Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 240

• 32 994
  • 752
  •   1
Отговори
# 150

Още нови...

И първият по трейлъра и новите снимки - от мен...

Новата снимка - отблизо.

Поздравления за колажа и за новата снимка! newsm51
Дано и Мариянка ни каже с две думи какво пише в статията, че изгарям от любопитство какви са първите впечатления и отзиви...

# 151
  • Пловдив

"Един зашеметяващ филм за любовта"
..........................
Започна се. Заглавието в пресата от днес - 19.12.2013 - Habertürk Magazin. Кога е премиерата му вече знаем.

# 152

...
Дано и Мариянка ни каже с две думи какво пише в статията, че изгарям от любопитство какви са първите впечатления и отзиви...

Вярвам, че няма да са по-различни от нашите. Simple Smile Просто се усеща вълнението, химията, впечатляващото присъствие на екран. 50 секунди, а вече тръпна от нетърпение да гледам филма.  Heart Eyes Няма начин и другите да не са усетили това.

# 153
  • Пловдив

Тази снимка ме навежда на мисълта, че тук ще изпеят песента - ще я довършат заедно. Ейлюл ще си спомни.

# 154

И тази снимка по - отблизо. Грозничето ни.
Дай Боже всекиму, както казва ФАНТАЗИЯ. Grinning Heart Eyes

# 155

След първоначалната емоция да споделя нещо по същество.
Като за начало се впечатлих от първите кадри с Енгин – когато я вижда /според мен/ .

Виждали сме го да изразява влюбване от пръв поглед във КВФ – срещата на стълбите. Но там като, че е повече възхищение.

Но тук – в трейлъра е нещо съвсем различно – както казва Любов  “Погледнете изражението му:  онемял от щастие, оглупял, останал без дъх от откривателството, от нейната поява… това ми говорят очите, полуотворената уста… стойката…” – Аз бих добавила смешната прическа. Изглежда точно като “Иван-глупака”, но пък толкова изразително.

“Оглупял от любов” – прекрасно и различно пресъздаване.

Като "цапнат с мокър парцал".

И продължението .......

Даже в профил се вижда емоцията от очите му. Изумително!

# 156

Тази снимка ме навежда на мисълта, че тук ще изпеят песента - ще я довършат заедно. Ейлюл ще си спомни.

Боже, и двамата греят! Много им се радвам...

# 157
Тануша,този човек е наистина феномен!Чела съм,че по принцип всичко може да се промени в човек,освен очите,но в този филм имам чувството,че и очите са му различни. newsm78

И малко смях:

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 13:34 от velijana

# 158
Очите му са различни и като Булут и като Керим. Енгин Акюрек е неподражаемо талантлив!

Остави емоцията настрана... Не ти ли се виждат и по форма различни тези очи? Е как се постига това, кажи ми??? Как се постига забързването на пулса в сцена, в която даже не е акцентирано на това, но зрителят го улавя, защото ги има, истинско е, съществува! Няма друг такъв. Просто няма.

Нима, ако изрежа само очите на всеки от тези герои, няма да го разпознаете по тях? Ами това са различни хора! Напълно. И всичко е в душата, която те гледа през тези невероятни, уникални, обажаеми от мен очи! НАЙ, НАЙ, НАЙ добрият актьор на света! Кой както ще да приема възхищението ми. Simple Smile

# 159
  • Пловдив

"На 14 февруари, очаквайте един горещ филм за любовта"
"Фарах Зейнеп Абдулах и Енгин Акюрек в главните роли на "Малък септемврийски проблем" - един горещ филм за любовта.
Керем Дерен, сценарист и режисьор на "Малък септемврийски проблем", представи трейлъра на филма в интернет; Фарах Зейнеп Абдулах и Енгин Акюрек са водещи актьори в този филм. Една вълнуваща любов на остров Бозджаада.....

........................
Другото го знаем - малко от озета, който преведе Любов.

# 160

ВЕЛИЯНКА Hug, ! Като ураган, отново ни помете ЕНГИН.
Емоциите на всяка от нас излизат наяве, по един или по друг начин...

# 161
Вече съм пред припадък... Smile
Енгин е велик!

Скрит текст:
Angry Не преувеличавам!

# 162
Тануша,то че нашето гардже си е най-,най-,но поне от трейлъра имам чувството,че и Фара е на висота.Много ми харесва.
Иначе наистина Текин е абсолютен "терк",казано на уличен език.Погледнете неговото обиталище.

# 163
Вече съм пред припадък... Smile
Енгин е велик!

Скрит текст:
Angry Не преувеличавам!

Аз само се чудя как ще доживея до филма. Simple Smile)) Честно. Колкото и да ме учи Енгин на търпение, гладът за още от невероятните му превъплъщения е по-голям от всяко заучено търпение. Ще подскачам на стола всеки път пред екрана на РС от нетърпение за още и още Енгин... Simple Smile))

# 164
  • Пловдив

http://www.magazincity.com/engin-akyurek-ve-farah-zeynep-abdulla … k-eylul-meselesi/

"Малък септемврийски проблем" с участието на Ф.З.Абдулах и Енгин Акюрек - първият промоционален видеоклип, бе публикуван днес"
"От петък по кината ще пуснат, ще тръгне рекламата  на филма, а той ще бъде представен на 14 февруари...."

...............
Описани са и другите актьори и резюмето на филма. Най-отдолу - видеоклипа трейлър.

Общи условия

Активация на акаунт