Мелина, много се радвам, че имаш лека и спокойна бременност, то почти не остана,чокото ще гушкаш още един малък мъж:) Дано Кирил хареса градината!
. 

). Много е доволен, съответно и аз. Няма нищо общо с предната градина, на която ходеше мин.година. Персоналът са мили и отзивчиви. Не ме лъжат както правеха предните.
Сега го карам с колата за 9ч и го прибирам в 15ч. После като се роди бебо ще видим. Вероятно ще го кара баща му, а ще го прибирам аз. Вкъщи е спокоен след градина. Повечето пъти и спи на обяд по час и половина(навън, в количка на градината), но по принцип ако не искат, не ги карат. Та някой път се случва и да не спи, ами да може да играе повече навън. Тогава вечер го слагам още в 19ч в леглото, щото е капнал. Тук играят всеки ден навън в интервала от 12-14.30 ч. Някой път ги изкарват за някой час навън и преди обяда, който е от 11-11.30.
и стискам палци за съвсем скорошното ти раждане, дано да е леко и скоро да гушнеш бебо 

Отделихме креватчето му преди 1 седмица. До преди това неговото беше залепено за нашето и спеше с главата на нашия матрак, а тялото на неговото креватче. Откакто го отделихме не сме имали проблеми (не е падал, спи нормално). Много е горд, че е вече голям и спи "сам". Обаче все още не заспива сам, ами някой му чете или разказва приказка, но пак имаме напредък 
пожелавам ти прекрасно раждане и много спокойствие за да можеш да се насладиш на миговете с децата, докато са малки