Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 240

• 32 972
  • 752
  •   1
Отговори
# 645

"Болен съм, защото те няма тук при мен..."

# 646
  • София
Естествено, че Керим не му е първата роля на Енгин, но факт-  най значимата. Ако не беше "Керим" и тема в бг мама Енгин нямаше да има.   Crazy
После за разни низлипита и т.н.   hahaha hahaha hahaha
Мустафа  и Облака е друго. Но пак благодарение на 'Керим" видяхме и Облака .  И на Гери  Heart Eyes
Но тука може и друго да се прочете  Party Дето и Енгин не е сънувал  Joy Joy Joy

# 647

Просто красиво. Хареса ми, споделям...

# 648
Любов, тази негова луда любов успя и нас да поболее. Simple Smile)) Аз в живота си не съм страдала за никой екранен образ така, както страдах и страдам за Булут. Simple Smile

Керим беше този, който ме накара да забележа актьора Енгин, но Булут е и си остава героят, който ме накара да обикна завинаги актьора Енгин. Интерпретацията на този образ е това, което убеждава зрителя в гениалността на Енгин като актьор.  Hug Обожавам го в тази му роля. Само тя да беше, пак щях да го призная за велик. Но като добавя и останалите... просто е НАЙ. Във всяко отношение. А самодисиплината му е умопомрачителна. Колкото и да не обичам тв-сериалите (заради разводняването на сюжетите с какви ли не странични линии и действия - най-вече), трябва да му призная, че владее по невероятен начин образите си на екрана. И то в продължение на месеци и години.  ooooh! Когато мисля за това, почти се побърквам. Simple Smile)) Затова разбирам стремежа му да избяга от образите, които е играл и да посяга към нови и различни роли като предизвикателство за таланта си. Иска се невероятна сила на ума и характера да запазиш себе си при това тотално себеотдаване на ролята, което прави той. Евалла!

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 19:56 от marytza

# 649
  • Пловдив

Да споделя....

# 650
  • София
И да ви предупредя. В момента, в който разбера, че Енгин има нов сериал ще пусна тема с номер 1. И се надявам там да няма нищо старо и злобно. Той не го заслужава PeaceАктьора.

# 651

Сладък, сладък, сладък. Simple Smile) И "Анна" много я харесвам. От всичките му "съпруги", нея си харесвах най-много. Simple Smile

Скрит текст:

Красиво...

Много съм благодарна на Джейн Еър за всички тия красоти, които ни подава. Simple Smile Така имам възможност да се радвам на любими моменти с часове. Simple Smile))

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 20:16 от marytza

# 652
  • Пловдив

Хайде да се порадваме....

# 653
Радваме му се. Мамин кокорчо. Simple Smile))

Като ги повдигне тия вежди... че и като ги навъси...   Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart

Мнение от РФ...
Скрит текст:
Саваш в "Любви и наказании" - оч. правильный мужчина, такой, какого в жизни не бывает. Никаких внутренних противоречий он не знает, никаких раздрайвов не ведает. Он живет и живет себе, чего-то там рулит, где-то водорослью плывет. Мурат Й. играет роль оч. сдержанно . Неплохо, но сдержанно. Если он и в других ролях такой же, то что там собственно смотреть? Хватит и одной роли. Внешность у него приятная, не спорю, и в карманах ничего не набито, и из-под пятницы суббота не высовывается,и он не дед, который во 100 шуб одет,НО Энгин тем и притягателен, что создает образ ЖИВОГО реального человека, со своими тараканами, большими и маленькими. Его герои близки, понятны. Даже неприятных жаль. Он выворачивает их наизнанку, и мы узнаем в каждом его герое себя, свою страдающую душу. Девочки, да не дай же Бог , чтобы такой, как Мустафа , в вас влюбился при условии, что вы его любить не можете.Ка-ра-ул! А какой секси,какой упорный и верный? какие глаза. руки и пр. и пр. Embarassed

----
Саваш в "Любов и наказание" е много праведен мъж, такъв няма в живота. Не познава вътрешните противоречия. Живее живота си по течението, като водорасло. Мурат Й. играе много сдържано. Ако и в другите си роли е такъв, какво има да му гледа човек? Не играе лошо, но е сдържано. Стига ти и една роля. Въпншността му е приятна, не споря, в джобовене му не е натъпкано какво ли не, (този израз не знам точно какво значи: "изпод пятница..."), на е чичко, навлечен със 100 шуби, но Енгин е привлекателен с това, че създава образ на ЖИВ, реален човек, с всичките бръмбари (буквално - хлебарки) в главата му, големи и малки. Неговите герои са ни близки, разбираеми.  Даже неприятните от тях жалим. Той ги обръща отвътре навън (с хастара навън) и ние припознаваме във всеки от тях себе си, страданията на своята душа. Момичета, Бог да пази такъв като Мустафа да се влюби във вас, а вие да не го обичате.  Ка-ра-ул! (Стража, хранители Simple Smile) А да е толкова секси, упорит и верен? какво очи, ръце и пр. /просто губиш ума си!

--------

Не е абсолютно точен превода, но съответства на съдържанието изцяло. Не съм гледала нито М.Й., нито този "Саваш" - нищо не мога да кажа за тази част на коментара. Публикувах го заради Енгиновия Булут.

Преведох коментара. Набързо.

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 21:15 от marytza

# 654

Маричке, мненията на рускините винаги много ме радват! Умници. Чувствителни. С голяма душа. Затова така добре разбират Енгин и героите му. Благодаря.

# 655
# 656
Разбират, когато е поднесено разбираемо. Simple Smile)) Относно Нарин, обаче, те също се чудят и я определят като "непоследователна" в постъпките и. Ако самата Мелиса беше наясно с мотивацията на героинята си, вероятна нямаше да се чудим защо така, а не онака. Simple Smile Затова повтарям, че филмът страда от слабото представяне на централната героиня в разказа. Бих се радвала, ако Нарин беше убедетелна така, както бяха Булут и Асие.

# 657
Момичета днес рано ме гонят от компютъра,затова ви пожелавам приятна вечер и спокойна нощ.Сънувайте розови сънища и дано утре,когато се събудим имаме още добри новини за нашето момче.Приятна вечер и спокойна нощ.     

# 658
  • Пловдив

"Нали е прекрасен?"
Скрит текст:
Isn't he lovely?

# 659

Ново видео на Вета. "Моя вина" мисля, че е превода на заглавието на песента. Поправка. "Моя съдба" е преводът на заглавието от португалски през английски...   ooooh!
Скрит текст:
Защо предците ни са тръгнали да строят Вавилонската кула?  Close Колко недоразумения бихме избегнали без грешките в превода! Simple Smile))

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 21:27 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт