов... , ама сега и на английски.  Не сме го забравили...
Как докарахте този налудничав поглед?, - ме питат и отговорът - Той ще счупи рекорда по гледаемост. Няма друг. Поне засега.
Обичам да обичам. Говорят за любов, а тя само рефлектира в тях като пинг-понг... А Енгин й се отдава... Чооооооооооок... Защото той разбира какво играе,...  А подценяването като прочит е... индивидуално усещане.
Къде е темата за КВФ, сериала които го направи известен не само у нас Няма я.
 ЕНГИН НЕ Е КЕРИМ. Енгин Акюрек е повече от КВФ. КВФ е само спирка. Енгин е всеки от тези герои и никой от тях. ...актьорът е НАД образите, които създава. С нетърпение очаквам да се запозная с Текин
Моята лудост. Толкова е хубаво когато не си сам в лудостта си.  
Пожелавам му да получава предложения, на които не може да устои, да работи с жестоки екипи, с красиво-семпли хора, какъвто е той,
И него ще го гледаме докато го научим наизуст...  
5 555 - запомних го, защото харесвам числото 5 , ... 7...
Но тука може и друго да се прочете ... Дето и Енгин не е сънувал... тази негова луда любов успя и нас да поболее. Обожавам го.... велик.... просто е НАЙ  Когато мисля за това, почти се побърквам. Иска се невероятна сила на ума и характера...
Евалла!
Да споделя....И да ви предупредя. Той не го заслужава
Сладък, сладък, сладък. Така имам възможност да се радвам на любими моменти с часове. Хайде да се порадваме....Мамин кокорчо. Бих се радвала, ако Нарин беше убедетелна така, както бяха Булут и Асие.
"Нали е прекрасен?"  "Моя вина" Поправка. "Моя съдба" ... в тези сцени е в състояние да накара и шматка като мен да заохка.
Нещо за моноспектаклите да кажете? И аз мисля, че ще има много Фара в този филм и още приятелите и, семейството, масовки, куче, а Енгин ще е за около половин час, което, разбира се е по-добре от 13 минути ... Бих искала да гледам как стои на масата, за да я украсява, за такова нещо Фара не ми е нужна, бих се съгласила целият филм да е за един художник с всичките му странности, не ми е нужна история на любовта, само Енгин на фона на музиката да гледа морето, да събира плавей или раковини, как работи в кафето, как се вози на своя таралясник,  - 2 часа как е изживял не септември, а поне един негов ден от сутринта до вечерта, само да го гледам по-дълго на екран
Явно изкушението да вярваме в красиви илюзии е много голямо, и масата зрители лесно му се поддава.
Всичко е толкова осезателно при него, че можеш едва ли не да го пипнеш с ръка - и да го погалиш, за да изтриеш сълзите му. Въпросът не е да показваш емоция, а да я преживяваш ТИ
Да не забравяме, че филмите и сериалите са за масата зрители. Радвам се, че и ние сме част от тях.
Тачно затова говорих по някое си време за емпатията  Важното е резултатът... той си знае. Щом казва, че "бърка в душата си", коя съм аз да му противореча? Просто не мога да спра да му се възхищавам, че не играе, а Е това, което виждам.
тази вечер ми напълни душата!
Утре е ден за подреждане на елхите
Момичета, къде е Гони?
Ние сме Негово величество Зрителят Аз избирам за себе си кой ми харесва и кой - не. Като обикновен, редови зрител. Споделила съм своето мнение на място, където се обсъжда. От тук нататък мисля, че е излишно да се критикува моето виждане.  Аргументгирано.
Dedicoducu çocuk:  "Направиха първите снимки в замъка/крепост във Ван на "Kara Para Aşk"."
Ох, ще ни побъркат! наблягам на Енгин Акюрек. Защото за мен той е двигателят, той е човекът, Другите просто не ме вълнуват.
И нашето мнение е от значение.
Избран от Бога Енгин...
МОМИЧЕТА, страхотни сте!
Благодаря за прекрасното Коледно настроение ,с което сте изпълнили темата  ,за всичко направено и сложено с толкова обич.
Енгин Акюрек завинаги. Нека, събрани край празничната трапеза, споменем с благодарност и любов и този прекрасен човек - Енгин Акюрек - който ни даде много от себе си, защото видя нуждата от любов в нашите очи. Бог да го благослови!

Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено.
Не е лесно да се пишат по 33 поста на ден.

Весели празници!!!

Crazy Crazy

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 07:21 от PaulaSS

# 694

Здравейте и  добро утро мили момичета,      wavey

Желая Ви прекрасен ден !

Последните дни ни засипаха с приятна информация /трейлър, снимки, подсказки и т.н./ относно очакваните участия на Енгин Акюрек в предстоящите му изяви. Изживяхме приятни емоции. Да му пожелаем да твори и успех във всички начинания.

Днес по важно е, че остават броени часове до Рождество Христово -  най- светлия от всички

светли празници за повечето от нас.

Желая на всички момичета крепко здраве и много усмивки! Щастието към което се стремите

и празничното настроение да не Ви напускат!

Весели  празници !

baloni newsm51 newsm51  : txtloves

# 695
 Hug Добро утро, прекрасни!
Днешният ден е ден на спасение. Той ни учи на мъдрост. Днешната нощ носи мир и тишина на вселената. Един от най-милите спомени из ранните години на всеки  християнин е денят срещу Рождество Христово. Този ден се нарича "Бъдни вечер", защото молитвено се пожелава всичко най-добро за в бъднини. Честит празник! Бъдете живи и здрави и за много години!
 txtloves newsm51

# 696
  • Пловдив

Здравейте момичета. Денят ще мине в подготовка за празника. Нека намерим време отново да сме заедно и да си чакаме новините.

# 697

Добро утро момичета !

Нека днешният ден бъде пълен с вярата, надеждата и любовта  които всеки носи в себе си, пълен с онова трепетно очакване да се случи нещо красиво!

Няма и как да е другояче, защото Рождеството винаги идва със своето тайнство !

Желая на всички хубави празници !

Тайно се надявам днес да има някоя новина свързана със снимките на "Черните пари" !

Скрит текст:

Комет, Аурелия, Мариянка  

# 698

newsm51
Скъпи приятели,
Весели Коледни и Новогодишни празници!
Пожелавам ви здраве, щастие, вдъхновение и дълъг живот, за да им се радвате!

# 699
  • Пловдив

Първо да подредим елхата.... и усмивката на Енгин да е с нас.

# 700

Усмивки и обич на Бъдни вечер, момичета!  Hug

http://bgflash.com/flash/44072/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0 … %D1%85%D0%B0.html

# 701
Добро утро ,момичета! Hug
Пожелавам ви много здраве,щастие и успех на вас и семействата ви ! Hug
Нека Коледа ни дари с много любов и усмивки ! Hug
Прегръщам ви всички! Hug

# 702
Добро утро мили приятелки.В навечерието на Рождество Христово ви желая много усмивки и празнично настроение.Бъдете с хората,които обичате и им покажете своята любов.На всички вас желая весели празници.Бъдете живи и здрави-много любов,щастие и късмет.  Днес ви подарявам тази страхотна усмивка.          Heart Eyes Hug 

# 703
Чакаме новини за „Черни пари„
Скрит текст:
а Коледа
Летете, снежинки, и бийте камбани!
Че утре е Коледа — празник голям!
Белейте се вие, обширни поляни!
Светът да е бял, да е чист като храм!
Че в църква когато Христос занаднича
от Свойте икони към нашия свят,
да види земята на рай че прилича,
че сипе небето над нас благодат!